Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kirk87 είπε

Διαβάζοντας τα σχόλια κάποιων είπα οκ ας περιμένω έχουν καθυστέρηση  (άλλωστε δεν μπορώ να κάνω κ κάτι αλλο) απλά βλέπω ότι σας ήρθαν τα δέματα μετά από λίγες μέρες,εγώ έφτασα πλέον τον 1 μήνα, περνώντας ήδη σε κάποιες παραγγελίες κ η ημερομηνία παράδοσης που δινει το Ali.. στο acs αφαντες οι παραγγελίες, κ ελτα κ dpd ...έχω μόνο στις παραγγελίες σκετους αριθμούς του Ali ή αριθμούς με LP μπροστά,στο parcels γράφει το ίδιο package left transit country/region. Η αλήθεια έχω απογοητευτεί λίγο..με ένα μήνα ήδη καθυστέρηση 

Βάλε το δεκαψήφιο αριθμό τράκιγκ στο parcelsapp.com και τσέκαρε αν στη 2η-3η μέρα από την παραγγελία υπάρχει καταχώριση από speedy που να γράφει 'δεδομένα ελήφθησαν' και δεν είναι όλες οι καταχωρήσεις από cainiao...

• Απαντ. 8,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Screenshot_20250702_140331_Parcels.jpg

Δεν βλέπω κάπου να λέει δεδομένα εληφθησαν

Έτσι σταματούν όλες οι παραγγελίες εδώ κ 2 ή τρεις βδομαδες

Screenshot_20250702_141229_Parcels.jpg

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Kirk87 είπε

Δεν βλέπω κάπου να λέει δεδομένα εληφθησαν

Έτσι σταματούν όλες οι παραγγελίες εδώ κ 2 ή τρεις βδομαδες

Join the club 🙄

• Sad 1
Δημοσ.

Παραγγελία ένα πράγμα 180€ με trak LP00744***"97251 (ali premium shipping) ξέρουμε με τι θα έρθει και πόσο θα είναι το τσεκούρι?

Δημοσ.

Καλησπέρα, για αγορά ενός POS system αξίας 390$ απο alibaba πόσα παραπάνω κερατιάτικα θα πληρώσω? Υπάρχει κάποια μέθοδος αποστολής για να αποφύγω το τελωνείο?  

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, alexx είπε

Καλησπέρα, για αγορά ενός POS system αξίας 390$ απο alibaba πόσα παραπάνω κερατιάτικα θα πληρώσω? Υπάρχει κάποια μέθοδος αποστολής για να αποφύγω το τελωνείο?  

Καλησπέρα, ζήτα αν γίνεται με DDP (Delivered Duty Paid) που θα είναι όλα μέσα στη τιμή, συνήθως συμφέρει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Αν δεν γίνεται, μετά θέλεις να εκτελωνιστεί με τα ΕΛΤΑ, θα πληρώσεις πολύ λιγότερα από αν έρθει με ιδιωτική courier τύπου dhl, fedex, ups κτλ.

Για να έρθει με τα ΕΛΤΑ πρέπει να σταλεί είτε με Chinapost είτε με EMS

• Like 1
Δημοσ.

Η προηγούμενη παραγγελία καθυστέρησε αρκετά.

Έκανα και άλλη μία στις 23/6 και παρέλαβα σήμερα. Καλά είναι

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Να το πάρεις.το σχεδόν εξαντλήθηκε σημαίνει ότι έχει ελάχιστα τεμάχια.

τελικά πήρα άλλο .τώρα υπάρχει ένα άλλο ζήτημα.πρώτον δειτε λιγακι την παραγγελια,στην εικονα,μου ηρθε εμιλ μονο για το πρωτο προιον ,γιατι αυτο;κατα δευτερον στο δευτερο προιον ενω λεει 0,86,πατωντας πανω στην εικονα μου βγαζει τιμη 3,65 γιατι αυτο; η παραγγελια εγινε πριν 25 λεπτα.υπαρχει περιπτωση να κανανε λαθος και να με στειλουν μονο την μια παραγγελια;η θα ερθει χωριστα;.

Spoiler

5-7-202510-19-02--.png.552a3cb2411ddd930dc0dc8b19cc6abc.png

Spoiler

946093892_.png.dabd2dc2e885701019684828d4a4a3e6.png

Δημοσ.

ισχυει η δευτερη εικονα οχι η πρωτη που λεει εξαντληθηκε ,εκ παραδρομης εδωσα λαθος εικονα

1 λεπτό πριν, Mr_Terror είπε

Έχεις ολοκληρώσει την αγορά πλήρωσες τα 22,62 που λεει;

ναι εχω και την αποδειξη με paypal που λεει 2 προιοντα

Δημοσ.

Ωραία εκανες 2 αγορές συνολικό ποσό πληρωμής 20,22.Ειναι πρώτη φορά που κάνεις παραγγελία από αλι; Αν ναι σε νέους λογαριασμούς δίνει κάποιες εκπτώσεις σαν πρώτη αγορά.Γιαυτο στο ένα με τα 0,86 αν ξαναδείς την τιμή του έχει αλλάξει.Για μια φορά ισχύει η εκπτωση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...