radiotv Δημοσ. Πέμπτη στις 09:27 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:27 μμ (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Geery είπε Πως μπορούμε να καταλάβουμε ότι το δεμα είναι Βουλγαρία μιας και το ανέφερες εφόσον δε το λέει το συστημα; Βγάζει στο τρακιγκ package arrived at facility of the local delivery company,δες το δικό μου Επεξ/σία Πέμπτη στις 09:28 μμ από radiotv
Geery Δημοσ. Πέμπτη στις 09:29 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:29 μμ Και εμένα στην ίδια φάση είναι αλλά δεν είχα καταλάβει πως ήταν Βουλγαρία αλλά Ελλάδα εξαιτίας του 'local'.. Ευχαριστώ για την ενημέρωση!
radiotv Δημοσ. Πέμπτη στις 09:32 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:32 μμ 1 λεπτό πριν, Geery είπε Και εμένα στην ίδια φάση είναι αλλά δεν είχα καταλάβει πως ήταν Βουλγαρία αλλά Ελλάδα εξαιτίας του 'local'.. Ευχαριστώ για την ενημέρωση! στο επόμενο στάδιο θα το δεις στην Θεσσαλονίκη, μετά το παρακολουθείς στην σελίδα της Acs.
omokas Δημοσ. Πέμπτη στις 10:32 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:32 μμ (επεξεργασμένο) Παιδιά το δικό μου μόλις ανανεώθηκε Επεξ/σία Πέμπτη στις 10:33 μμ από omokas 1
radiotv Δημοσ. χθες στις 01:38 πμ Δημοσ. χθες στις 01:38 πμ (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, omokas είπε Παιδιά το δικό μου μόλις ανανεώθηκε 12 ημέρες Βουλγαρία - Ελλάδα, ρεκόρ, μήπως τα έχει αναλάβει κρατική εταιρεία της Βουλγαρίας; LOL Επεξ/σία χθες στις 06:12 πμ από radiotv 1
t-shock Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες ξεκολλησε μετα απο 2 εβδομαδες περιπου, ολα καλα
DelsinGR Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά. Μια ερώτηση για κάτι που δεν μου έχει ξανατύχει. Η πρώτη μου παραγγελία μετά το left transit country region μπήκε σε αυτά τα status αλλά δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Δεν υποτίθεται ότι το τελικό status είναι out for delivery; Delivery update Package left carrier facility May 30, 06:09 (GMT+3) Package out for delivery May 30, 05:22 (GMT+3) Package arrived at regional carrier facility May 29, 18:59 (GMT+3) Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από DelsinGR
dgl1111 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 11 λεπτά πριν, DelsinGR είπε Καλημέρα παιδιά. Μια ερώτηση για κάτι που δεν μου έχει ξανατύχει. Η πρώτη μου παραγγελία μετά το left transit country region μπήκε σε αυτά τα status αλλά δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Δεν υποτίθεται ότι το τελικό status είναι out for delivery; Delivery update Package left carrier facility May 30, 06:09 (GMT+3) Package out for delivery May 30, 05:22 (GMT+3) Package arrived at regional carrier facility May 29, 18:59 (GMT+3) Μου έχει συμβεί και εμένα μία φορά. Πάντως παραδόθηκε νομίζω την ίδια μέρα (πάει καιρός και δεν θυμάμαι καλά).
omokas Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Έβγαλε και ενημέρωση το AliExpress, κάτι γίνεται μάλλον 2
argi73 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) εχω 2 αποστολες η πιο παλια ξεκόλλησε σημερα και ήρθε στο locker ήδη η αλλη ακομα Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από argi73
Geery Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 1 ώρα πριν, omokas είπε Έβγαλε και ενημέρωση το AliExpress, κάτι γίνεται μάλλον Τα ίδια ακριβώς και σε εμένα..
filippos79 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Geery είπε Τα ίδια ακριβώς και σε εμένα.. Τα ιδια και εδω.. το tracking απο 27 Μαϊου στο Package arrived at facility of the local delivery company Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από filippos79
Silok Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 17 minutes ago, Geery said: Τα ίδια ακριβώς και σε εμένα.. Και σε μένα,ενώ το πακέτο είναι ήδη στο locker
DelsinGR Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δείτε και στη DPD. Μου το έχει από το ξημέρωμα ως αναχώρηση αποστολής.
filippos79 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, DelsinGR είπε Δείτε και στη DPD. Μου το έχει από το ξημέρωμα ως αναχώρηση αποστολής. Εμενα μου εχει μονο: Shipment data received THESSALONIKI από τις 19/05 Μπορεις να μοιραστεις τι δειχνει το δικο σου και σε cainiao και σε dpd? Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από filippos79
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα