Nabuko Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, villasg είπε https://services.dpd.gr/tracking Δοκίμασε μία χωρίς το γράμμα στο τέλος
sakisgri Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου 25 λεπτά πριν, villasg είπε https://services.dpd.gr/tracking Το γράφει και εδώ ξεκάθαρα πως αναλαμβάνει η DPD (η η ACS) στην Ελλάδα https://www.chronopost.fr/tracking-no-cms/suivi-page?listeNumerosLT=34343159547863N&langue=en Partner number : GEO/34343159547863N Το GEO μπροστά σημαίνει GEOPOST που είναι η καινούργια ονομασία για την DPD Group. Με βάση τη τελευταία ενημέρωση (Scan location : Thessaloniki - GR (depot 0024) Comment : Transport unloading at destination) νομίζω ισχύει αυτό που έγραψα στη πίσω σελίδα, δλδ δεν το έχει σκαναρει ακόμα η DPD για να φανεί σε αυτούς, η και να πάρει το next tracking number της ACS.
villasg Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου 2 ώρες πριν, Nabuko είπε Δοκίμασε μία χωρίς το γράμμα στο τέλος Τα έχω δοκιμάσει όλα δεν . ΑΛΛΑ στην εφαρμογή της acs στο κινητό μου εμφανίστηκε αποστολή με άγνωστο track που ξεκίνησε το απόγευμα από Θεσσαλονίκη άρα αυτό είναι 1
Feygatos... Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου Καλησπέρα παιδιά, χρόνια αγοράζω από aliexpress χωρίς κάποιο θέμα, μένω Ρόδο, περίπου 30-40 αγορές το μήνα για κατασκευές που κάνω οπου από αυτές οι 5-10 θαναι μεγαλούτσικης αξίας 50-100€. Τώρα ότι παρήγγειλα από αρχές Μαίου είναι όλα κολλημένα από 15 Μαίου. Επίσης πρώτη φορά μου δίνει επιτόπου 10ψήφια tracking πάντα είχα κινεζονούμερα που μετά είχα το ελληνικό των ελτά και όταν μαζεύονταν καμιά δεκαριά τα έπερνα από τη θυρίδα μου στα Ελτά. (νούμερο πχ 7641051110). Όταν είδα οτί κολλάνε σταμάτησα να παραγγέλνω αλλά προχτές έκανα μια δοκιμαστική παραγγελία σε ενός φίλου τη διεύθυνση που μένει σε άλλη περιοχή της Ρόδου και αυτουνού πάντα πήγαιναν με acs (τώρα σε αυτά μου δωσε tracking LP0074...... τέτιου είδους (θα φανεί πως και πότε θα έρθουν). Ξέρω οτί υπήρχε θέμα αλλά διάβασα οτί τα πιο πολλά ξεκόλλησαν, εμένα τίποτα από κανένα θέμα, ξέρω δεν μπορώ να κάνω και πολλά υπομονή και αίτημα για refund σε καμιά δεκαριά μέρες με αφήνει να κάνω.
giannis123 Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου φευγατε και εγω μια απο τα ιδια απο απριλη περιμενω τωρα εκανα αιτηση για refund
japetus Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου Στις 28/6/2025 στις 11:50 ΜΜ, Feygatos... είπε Τώρα ότι παρήγγειλα από αρχές Μαίου είναι όλα κολλημένα από 15 Μαίου. Επίσης πρώτη φορά μου δίνει επιτόπου 10ψήφια tracking πάντα είχα κινεζονούμερα που μετά είχα το ελληνικό των ελτά και όταν μαζεύονταν καμιά δεκαριά τα έπερνα από τη θυρίδα μου στα Ελτά. (νούμερο πχ 7641051110). Και εγώ έχω το ίδιο θέμα, όσο έρχονταν με ΕΛΤΑ όλα καλά, μόλις άλλαξε σε ACS χάθηκε η μπάλα... Έχω 20 εκκρεμείς παραγγελίες από τις οποίες από ότι βλέπω στο τράκιγκ μόνο οι δύο τελευταίες υπάρχει περίπτωση να έρθουν καθώς φαίνεται στο τρακιγκ ότι πριν φύγουν από Κίνα με Cainiao υπάρχει καταχώρηση από speedy ότι: 'shipment data received'. Μίλησα με το support εκτενώς αλλά δεν φαίνεται να μπορεί να γίνει κάτι, αναγκαστικά στις 60 μέρες αίτηση για refund αλλά μου είπε ότι σημείωσε το πρόβλημα στο λογαριασμό μου και δεν θα υπάρξει θέμα σε μελλοντικές παραγγελίες.. 1
teohokage Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου (επεξεργασμένο) καλησπέρα έχει κανένας άλλος καθυστερήσεις?? έχει κολλήσει απο τις 26.06 στο arrived at departure transport hub. έχει σταλθεί με cainiao standard for special goods με 10 ψηφιο tracking που ξεκινάει με 76 . κυρίως σε αυτό το status μετά από 1-2 ημέρες είχε update Επεξ/σία 1 Ιουλίου από teohokage
george_xp_pro Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, teohokage είπε καλησπέρα έχει κανένας άλλος καθυστερήσεις?? έχει κολλήσει απο τις 26.06 στο arrived at departure transport hub. έχει σταλθεί με cainiao standard for special goods με 10 ψηφιο tracking που ξεκινάει με 76 . κυρίως σε αυτό το status μετά από 1-2 ημέρες είχε update Καλησπέρα. Εγώ 2 φορές που έχω κάνει αγορά από alliexpress με caniao standard for special goods μου ήρθαν με acs σε 35 μέρες στο σύνολο. Απ ότι έχω διαβάσει εδώ στο forum αργούν να πάρουν πτήση από Κίνα (μπορεί και 15 μέρες αναμονής) υπάρχει όμως και μια πιθανότητα μικρή να φύγουν και πιο γρήγορα. Επεξ/σία 1 Ιουλίου από george_xp_pro 1
teohokage Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου 36 λεπτά πριν, george_xp_pro είπε Καλησπέρα. Εγώ 2 φορές που έχω κάνει αγορά από alliexpress με caniao standard for special goods μου ήρθαν με acs σε 35 μέρες στο σύνολο. Απ ότι έχω διαβάσει εδώ στο forum αργούν να πάρουν πτήση από Κίνα (μπορεί και 15 μέρες αναμονής) υπάρχει όμως και μια πιθανότητα μικρή να φύγουν και πιο γρήγορα. αααα οκ ευχαριστώ για τις πληροφορίες δεν το ήξερα γιατί και εγώ με αυτήν την μέθοδο πρώτη φορά αγόρασα και νόμιζα ότι ήταν στους ίδιους χρόνους με τα υπόλοιπα. γιατί και το aliexpress 18-20 ημέρες δίνει για παράδοση από τότε που θα κάνεις παραγγελία.
john1987 Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου Καλησπέρα σε όλους, Θέλω να παραγγείλω από aliexpress το προϊόν αυτό: https://www.aliexpress.com/item/1005006515156751.html?spm=a2g0o.productlist.main.1.6d4d3b56DXGIyE&algo_pvid=cab3f228-090d-4b83-900f-5b84cc362bd4&algo_exp_id=cab3f228-090d-4b83-900f-5b84cc362bd4-0&pdp_ext_f={"order"%3A"54"%2C"eval"%3A"1"}&pdp_npi=4%40dis!EUR!139.51!101.84!!!1148.20!838.19!%402103864c17513647941671912e6f3d!12000041181945372!sea!GR!0!ABX&curPageLogUid=0dOcuWjFC9lK&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A Θα έχω κάποιο θέμα με τελωνείο ή κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω; Ευχαριστώ πολύ.
Nabuko Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου 9 λεπτά πριν, john1987 είπε ή κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω; Σου έχει 2 επιλογές shipping, μία με 2-3 ευρώ και μία με τα βαριά αντικείμενα στα 33 ευρώ που έρχεται με πλοίο αλλά κάνει 1 με 1μιση μήνα να έρθει. Ρώτησέ τους με τι θα το στείλουν γιατί παρόλο που μπορεί να επιλέξεις την πρώτη επιλογή, αυτοί να στο στείλουν με τη δεύτερη λόγω βάρους. 1
Billator Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου 28 λεπτά πριν, Nabuko είπε Σου έχει 2 επιλογές shipping, μία με 2-3 ευρώ και μία με τα βαριά αντικείμενα στα 33 ευρώ που έρχεται με πλοίο αλλά κάνει 1 με 1μιση μήνα να έρθει. Ρώτησέ τους με τι θα το στείλουν γιατί παρόλο που μπορεί να επιλέξεις την πρώτη επιλογή, αυτοί να στο στείλουν με τη δεύτερη λόγω βάρους. Ούτε ο πωλητής έχει τον έλεγχο αν αλλάξει το Shipping method από το Aliexpress στο sorting center. Την "πάτησα" έτσι επιλέγοντας το Aliexpress Standard (που ήταν πιο ακριβό και ρώτησα και τον πωλητή) και στάλθηκε τελικά με το πιο αργό "Cainiao Heavy Parcel Line" και refund δεν παίζει από το aliexpress (τουλάχιστον μέχρι να παραλάβω). 1
sakisgri Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, john1987 είπε Καλησπέρα σε όλους, Θέλω να παραγγείλω από aliexpress το προϊόν αυτό: https://www.aliexpress.com/item/1005006515156751.html?spm=a2g0o.productlist.main.1.6d4d3b56DXGIyE&algo_pvid=cab3f228-090d-4b83-900f-5b84cc362bd4&algo_exp_id=cab3f228-090d-4b83-900f-5b84cc362bd4-0&pdp_ext_f={"order"%3A"54"%2C"eval"%3A"1"}&pdp_npi=4%40dis!EUR!139.51!101.84!!!1148.20!838.19!%402103864c17513647941671912e6f3d!12000041181945372!sea!GR!0!ABX&curPageLogUid=0dOcuWjFC9lK&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A Θα έχω κάποιο θέμα με τελωνείο ή κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω; Ευχαριστώ πολύ. Τίποτα δεν χρειάζεται να προσέξεις, τελωνείο δεν περνάει διότι είναι κάτω από τα 186€ (με φ.π.α.) https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/page/535/#findComment-60712919 Άστο όπως είναι στο Aliexpress Standard Shipping, νομίζω δεν συμφέρει να το αλλάξουν σε Cainiao Heavy Parcel Line διότι είναι πολύ πιο ακριβό shipping, και το προϊόν δεν μου φαίνεται για πολύ βαρύ η ογκώδη για να το αλλαξουν, αλλά αν γίνει, απλώς θα κάνει καμιά 15αρια μέρες παραπάνω να έρθει. Επεξ/σία 1 Ιουλίου από sakisgri 1
mecanomecano Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Πιο προσφατη παραγγελια μου ηταν 13 Ιουνιου..AliExpress Selection Standard.'Package left transit country/region' στις 25 Ιουνιου,ηρθε 1 Ιουλιου με Acs. Επεξ/σία 2 Ιουλίου από mecanomecano
Kirk87 Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά,διαβάζω τα σχόλια όλων σας ,να σας πω κ εγω με την σειρά μου τα δικά μου,πέρσι παρήγγειλα πολλά πράγματα από aliexpress κ όλα ήρθαν σε 9 το πολύ 12 μέρες,φέτος μετά από ένα χρόνο που παρήγγειλα ξανά από τις 3 Ιουνίου κ ακόμα περιμένω,παρήγγειλα κ άλλα πράγματα πχ 5 Ιουνίου,7 Ιουνίου κ όλα γράφουν package left transit country/region ,εδώ κ 2-3 βδομάδες όλα είναι κολλημένα εκεί. Διαβάζοντας τα σχόλια κάποιων είπα οκ ας περιμένω έχουν καθυστέρηση (άλλωστε δεν μπορώ να κάνω κ κάτι αλλο) απλά βλέπω ότι σας ήρθαν τα δέματα μετά από λίγες μέρες,εγώ έφτασα πλέον τον 1 μήνα, περνώντας ήδη σε κάποιες παραγγελίες κ η ημερομηνία παράδοσης που δινει το Ali.. στο acs αφαντες οι παραγγελίες, κ ελτα κ dpd ...έχω μόνο στις παραγγελίες σκετους αριθμούς του Ali ή αριθμούς με LP μπροστά,στο parcels γράφει το ίδιο package left transit country/region. Η αλήθεια έχω απογοητευτεί λίγο..με ένα μήνα ήδη καθυστέρηση Η πρώτη παραγγελία ήταν 3 Ιουνίου που ανέβασα το screenshot, καμία βοήθεια??? Επεξ/σία 2 Ιουλίου από Kirk87
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα