omokas Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου 6 minutes ago, papoys1 said: Στην τελευταία μου είχα βάλει στην ιδια παραγγελία 6 αντικείμενα. Τα 5 ήρθαν γρήγορα όλα μαζί σε locker το ένα ήρθε μετά από 15-20 μέρες δεν θυμάμαι με τι αλλά ηρθε. Εκανα temu επειδή καλό Ελληνικό μενού και ΔΕΝ ξέρω Αγγλικά αλλά το σκάλισα γιατί βρήκα κάτι στα μισά λεφτά από temu. Είναι λίγο ιδιότροπη πλατφόρμα αλλα δεν είχα ποτέ κάποιο θέμα με τις παραλαβές. Αν π.χ ενας πωλητής καθυστερήσει μπορεί να φυγει μόνο του ενα δέμα και να πάρει απλο tracking UC***HU καπως ετσι νομιζω που έρχεται με ΕΛΤΑ και κάνει αρκετό διάστημα μεχρι να έρθει και το αφήνουν χύμα γιατι ειναι απλό. Προσοχή επίσης σε τι μεθόδους αποστολής επιλέγεις, εγω προτιμώ μονο του Aliexpress Saver και Standard. Ομως μου έχει κανει combine παραγγελίες και με άλλους τρόπους αποστολής οποτε δεν είναι απόλυτο. Στις παραγγελίες με ΕΛΤΑ επειδή φαίνεται οτι έφτασε Ελλάδα δεν δίνουν τα χρήματα πίσω εύκολα μέσω dispute , αλλα νομιζω οτι αν αναφέρεις στο chat bot Εva οτι δεν τις έλαβες ποτέ, εχει μια διαδικασία αλλα στα φτιάχνει άμεσα. 1
DelsinGR Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου Παιδιά γνωρίζετε αν υπάρχει θέμα με τις παραγγελίες τελευταία; Έχω κάνει 3 παραγγελίες από Ali μέσα στο μήνα. Η πρώτη και φαρμακερή που θα έπρεπε να είχα ήδη παραλάβει βάση ιστορικού έχει κολλήσει στο "Package left transit country/region." από τις 15/5. Συνήθως σε αυτή τη φάση λαμβάνω τα δέματα μου 3-4 μέρες μετά. Αύριο τελειώνει η προθεσμία αλλά δεν ξέρω γιατί έχει κολλήσει εκεί. Οι άλλες δύο φαίνεται πως κάνουν κάποιες κινήσεις οπότε ακόμη δεν το σκέφτομαι αλλά γενικά βλέπω μια καθυστέρηση.
papoys1 Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου 1 ώρα πριν, DelsinGR είπε Παιδιά γνωρίζετε αν υπάρχει θέμα με τις παραγγελίες τελευταία; Έχω κάνει 3 παραγγελίες από Ali μέσα στο μήνα. Η πρώτη και φαρμακερή που θα έπρεπε να είχα ήδη παραλάβει βάση ιστορικού έχει κολλήσει στο "Package left transit country/region." από τις 15/5. Συνήθως σε αυτή τη φάση λαμβάνω τα δέματα μου 3-4 μέρες μετά. Αύριο τελειώνει η προθεσμία αλλά δεν ξέρω γιατί έχει κολλήσει εκεί. Οι άλλες δύο φαίνεται πως κάνουν κάποιες κινήσεις οπότε ακόμη δεν το σκέφτομαι αλλά γενικά βλέπω μια καθυστέρηση. Τελευταία και από temu αργούν λίγο και δεν ερχονται όπως παλιά. Η προτελευταία ήρθε 5 μέρες μετα τη λήξη (μου εφαγαν και το 5ευρο) 😜 και η τελευταία ήρθε οριακά 2 μερες πριν τη λήξη. Μάλλον έχουν πολλές παραγγελίες και υπάρχει καθυστέρηση.
nickafe Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου 2 ώρες πριν, DelsinGR είπε Παιδιά γνωρίζετε αν υπάρχει θέμα με τις παραγγελίες τελευταία; Έχω κάνει 3 παραγγελίες από Ali μέσα στο μήνα. Η πρώτη και φαρμακερή που θα έπρεπε να είχα ήδη παραλάβει βάση ιστορικού έχει κολλήσει στο "Package left transit country/region." από τις 15/5. Συνήθως σε αυτή τη φάση λαμβάνω τα δέματα μου 3-4 μέρες μετά. Αύριο τελειώνει η προθεσμία αλλά δεν ξέρω γιατί έχει κολλήσει εκεί. Οι άλλες δύο φαίνεται πως κάνουν κάποιες κινήσεις οπότε ακόμη δεν το σκέφτομαι αλλά γενικά βλέπω μια καθυστέρηση. Ακριβώς το ίδιο αντιμετωπίζω και εγώ. 5 παραγγελίες σε κατάσταση Package left transit country/region κολλημένες απο τις 15 Μάιου , με την πρώτη παραγγελία από αυτές (παλαιότερη) να έχει υποβληθεί 27 Απριλίου. Δεν γνωρίζω γιατί. Σε επικοινωνία που είχα με DPD πήρα απάντηση ότι δεν έχουν πάρει ακόμα άφιξη Ελλάδα.
DelsinGR Δημοσ. Παρασκευή στις 11:10 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:10 πμ 21 hours ago, nickafe said: Ακριβώς το ίδιο αντιμετωπίζω και εγώ. 5 παραγγελίες σε κατάσταση Package left transit country/region κολλημένες απο τις 15 Μάιου , με την πρώτη παραγγελία από αυτές (παλαιότερη) να έχει υποβληθεί 27 Απριλίου. Δεν γνωρίζω γιατί. Σε επικοινωνία που είχα με DPD πήρα απάντηση ότι δεν έχουν πάρει ακόμα άφιξη Ελλάδα. Έπερε κάνα αεροπλάνο και δεν μας το λένε; 😆 2
DreamAxe Δημοσ. Παρασκευή στις 02:19 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:19 μμ Και εδώ το ίδιο θέμα, 2 παραγγελίες με στατους "Package arrived at facility of the local delivery company" εδώ και μια εβδομάδα αλλά ούτε η speedy, ούτε η ACS βλέπουν κάτι ("Η αποστολή δεν βρέθηκε") Πρώτη φορά τόση καθυστέρηση και υποτίθεται τώρα είναι η "νεκρή" περίοδος του χρόνου για δέματα...
DelsinGR Δημοσ. Παρασκευή στις 05:55 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:55 μμ 3 hours ago, DreamAxe said: Και εδώ το ίδιο θέμα, 2 παραγγελίες με στατους "Package arrived at facility of the local delivery company" εδώ και μια εβδομάδα αλλά ούτε η speedy, ούτε η ACS βλέπουν κάτι ("Η αποστολή δεν βρέθηκε") Πρώτη φορά τόση καθυστέρηση και υποτίθεται τώρα είναι η "νεκρή" περίοδος του χρόνου για δέματα... Εντωμεταξύ έσκασε και το άρθρο προχθές ότι θα τα χτυπάει η ΕΕ με διευράκια και είμαι σε φάση, λες να είμαστε τα πειραματόζωα; Ήρθα και εγώ σε επαφή με DPD, μου είπαν τα ίδια όπως τον φίλο πάνω. Θα στείλω και μήνυμα αύριο στο Ali μιας και σήμερα είναι τελευταία μέρα.
sakisgri Δημοσ. Παρασκευή στις 06:17 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:17 μμ (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, DelsinGR είπε Εντωμεταξύ έσκασε και το άρθρο προχθές ότι θα τα χτυπάει η ΕΕ με διευράκια και είμαι σε φάση, λες να είμαστε τα πειραματόζωα; Ήρθα και εγώ σε επαφή με DPD, μου είπαν τα ίδια όπως τον φίλο πάνω. Θα στείλω και μήνυμα αύριο στο Ali μιας και σήμερα είναι τελευταία μέρα. Αφού έκανες τις παραγγελίες μέσα στο μήνα, αποκλείεται σήμερα να είναι η τελευταία μέρα. Αυτό που βλέπεις είναι το estimated delivery date (εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης). Αν δεν έρθει σε 90 μέρες από τη στιγμή που έστειλε το δέμα ο πωλητής, μπορείς να ανοίξεις dispute. Αν πας στη παραγγελία σου, θα δεις πάνω πόσες μέρες απομένουν μέχρι τις 90. Παιδιά, μια στο τόσο (πολύ σπάνια) καθυστερούν κάποιες παρτίδες, δεν ξέρουμε τον λόγο, αλλά πάντα κάποια στιγμή συνήθως το πολύ στον μήνα, πάντα έχουν ξεκολλήσει. Υπομονή λοιπόν, θα έρθουν οι παραγγελίες σας. Επεξ/σία Παρασκευή στις 06:18 μμ από sakisgri
Lotof Δημοσ. Κυριακή στις 08:10 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:10 μμ Και εμένα πρώτη φορά τόση καθυστέρηση. Από τις 15 Μαΐου κολλημένο στο left transit country / region.
simoszol Δημοσ. Κυριακή στις 11:20 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:20 μμ Και σε μένα τα ίδια. Κολλημένο από 15/05.
Nikolakisx Δημοσ. Δευτέρα στις 06:17 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:17 μμ Κι εγώ το ίδιο παιδιά από 15/5 το ένα και το άλλο από 17/5...ακόμα καμία εξέλιξη
zipxii Δημοσ. Δευτέρα στις 08:59 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:59 μμ (επεξεργασμένο) Δεν νομίζω να τα κρατάνε για το 2 ευρώ... Από αυτά που κατάλαβα από το σχετικό άρθρο, νομίζω πως το 2ευρω δεν το πληρώνουμε κατόπιν ειδοποίησης όπως πχ γίνεται με το τελωνείο αλλά το πληρώνουμε ουσιαστικά κατά την παραγγελία... Δεν είμαι βέβαια και πολύ σίγουρος αλλά κάτι τέτοιο κατάλαβα Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:01 μμ από zipxii
nick_gr Δημοσ. Δευτέρα στις 09:13 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:13 μμ Έχω και εγώ παραγγελίες με τελευταία ειδοποίηση την 15/5, κάτι έχει παιχτεί. Σίγουρα ειναι οι παραγγελίες που έγιναν μετά τη τελευταία άδεια των κινέζων ίσως γι αυτό να έχουν μπετώσει στο τελευταίο σημείο/χώρα πριν μπουν Ελλάδα (εκτός αν άλλαξαν πάλι εταιρεία διανομής). Αν σε κάποιον δείξει νεότερη ενημέρωση για κάποια από τις παραγγελίες του, μας ενημερώνει για να ψάξουμε και τις δικές μας.
zipxii Δημοσ. Δευτέρα στις 09:27 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:27 μμ Λογικά δεν άλλαξαν εταιρεία διανομής διότι στο tracking της dpd γράφει παραλήφθηκαν τα δεδομένα της αποστολής οπότε αυτό που φαντάζομαι πως συμβαίνει είναι ότι απλά έχουν μαζευτεί τόσα πολλά δέματα που έχουν χάσει και αυτοί την μπάλα και ακόμα δεν έχουν προλάβει να τα σκαναρουν όλα και να προχωρήσουν ας πούμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα