omokas Δημοσ. Πέμπτη στις 04:17 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:17 μμ (επεξεργασμένο) Εμένα από 3 παραγγελίες 18 Μαϊου μπήκε Ελλάδα σήμερα η μία που ήταν στις 29/5 στο Package left transit country , ενώ οι άλλες που έφτασαν 31/5 σε αυτό το στάδιο ακόμη δεν ανανεώθηκαν. Δείχνει όμως να είναι σταθερή η καθυστέρηση δηλαδή και στο άλλο που είχα από Απρίλη έκανε τόσο χρόνο πάνω κάτω σε αυτό το στάδιο Επεξ/σία Πέμπτη στις 04:18 μμ από omokas
george1551 Δημοσ. Πέμπτη στις 05:02 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:02 μμ To aliexpress άλλαξε ημερομηνίες στις νέες παραγγελίες , ξεχάστε προς το παρόν τις 12-15 μέρες , παραγγελία 2 Ιουνίου με tracking που θα πάει μέσω Acs λέει για παράδοση 23-30 Ιουνίου.
mecanomecano Δημοσ. Πέμπτη στις 05:26 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:26 μμ (επεξεργασμένο) Παραγγελία 1 Ιουνιου με choice (με Acs μου ερχονται αυτα στο σπιτι) ειναι στο Package arrived at transit country/region απο χτες.Λεει Delivery: Jun 19 - 27 by AliExpress Selection Standard Επεξ/σία Πέμπτη στις 05:28 μμ από mecanomecano
kosmasgr Δημοσ. Πέμπτη στις 06:44 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:44 μμ Παραγγελία choice απο 15 Μαίου έχει κολλησει απο 26/05
Giorgossath Δημοσ. Πέμπτη στις 07:58 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:58 μμ Στις 4/6/2025 στις 11:47 ΠΜ, tryfos είπε Πώς φαίνεται ρε παιδιά, ότι μερικοί είστε νέοι στο "άθλημα"... Πριν ελάχιστα χρόνια (2-3) και προ ACS -όταν έρχονταν με ΕΛΤΑ όλα-, εάν έρχονταν στο 2μηνο λέγαμε ήρθαν πολύ γρήγορα, μπράβο. Θυμάμαι να μου έρχονται σε 40 μέρες και να σκέφτομαι προσωπικό ρεκόρ. Και μετά 1,5 ωρίτσα στην ουρά στα ΕΛΤΑ (ποτέ δεν ερχόταν δέμα σε μένα, μόνο χαρτάκι και πήγαινα εκεί να πάρω το συστημένο, η απόλυτη κατάντια). Δεν υπάρχει κανένα θέμα, κάπου λίγο κόλλησαν στη Βουλγαρία. Από 27/5 είχα εγώ κολλημένο στο transit και μου ξεκόλλησε σήμερα 4/6. Μη χάνετε χρόνο με emails προς couriers, Αλί κλπ., θα έρθουν όλα. ΥΓ: Το πως μετά θα καταφέρετε να παραλάβετε από ACS, που σταθερά δεν περνάει καθόλου ή αφήνει χαρτάκι ελάτε πάρτε το από το κατάστημα, ενώ δεν χτυπάει καν το κουδούνι, είναι άλλο θέμα...Αυτοί είναι διαχρονικοί απατεώνες... Είμαι στις online αγορές ebay-amazon από τo 2010. Ισχύει αυτό που γράφεις αλλά τότε το ήξερες μιας και στο estimation σου έδινε 2-3 μήνες ημερομηνία παράδοσης. Σου εξηγώ όμως ότι πριν 5 μήνες ήρθαν στο 10ημερο και ήταν μέσα στο όριο. Τώρα ακόμα βγάζει ότι βρίσκεται Κίνα το δέμα μου και ήδη έχουν περάσει 2 μέρες από την ανώτερη ημερομηνία παράδοσης. Δεν τρέχει κάτι απλά την εμπειρία μου καταθέτω,
Nik1239 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:00 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:00 μμ Εμένα κολλημένο από 23/5 μου ήρθε σήμερα μήνυμα ότι το έχει η acs.
Nabuko Δημοσ. Πέμπτη στις 08:04 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:04 μμ 1 ώρα πριν, kosmasgr είπε Παραγγελία choice απο 15 Μαίου έχει κολλησει απο 26/05 Eγώ από 13/5 και σήμερα παρέλαβε η acs. Για τσέκαρε τα μέηλ σου 1
kosmasgr Δημοσ. Πέμπτη στις 08:35 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:35 μμ 30 λεπτά πριν, Nabuko είπε Eγώ από 13/5 και σήμερα παρέλαβε η acs. Για τσέκαρε τα μέηλ σου Μόλις ήρθε mail και καπάκι το άλλαξα σε Locker , ευχαριστώ 1
dimitrismvr__ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:58 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:58 μμ Και εμενα ξεκολλησε το ενα, κολλημενο απο 23/5, ανανεωθηκε κατευθειαν το τρακινγκ στην acs, dpd ακομα κολλημενο το δειχνει.
mecanomecano Δημοσ. Πέμπτη στις 10:00 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:00 μμ 7 hours ago, mecanomecano said: Εμενα παραγγελεια στις 16 Μαιου ειναι κολλημενο στο Package left transit country/region απο τις 23.Μηνυμα απο Ali λεει ''Your order may be delayed by 3-4 days due to an unforeseen logistics issue'' Οποτε υπομονη,που θα παει θα ερθει. Μου ηρθε και εμενα μηνυμα πριν λιγο οτι το παρελαβε η Acs !
Iryna1973 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:06 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:06 μμ Στις 4/6/2025 στις 11:47 ΠΜ, tryfos είπε Πώς φαίνεται ρε παιδιά, ότι μερικοί είστε νέοι στο "άθλημα"... Πριν ελάχιστα χρόνια (2-3) και προ ACS -όταν έρχονταν με ΕΛΤΑ όλα-, εάν έρχονταν στο 2μηνο λέγαμε ήρθαν πολύ γρήγορα, μπράβο. Θυμάμαι να μου έρχονται σε 40 μέρες και να σκέφτομαι προσωπικό ρεκόρ. Και μετά 1,5 ωρίτσα στην ουρά στα ΕΛΤΑ (ποτέ δεν ερχόταν δέμα σε μένα, μόνο χαρτάκι και πήγαινα εκεί να πάρω το συστημένο, η απόλυτη κατάντια). Δεν υπάρχει κανένα θέμα, κάπου λίγο κόλλησαν στη Βουλγαρία. Από 27/5 είχα εγώ κολλημένο στο transit και μου ξεκόλλησε σήμερα 4/6. Μη χάνετε χρόνο με emails προς couriers, Αλί κλπ., θα έρθουν όλα. ΥΓ: Το πως μετά θα καταφέρετε να παραλάβετε από ACS, που σταθερά δεν περνάει καθόλου ή αφήνει χαρτάκι ελάτε πάρτε το από το κατάστημα, ενώ δεν χτυπάει καν το κουδούνι, είναι άλλο θέμα...Αυτοί είναι διαχρονικοί απατεώνες... ΕΛΤΑ μου έφερε ένα δέμα μετά από ένα χρόνο και 2 μήνες. Ο ταχυδρόμος το άφησε στα σκαλιά του σπιτιού.🤣👍 1
john_shadow Δημοσ. Πέμπτη στις 10:12 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:12 μμ Παιδιά ερώτηση, προϊόν choice λίγο πάνω από 150€ που με κουπόνια πέφτει κάτω από 150€, πάει τελωνείο η όχι;
sakisgri Δημοσ. Πέμπτη στις 10:27 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:27 μμ 11 λεπτά πριν, john_shadow είπε Παιδιά ερώτηση, προϊόν choice λίγο πάνω από 150€ που με κουπόνια πέφτει κάτω από 150€, πάει τελωνείο η όχι; Όσο η τιμή του προϊόντος με Φ.Π.Α. (αυτή που βλέπεις στην αρχική σελίδα του προϊόντος) ειναι κάτω από τα 186€, όχι. Επίσης στο checkout θα δεις Vat Included. Δες και μια εδώ https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/page/535/#findComment-60712919 1
sarakinos21 Δημοσ. Παρασκευή στις 06:52 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:52 πμ (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Πληρωμένος ΦΠΑ κατά την αγορά. Cainiao Super Economy Global. Το Tracking αρχικά ήταν LP..., μετά CNG... και τελικά UL......BE. Θα έχω κάποια έξτρα χρέωση; Επεξ/σία Παρασκευή στις 06:52 πμ από sarakinos21
sakisgri Δημοσ. Παρασκευή στις 07:18 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:18 πμ 21 λεπτά πριν, sarakinos21 είπε Καλημέρα. Πληρωμένος ΦΠΑ κατά την αγορά. Cainiao Super Economy Global. Το Tracking αρχικά ήταν LP..., μετά CNG... και τελικά UL......BE. Θα έχω κάποια έξτρα χρέωση; Όχι, όπως φαίνεται και στο tracking, πέρασε τελωνείο στο Βέλγιο. Με τα ΕΛΤΑ θα έρθει, δες εδώ https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/page/535/#findComment-60712919 εκεί που γράφω "ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ" (το ίδιο ισχύει με τα U********HU) και δες και πιο κάτω, εκεί που γράφω "ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΕΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ SEMITRACKABLE (απλή αποστολή)" 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα