sakisgri Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 32 λεπτά πριν, monoxromos είπε Γεια σας αγόρασα τον πομπό αυτοκινήτου 1.8 Inch Wireless Car Bluetooth FM Transmitter Aux Supports QC3.0 Charging Treble and Bass 1.Δεν αρχίζει από τους 87 ή έστω 88 Mhz και δεν τελειώνει στους 108. 2.Ο ήχος με ανοιχτό στο τέρμα το volume αλλά και την ένταση του τηλεφώνου είναι πολύ χαμηλός και οτι παράσιτο πιάνει το ραδιόφωνο χαλάει τον ήχο. Τους έγραψα δυστυχως με έγραψαν! Φίλε μήπως δεν το έχεις ρυθμίσει σωστά; Εγώ είχα πάρει ένα φτηνό FM transmitter με καλά reviews, και βγήκε πολύ καλό. Για να αλλάξεις συχνότητα, πρέπει να κρατήσεις πατημένο το κουμπί (το knob) μέχρι να αρχίσουν να αναβοσβήνουν οι αριθμοί. Μετά, στρίβεις το knob και διαλέγεις τη συχνότητα που θες. Βασικά, η σωστή διαδικασία είναι: πρώτα βρίσκεις μια συχνότητα που να είναι "καθαρή" (κενή) στο ραδιόφωνο, και μετά βάζεις την ίδια στον transmitter. Πάντως, αν πραγματικά έχει θέμα η συσκευή, καλύτερα να το δείξεις με ένα βίντεο και να ανοίξεις dispute, μπας και πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Για κάτι πιο ποιοτικό, δες και τα μοντέλα της JOYROOM, φαίνονται πολύ πιο αξιόπιστα, π.χ.: https://www.aliexpress.com/item/1005007348172900.html https://www.aliexpress.com/item/1005006959650659.html Αυτό που πήρα εγώ ειναι knock-off από το δεύτερο (αυτό: https://www.aliexpress.com/item/1005007210537396.html) και μου βγήκε καλό — τόσο καλό που πήρα άλλα τρία για φίλους.
monoxromos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 11 ώρες πριν, sakisgri είπε Φίλε μήπως δεν το έχεις ρυθμίσει σωστά; Εγώ είχα πάρει ένα φτηνό FM transmitter με καλά reviews, και βγήκε πολύ καλό. Για να αλλάξεις συχνότητα, πρέπει να κρατήσεις πατημένο το κουμπί (το knob) μέχρι να αρχίσουν να αναβοσβήνουν οι αριθμοί. Μετά, στρίβεις το knob και διαλέγεις τη συχνότητα που θες. Βασικά, η σωστή διαδικασία είναι: πρώτα βρίσκεις μια συχνότητα που να είναι "καθαρή" (κενή) στο ραδιόφωνο, και μετά βάζεις την ίδια στον transmitter. Πάντως, αν πραγματικά έχει θέμα η συσκευή, καλύτερα να το δείξεις με ένα βίντεο και να ανοίξεις dispute, μπας και πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Για κάτι πιο ποιοτικό, δες και τα μοντέλα της JOYROOM, φαίνονται πολύ πιο αξιόπιστα, π.χ.: https://www.aliexpress.com/item/1005007348172900.html https://www.aliexpress.com/item/1005006959650659.html Αυτό που πήρα εγώ ειναι knock-off από το δεύτερο (αυτό: https://www.aliexpress.com/item/1005007210537396.html) και μου βγήκε καλό — τόσο καλό που πήρα άλλα τρία για φίλους. Καλημέρα,το είδα,ειναι και φθηνότερο.Πες μου έχει εύρος από 88 Mhz ως 108 ξεχωριστή ρυθμιση για μπασα-πρίμα;
sakisgri Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, monoxromos είπε Καλημέρα,το είδα,ειναι και φθηνότερο.Πες μου έχει εύρος από 88 Mhz ως 108 ξεχωριστή ρυθμιση για μπασα-πρίμα; Εύρος έχει από 88,1 έως 107,9 (Support 88.1-107.9 Mhz) και κουμπί μόνο για μπάσα ( BASS button ) Edit: Μόλις το κοίταξα και έχει από 87,5 Mhz έως 108 Mhz 20 λεπτά πριν, monoxromos είπε ΟΚ και κάτι ακόμη ειπες δεν έχει ρύθμιση για πρίμα,μήπως έχει απο κατασκευής υπερβολικά πρίμα και ξίνει στο ραδιόφωνο; @monoxromos έκανα edit εδώ για να μη σπαμαρουμε το chat. Όχι, στα δικά μου αυτιά ακούγεται φυσιολογικά. Βέβαια, υπάρχει η δυνατότητα να ρυθμίσεις πρίμα και μπάσο από το ίδιο το ραδιόφωνο, αλλά όπως ανέφερα, εμένα μου ακούγεται μια χαρά, οπότε δεν πείραξα τίποτα. Για να πω την αλήθεια, εγώ το πήρα κυρίως για να ακούω τραγούδια από USB στικάκι, αφού το εργοστασιακό ραδιόφωνο δεν έχει θύρα USB και δεν θέλω να το αλλάξω – μου αρέσει πολύ γιατί ταιριάζει τέλεια με το καντράν και το ταμπλό του αυτοκινήτου. Για bluetooth calls είχα πάρει ένα ξεχωριστό ηχείο, συγκεκριμένα το AMIO ΦΟΡΗΤΟ BLUETOOTH CAR KIT ΜΕ ΗΧΕΙΟ ΚΑΙ ΚΛΙΠ HFB-01. Υπάρχουν πολλά, το συγκεκριμένο δεν ειναι φτηνό, παίζει στα 30 - 35 ευρώ. Αλλά το είχα βρει σε ένα κατάστημα περίπου στα 13€. Νομίζω ήταν αυτό https://gmshop.gr/product/auto-moto/aftokinito/car-audio/bluetooth-car-kit/amio-02248-am/ Έψαξα λίγο και το βρήκα πάλι τόσο φτηνά σε ένα κατάστημα https://gngparts.gr/product/forito-bluetooth-car-kit-me-icheio-kai-klip-hfb-01-me-anoichti-akroasi-amio-1-tem/ αν σε ενδιαφέρει, πραγματικά αξίζει. Γράφει διαθέσιμο με 8 τεμάχια σε απόθεμα Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου από sakisgri
Giorgossath Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 15/9/2025 στις 4:13 ΜΜ, sakisgri είπε Καλησπέρα, Απ’ ό,τι φαίνεται, το δέμα μάλλον δεν έχει φτάσει ακόμα στην Ελλάδα. Μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις τον αριθμό παρακολούθησης και στο site των ΕΛΤΑ για να δεις αν υπάρχει κάποια ένδειξη εκεί. Αν δεν εμφανίζεται τίποτα, τότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες να πάρεις τα χρήματά σου πίσω από τώρα. Όσον αφορά το "step in" που ανέφερες, ναι – το Aliexpress θα μεσολαβήσει αυτόματα, αλλά βλέποντας την εικόνα που ανέβασες, φαίνεται πως πλέον η παρέμβασή τους θα γίνει σε 5 ημέρες (αντί για 3). Η πρότασή μου είναι να πατήσεις "Reject all" στις προτάσεις του πωλητή και να αφήσεις να το αναλάβει το Aliexpress. Αν δεν έχεις ήδη αναφέρει ότι η τελευταία ενημέρωση ήταν στις 22/8 και ότι το δέμα φαίνεται να έχει "κολλήσει" στο τελωνείο Βελγίου, πρόσθεσέ το τώρα στο dispute (αν σου επιτρέπει να επεξεργαστείς την περιγραφή). Επίσης, καλό θα ήταν να ανεβάσεις ένα screenshot από το tracking μέσω cainiao που να το δείχνει καθαρά. Τα έκανα όλα αυτά, αλλά δεν αποδέχτηκε το refund το aliexpress αν και φανηκαν συνεργάσιμοι και μου ζήταγαν επιπλέον στοιχεία από τα ελληνικά ΕΛΤΑ ίσως για να προχωρήσουν στην αποζημίωση. Εντελώς τυχαία λίγες μέρες μετά το δέμα ήρθε με κανονικό ταχυδρομείο κάτω από την πόρτα της πολυκατοικίας (23 μέρες μετά το αναμενόμενο) και τους ενημέρωσα ότι τελικά όλα πήγαν καλά. Σε ευχαριστώ για όλα. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου από Giorgossath 1
iliata2410 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου ισχύει ότι όταν γιορτάζουν στην κίνα την κινέζικη πρωτοχρονιά ,ότι να αποφεύγουμε να κάνουμε παραγγελίες εκίνο τον καιρό,διοτι θα υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις;αλήθει πότε γιορτάζουν αυτοί ;
keysmith Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 11 minutes ago, iliata2410 said: ισχύει ότι όταν γιορτάζουν στην κίνα την κινέζικη πρωτοχρονιά ,ότι να αποφεύγουμε να κάνουμε παραγγελίες εκίνο τον καιρό,διοτι θα υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις;αλήθει πότε γιορτάζουν αυτοί ; φεβρουάριο τέλη κάπου εκεί
sakisgri Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 22/9/2025 στις 8:24 ΜΜ, iliata2410 είπε ισχύει ότι όταν γιορτάζουν στην κίνα την κινέζικη πρωτοχρονιά ,ότι να αποφεύγουμε να κάνουμε παραγγελίες εκίνο τον καιρό,διοτι θα υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις;αλήθει πότε γιορτάζουν αυτοί ; Δεν είναι ότι θα υπάρξουν τεράστιες καθυστερήσεις, αλλά πράγματι, κατά την περίοδο της Κινέζικης Πρωτοχρονιάς πολλές επιχειρήσεις και εργοστάσια στην Κίνα κλείνουν για αρκετές μέρες. Αν κάνεις παραγγελία λίγο πριν τις αργίες, υπάρχει πιθανότητα να καθυστερήσει η αποστολή για περίπου 10 μέρες παραπάνω, μέχρι να ξαναλειτουργήσουν. Από τη στιγμή που το δέμα φύγει από την Κίνα, ο χρόνος παράδοσης είναι όπως συνήθως. Συνήθως πέφτει μεταξύ τέλους Ιανουαρίου και μέσα Φεβρουαρίου. Το 2027 η Κινέζικη Πρωτοχρονιά πέφτει Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου. EDIT: Το 2026, πέφτει στις 17 Φεβρουαρίου. Μου ξέφυγε μια χρονιά 😁 Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από sakisgri 1
monoxromos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 7 ώρες πριν, sakisgri είπε Εύρος έχει από 88,1 έως 107,9 (Support 88.1-107.9 Mhz) και κουμπί μόνο για μπάσα ( BASS button ) Edit: Μόλις το κοίταξα και έχει από 87,5 Mhz έως 108 Mhz ΟΚ και κάτι ακόμη ειπες δεν έχει ρύθμιση για πρίμα,μήπως έχει απο κατασκευής υπερβολικά πρίμα και ξίνει στο ραδιόφωνο;
golion Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Στις 19/9/2025 στις 4:14 ΜΜ, golion είπε Έκανα κάμποσες παραγγελίες πρόσφατα από aliexpress (από αυτές τις παραγγελίες που μετά γίνονται combined και μετά σου έρχονται όλα μαζί με ACS), και πολλές από αυτές μου ήρθαν γρήγορα ξέρω'γω 3 βδομάδες το πολύ, αλλά μια από αυτές (και η πιο ακριβή από όλες σαν να μην έφτανε αυτό) έχει κολλήσει στο Package arrived at facility of the local delivery company. Συνήθως σε άλλα πακέτα που μου ερχόντουσαν όταν το tracking number φτάνει σε αυτό το σημείο μετά από 1-2 εργάσιμες μέρες μετά μου στέλνει μήνυμα η ACS, ξεκινάει η ACS το tracking και σε 1-2 μέρες μετά το πακέτο έρχεται στο locker μου. Αλλά τώρα έχουν περάσει 20 μέρες και καμία ενημέρωση. Έχει συμβεί σε κάποιον κάτι παρόμοιο? Το tracking number είναι της μορφής 7646ΧΧΧΧΧΧ UPDATE: Μίλησα με speedy.bg, dpd greece μου είπαν ότι δεν έχουν το πακέτο ακόμα. Μίλησα με AliExpress support μου είπαν ότι δεν ξέρουν ακριβώς πού βρίσκεται το πακέτο αλλά θα δώσουν εντολή να το κάνουν expedite. Μίλησα με cainiao support μου είπαν ότι η "The issue you reported is not within the scope of Cainiao's services. Please note that the service portal for overseas express delivery inquiries has been updated" και μου έστειλαν ένα μεγάλο λινκ που με ανακατευθύνει στο AliExpress support που έχει το εξής notice στην σελίδα.
radiotv Δημοσ. Τετάρτη στις 07:16 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:16 μμ (επεξεργασμένο) τυχαίνει μερικές φορές να χάνονται ή να τα κλέβουν,π.χ μου έχει τύχει με κινητό από το Banggood να μην το λάβω,ενώ είχε εκτελωνιστει στην Ολλανδία πήγε μετά Γερμανία για έρθει προς Ελλάδα και το φάγανε.Το καταστήμα μου ελεγε ολο περίμενε λίγο ακόμη,είχαν περάσει δύο μήνες και άνοιξα case στο PayPal και πήρα τα λεφτά μου.Προσωπικα από τότε που το AliExpress έβαλε τρόπο πληρωμής με PayPal πληρώνω μόνο έτσι για επιπλέον εξασφάλιση. Επεξ/σία Τετάρτη στις 07:19 μμ από radiotv
kakofonixx Δημοσ. Πέμπτη στις 03:36 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:36 μμ Πάντως και σε εμένα οι τελευταίες παραγγελίες από ali που παίρνουν δεκαψήφιο tracking της μορφής 76*** έχουν πρόβλημα: - παραγγελία 17/6 με διάφορα μικροαντικείμενα συνολικής αξίας ~$8,5 δεν έφτασε ποτέ, πηρα refund δύο μήνες μετά - παραγγελία 7/8 με επίσης διάφορα μικροαντικείμενα + μελάνια εκτυπωτή συνολικής αξίας ~$28 δεν έχει φτάσει ακόμη..... την έσπασαν σε 3 αποστολές με τελευταίο tracking η μία 16/8, η άλλη 28/8 και τα μελάνια (ως Special Goods) στις 15/9 όπου πιστεύω ότι θα είναι και τα μόνα που θα φτάσουν, για τα υπόλοιπα βλέπω πάλι refund δυστυχώς όσο και αν αγαπάω αλί και δε γουστάρω τέμου, μάλλον με βλέπω να κλίνω προς το δεύτερο από εδώ και στο εξής 🙄
sakisgri Δημοσ. Πέμπτη στις 04:30 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:30 μμ 49 λεπτά πριν, kakofonixx είπε Πάντως και σε εμένα οι τελευταίες παραγγελίες από ali που παίρνουν δεκαψήφιο tracking της μορφής 76*** έχουν πρόβλημα: - παραγγελία 17/6 με διάφορα μικροαντικείμενα συνολικής αξίας ~$8,5 δεν έφτασε ποτέ, πηρα refund δύο μήνες μετά - παραγγελία 7/8 με επίσης διάφορα μικροαντικείμενα + μελάνια εκτυπωτή συνολικής αξίας ~$28 δεν έχει φτάσει ακόμη..... την έσπασαν σε 3 αποστολές με τελευταίο tracking η μία 16/8, η άλλη 28/8 και τα μελάνια (ως Special Goods) στις 15/9 όπου πιστεύω ότι θα είναι και τα μόνα που θα φτάσουν, για τα υπόλοιπα βλέπω πάλι refund δυστυχώς όσο και αν αγαπάω αλί και δε γουστάρω τέμου, μάλλον με βλέπω να κλίνω προς το δεύτερο από εδώ και στο εξής 🙄 Ένα παρόμοιο θέμα είχε ο φίλος @japetus Διάβασε μια εδώ και δες αν ισχύει το ίδιο και για εσένα https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/#findComment-60807324 1
kakofonixx Δημοσ. Πέμπτη στις 04:37 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:37 μμ 5 λεπτά πριν, sakisgri είπε Ένα παρόμοιο θέμα είχε ο φίλος @japetus Διάβασε μια εδώ και δες αν ισχύει το ίδιο και για εσένα https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/#findComment-60807324 αλήθεια τώρα?? όντως δεν είχα το + μπροστά από το 30 (το διόρθωσα μόλις) απλά μου φαίνεται κουλό να ισχύει κατι τέτοιο.... όπως και να έχει θα κάνω μια μικρή παραγγελία για να το επιβεβαιώσω 1
sakisgri Δημοσ. Πέμπτη στις 04:50 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:50 μμ 1 λεπτό πριν, kakofonixx είπε αλήθεια τώρα?? όντως δεν είχα το + μπροστά από το 30 (το διόρθωσα μόλις) απλά μου φαίνεται κουλό να ισχύει κατι τέτοιο.... όπως και να έχει θα κάνω μια μικρή παραγγελία για να το επιβεβαιώσω Βασικά το κλειδί ήταν σε μια ενημέρωση της Speedy που δεν υπήρχε στον φίλο και πονηρεύτηκε ότι κάτι φταίει. Δες εδώ https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/#findComment-60764623 για να καταλάβεις τι εννοώ, έχω και ένα link από το parcelsapp που δείχνει την συγκεκριμένη ενημέρωση από την speedy. Μήπως δεν υπάρχει ούτε σε εσένα, αν ειναι έτσι τότε λογικά ισχύει το ίδιο και για εσένα.
kakofonixx Δημοσ. Πέμπτη στις 05:35 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:35 μμ Οποίο από τα δικά μου και να βάλω το βρίσκει μόνο με μεταφορική Cainiao και πάντα η τελευταία ενημέρωση είναι "Το δέμα έφτασε στο κέντρο της τοπικής εταιρείας παράδοσης" Έκτοτε τίποτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα