george1551 Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 5 λεπτά πριν, kostasbm είπε το νόμισμα πληρωμής ποιο ήταν???έδωσες ευρώ για δολλαρια???λίρες??/ Δολάριο
xristoforos25 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:50 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:50 πμ (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά, θα ήθελα να μου δώσετε τα «φώτα» σας. Εχω παραγγείλει από Ali, μια οθόνη για το όχημα μου στα 159 ευρώ, δεν με απασχολεί αν πληρώσω ΦΠΑ κ δασμούς, αυτό που ήθελα να ρωτήσω γιατί έχει κολλήσει από τις 17 του μηνός στο σημείο που θα σας επισυνάψω. Σύμφωνα με το τραγκινκ θα έρθει με ΕΛΤΑ. το ποσό που θα βγει κατά το εκτελωνισμό, θα το πληρώσω κατά τη παραλαβή; σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξ/σία Δευτέρα στις 11:53 πμ από xristoforos25
sakisgri Δημοσ. Δευτέρα στις 04:17 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:17 μμ (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, xristoforos25 είπε Καλημέρα παιδιά, θα ήθελα να μου δώσετε τα «φώτα» σας. Εχω παραγγείλει από Ali, μια οθόνη για το όχημα μου στα 159 ευρώ, δεν με απασχολεί αν πληρώσω ΦΠΑ κ δασμούς, αυτό που ήθελα να ρωτήσω γιατί έχει κολλήσει από τις 17 του μηνός στο σημείο που θα σας επισυνάψω. Σύμφωνα με το τραγκινκ θα έρθει με ΕΛΤΑ. το ποσό που θα βγει κατά το εκτελωνισμό, θα το πληρώσω κατά τη παραλαβή; σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Καλησπέρα, λογικό είναι το κόλλημα στο τελωνείο, σχεδόν πάντα έτσι γίνεται.... Για το ποσό που θα πληρώσεις, η θα σου στείλουν μήνυμα πόσα πρέπει να πληρώσεις όταν πας να το παραλάβεις, η θα αφήσουν χαρτάκι στο σπίτι που θα γράφει το ποσό που πάλι θα πρέπει να πας να το πληρώσεις για να το παραλάβεις. Λογικά θα είναι χοντρά χοντρά περίπου 60€, εκτός αν ο πωλητής δήλωσε χαμηλότερη αξία (το κάνουν πολλές φορές χωρίς καν να το ζητήσεις) και πληρώσεις λιγότερα. Επεξ/σία Δευτέρα στις 04:18 μμ από sakisgri 1
gpisanlo Δημοσ. Δευτέρα στις 08:40 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:40 μμ (επεξεργασμένο) Εχει δοθεί και ACS νούμερο ,παραγγελία Τρίτη 17/6,αναρωτιέμαι αν θα το φέρουν μέχρι την Παρασκευή... Επεξ/σία Τετάρτη στις 12:15 μμ από gpisanlo
villasg Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) Ξερει καποιος αποστολη απο Ali ευρωπαικη αποθηκη (Γαλλια) με Chronopost France ( XW17***5371JF) δειχνει next tracking 34343****47863N ( 14 νουμερα και ενα γραμμα ) με τι θα παραδωθει εδω Ελλαδα ? . Δεν το εχω ξανασυναντησει Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από villasg
Nabuko Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 8 λεπτά πριν, villasg είπε με τι θα παραδωθει εδω Ελλαδα ? Το νέο tracking είναι της DPD άρα λογικά θα παραλάβεις με ACS 1
villasg Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 5 λεπτά πριν, Nabuko είπε Το νέο tracking είναι της DPD άρα λογικά θα παραλάβεις με ACS Αυτο με παραξενεψε , γιατι η dpd δινει 10ψηφια που ανιχνευονται μετα με την acs
Nabuko Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 9 λεπτά πριν, villasg είπε Αυτο με παραξενεψε , γιατι η dpd δινει 10ψηφια που ανιχνευονται μετα με την acs Της DPD είναι 14ψήφια. 'Οταν τα παίρνει η DPD σου δίνει το 10ψήφιο της ACS. Οπότε λογικά θα έχεις και άλλο tracking της acs στη συνέχεια. 1
villasg Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Της DPD είναι 14ψήφια. 'Οταν τα παίρνει η DPD σου δίνει το 10ψήφιο της ACS. Οπότε λογικά θα έχεις και άλλο tracking της acs στη συνέχεια. Το θεμα ειναι οτι εχει φτασει Ελλαδα αλλα δεν εχει αλλο τρακ για να δω ποιος το εχει
sakisgri Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 37 λεπτά πριν, villasg είπε Το θεμα ειναι οτι εχει φτασει Ελλαδα αλλα δεν εχει αλλο τρακ για να δω ποιος το εχει Δες μια με το 14ψηφιο εδώ https://dpd.gr/gr/
villasg Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, sakisgri είπε Δες μια με το 14ψηφιο εδώ https://dpd.gr/gr/ Εισάγετε έναν έγκυρο αριθμό φορτωτικής! Απο τα πρωτα που εχω δοκιμασει ηταν αυτο Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από villasg
sakisgri Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 1 λεπτό πριν, villasg είπε Εισάγετε έναν έγκυρο αριθμό φορτωτικής! Το next tracking number (34343****47863N) το έβαλες στο https://parcelsapp.com/ να δεις τι σου βγάζει?
villasg Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Φυσικα απο την αρχη μεχρι τωρα δεν βγαζει αλλο ουτε εδω ουτε στο https://global.cainiao.com/index.htm ουτε στο site της chronopost ουτε στο aftership.ψομ
sakisgri Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, villasg είπε Φυσικα απο την αρχη μεχρι τωρα δεν βγαζει αλλο ουτε εδω ουτε στο https://global.cainiao.com/index.htm ουτε στο site της chronopost ουτε στο aftership.ψομ Κοίτα όπως σου έγραψε και ο φίλος@Nabuko πιο πάνω, η Chronopost είναι στη dpd group, το ίδιο λέει και το Chatgpt. Λογικά ναι μεν έφτασε Θεσσαλονίκη το δέμα, ίσως να μη το σκαναρισε ακόμα η dpd η η ACS για να φανεί κάτι παραπάνω. Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από sakisgri 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα