Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά, θα ήθελα να μου δώσετε τα «φώτα» σας.

Εχω παραγγείλει από Ali, μια οθόνη για το όχημα μου στα 159 ευρώ, δεν με απασχολεί αν πληρώσω ΦΠΑ κ δασμούς, αυτό που ήθελα να ρωτήσω γιατί έχει κολλήσει από τις 17 του μηνός στο σημείο που θα σας επισυνάψω. Σύμφωνα με το τραγκινκ θα έρθει με ΕΛΤΑ. 
το ποσό που θα βγει κατά το εκτελωνισμό, θα το πληρώσω κατά τη παραλαβή;

σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 

IMG_7848.jpeg

Επεξ/σία από xristoforos25
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, xristoforos25 είπε

Καλημέρα παιδιά, θα ήθελα να μου δώσετε τα «φώτα» σας.

Εχω παραγγείλει από Ali, μια οθόνη για το όχημα μου στα 159 ευρώ, δεν με απασχολεί αν πληρώσω ΦΠΑ κ δασμούς, αυτό που ήθελα να ρωτήσω γιατί έχει κολλήσει από τις 17 του μηνός στο σημείο που θα σας επισυνάψω. Σύμφωνα με το τραγκινκ θα έρθει με ΕΛΤΑ. 
το ποσό που θα βγει κατά το εκτελωνισμό, θα το πληρώσω κατά τη παραλαβή;

σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 

IMG_7848.jpeg

Καλησπέρα, λογικό είναι το κόλλημα στο τελωνείο, σχεδόν πάντα έτσι γίνεται.... Για το ποσό που θα πληρώσεις, η θα σου στείλουν μήνυμα πόσα πρέπει να πληρώσεις όταν πας να το παραλάβεις, η θα αφήσουν χαρτάκι στο σπίτι που θα γράφει το ποσό που πάλι θα πρέπει να πας να το πληρώσεις για να το παραλάβεις.

Λογικά θα είναι χοντρά χοντρά περίπου 60€, εκτός αν ο πωλητής δήλωσε χαμηλότερη αξία (το κάνουν πολλές φορές χωρίς καν να το ζητήσεις) και πληρώσεις λιγότερα.

Επεξ/σία από sakisgri
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει δοθεί και ACS  νούμερο ,παραγγελία Τρίτη 17/6,αναρωτιέμαι αν θα το φέρουν μέχρι την Παρασκευή...

Screenshot 2025-06-25 121450.png

Επεξ/σία από gpisanlo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξερει καποιος αποστολη απο Ali ευρωπαικη αποθηκη (Γαλλια) με Chronopost France ( XW17***5371JF) δειχνει next tracking 34343****47863N ( 14 νουμερα και ενα γραμμα  ) με τι θα παραδωθει εδω Ελλαδα ? .
Δεν το εχω ξανασυναντησει 

image.png.895738b065bc935f942aca906c230216.png

Επεξ/σία από villasg
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Το νέο tracking είναι της DPD άρα λογικά θα παραλάβεις με ACS

Αυτο με παραξενεψε , γιατι η dpd δινει 10ψηφια που ανιχνευονται μετα με την acs 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, villasg είπε

Αυτο με παραξενεψε , γιατι η dpd δινει 10ψηφια που ανιχνευονται μετα με την acs 

Της DPD είναι 14ψήφια. 'Οταν τα παίρνει η DPD σου δίνει το 10ψήφιο της ACS. Οπότε λογικά θα έχεις και άλλο tracking της acs στη συνέχεια.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nabuko είπε

Της DPD είναι 14ψήφια. 'Οταν τα παίρνει η DPD σου δίνει το 10ψήφιο της ACS. Οπότε λογικά θα έχεις και άλλο tracking της acs στη συνέχεια.

Το θεμα ειναι οτι εχει φτασει Ελλαδα αλλα δεν εχει αλλο τρακ για να δω ποιος το εχει 

image.png.6853c12b30bbfdf392a18c5a0759a265.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, sakisgri είπε

Δες μια με το 14ψηφιο εδώ https://dpd.gr/gr/

Εισάγετε έναν έγκυρο αριθμό φορτωτικής!

Απο τα πρωτα που εχω δοκιμασει ηταν αυτο 

Επεξ/σία από villasg
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, villasg είπε

Φυσικα απο την αρχη μεχρι τωρα δεν βγαζει αλλο ουτε εδω ουτε στο https://global.cainiao.com/index.htm ουτε στο site της chronopost ουτε στο aftership.ψομ

image.png.01db9dd3dbb1925b7dcdadaf26ee566e.png

Κοίτα όπως σου έγραψε και ο φίλος@Nabuko πιο πάνω, η Chronopost είναι στη dpd group, το ίδιο λέει και το Chatgpt.

Λογικά ναι μεν έφτασε Θεσσαλονίκη το δέμα, ίσως να μη το σκαναρισε ακόμα η dpd η η ACS για να φανεί κάτι παραπάνω.

Screenshot 2025-06-26 200620.png

Επεξ/σία από sakisgri
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...