villasg Δημοσ. Τετάρτη στις 09:25 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:25 μμ Κινητο απο αποθήκη Πολωνίας το δείχνει να εφυγε απο Ισπανία , να δουμε πως θα παει αυτο ........ Spoiler
george1551 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:36 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:36 μμ Πριν λίγο έστειλα mail στο : [email protected] και τους ρωτάω τι έχει γίνει , αν απαντήσουν θα ενημερώσω , πάντως ήρθε αυτόματη απάντηση με αριθμό και λέει ότι: "Το αίτημά σας για βοήθεια έγινε δεκτό με αριθμό ****** " το κείμενο είναι translate του Βουλγαρικού κειμένου 5
george1551 Δημοσ. χθες στις 10:15 πμ Δημοσ. χθες στις 10:15 πμ Απαντάνε , τους έστειλα και tracking να δούμε τι θα μου πούνε ; και είναι και γρήγορη η Μαργαρίτα αλλά βλέπω να έχει στείλει στο dpd.gr
Lotof Δημοσ. χθες στις 12:53 μμ Δημοσ. χθες στις 12:53 μμ Επιτέλους ξεκόλλησε σήμερα και αύριο παραλαμβάνω με ACS. 1
dgl1111 Δημοσ. χθες στις 01:05 μμ Δημοσ. χθες στις 01:05 μμ 12 λεπτά πριν, Lotof είπε Επιτέλους ξεκόλλησε σήμερα και αύριο παραλαμβάνω με ACS. Εάν επιτρέπεται πόσες μέρες ήταν κολλημένο;
DelsinGR Δημοσ. χθες στις 02:26 μμ Δημοσ. χθες στις 02:26 μμ Εμένα και τα τρία δέματα κολλημένα ακόμη. Δεν ξέρω με τη σειρά τα πάνε αλλά μάλλον έχει γίνει χαμός.
Geery Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Και εμένα αντίστοιχα.εστειλα μνμ στην dpd και μου είπαν πως το δεμα δεν έχει μπει Ελλάδα ακόμα.. από τη speedy τα έριξαν στη dpd και πάει λέγοντας..αντε βγάλε άκρη.. 1
mandragoraSCR Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι τις περιοδους με μεγαλο φορτο για αυτους (πχ Χριστούγεννα και μαυρη παρασκευη) δεν γινοταν αυτο. Αρα εικαζω πως ο λογος που εχουν σκαλωσει εκει ολα τα δεμματα δεν ειναι ο φορτος εργασιας αλλα κατι αλλο. Κατι χοντρο πρεπει να εχει γινει. Αλλα απο την αλλη αν ηταν κατι χοντρο θα το ειχαμε μαθει. Πραγματικα δεν ξερω τι αλλο να σκεφτω
Lotof Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 3 hours ago, dgl1111 said: Εάν επιτρέπεται πόσες μέρες ήταν κολλημένο; Εξαρχής είχα εκτιμώμενη παράδοση 21 με 30 αλλά σπάνια κάνει ένα μήνα να έρθει. Στις 2 εβδομάδες περίπου συνήθως παραλαμβάνω. Τεσπα…. από τις 15 του μήνα είχε κολλήσει.
nickafe Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 2 ώρες πριν, DelsinGR είπε Εμένα και τα τρία δέματα κολλημένα ακόμη. Δεν ξέρω με τη σειρά τα πάνε αλλά μάλλον έχει γίνει χαμός. Με καμία απολύτως σειρά. Ότι βρούν μπροστά τους. Πιθανώς αντί για FIFO (first in first out) διαλέγουν το LIFO (τελευταίο δεμα που μπήκε στο σωρό, φεύγει πρώτο) ..
mp44christos Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Σας εχω ολους. Περιμενω 11 πακετα. Το ποιο παλιο ειναι παραγγελια της 8/4! Ως τωρα κανενα δεν εχει προχωρησει. 2
mixalis95320 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 21 λεπτά πριν, mp44christos είπε Σας εχω ολους. Περιμενω 11 πακετα. Το ποιο παλιο ειναι παραγγελια της 8/4! Ως τωρα κανενα δεν εχει προχωρησει. Ναι αλλα εχει σημασία ο τροπος αποστολής, Αν ειναι με choice τοτε στο δινω
mp44christos Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) 4 hours ago, mixalis95320 said: Ναι αλλα εχει σημασία ο τροπος αποστολής, Αν ειναι με choice τοτε στο δινω Επρεπε να παραπονεθώ και να προχωρήσει! Edit: νομιζω παμε με λογικη fifo. Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από mp44christos 1
radiotv Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δικό μου Choice κολλημένο στην Βουλγαρία από 21/5, συνήθως σε δύο- τρεις ημέρες έφτανε στην Θεσσαλονίκη, έχει μπουκωσει το σύστημα.
Geery Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Πως μπορούμε να καταλάβουμε ότι το δεμα είναι Βουλγαρία μιας και το ανέφερες εφόσον δε το λέει το συστημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα