radiotv Δημοσ. χθες στις 11:44 πμ Δημοσ. χθες στις 11:44 πμ Δύο παραγγελίες 4/10 από Global sellers συνολικης αξίας 2,40€ ενοποιηθηκαν και τις έστειλαν με τρακινγκ 4PX....CN που μετά έγινε δεκαψήφιο Acs και το έφεραν προς παράδοση σήμερα, 10 ημέρες Κίνα - Αθήνα, μέθοδος αποστολής Aliexpress Saver Shipping.
villasg Δημοσ. χθες στις 03:33 μμ Δημοσ. χθες στις 03:33 μμ Σημερα παρελαβα την τελευται παραγγελια που ειχα κανει 4/10 και ειχε παρει τρακιν τυπου 4PX300******8321CN . Μπηκε/εμφανιστηκε Ελλαδα στην Αθηνα και οχι στην Θεσσαλονικη οπως τα προηγουμενα . Η παρακολουθηση μεxρι Ellada μονο με το παραπανω Tracking μολις μπηκε δουλεψε το 10ψηφιο τρακ της Acs
akalyptos99 Δημοσ. χθες στις 05:19 μμ Δημοσ. χθες στις 05:19 μμ καλησπερα εχω κανει μια παραγγελια με αριθμο αποστολης 764** και απο 8 του μηνα ειναι σε αυτο το σταδιο εχει συμβει σε κανεναν αλλον? συνηθως ολα μου ερχοται σε 9-10 μερες Το δέμα έφτασε στο κέντρο της τοπικής εταιρείας παράδοσης
radiotv Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, akalyptos99 είπε καλησπερα εχω κανει μια παραγγελια με αριθμο αποστολης 764** και απο 8 του μηνα ειναι σε αυτο το σταδιο εχει συμβει σε κανεναν αλλον? συνηθως ολα μου ερχοται σε 9-10 μερες Το δέμα έφτασε στο κέντρο της τοπικής εταιρείας παράδοσης Αν είναι δεκαψήφιο Acs αυτό δείχνει ότι είναι στην Βουλγαρία στην συνεργαζόμενη Speedy, δες και στην σελίδα της Acs τι βγάζει. 3 ώρες πριν, villasg είπε Σημερα παρελαβα την τελευται παραγγελια που ειχα κανει 4/10 και ειχε παρει τρακιν τυπου 4PX300******8321CN . Μπηκε/εμφανιστηκε Ελλαδα στην Αθηνα και οχι στην Θεσσαλονικη οπως τα προηγουμενα . Η παρακολουθηση μεxρι Ellada μονο με το παραπανω Tracking μολις μπηκε δουλεψε το 10ψηφιο τρακ της Acs Όντως και τα δικά μου 4PX....CN εμφανίστηκαν στην Αθήνα κατευθείαν από την Κίνα,μάλλον έρχονται με πτήση απευθείας εδώ. Επεξ/σία πριν από 23 ώρες από radiotv
czarjuly Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Παραγγειλα απο αλι πριν μερικες μερες εναν φακο φωτογραφικης μηχανης αξιας 53.68 ευρω στο site εγραφε vat included και σημερα με πηραν τηλεφωνο απο την UPS και μου ζητησαν 64 ευρω για εκτελωνισμο.....ειναι δυνατον η αξια του εκτελωνισμου να ξεπερναει την αξια του προιοντος; εχω καει πολλες φορες απο αυτη την εταιρεια (UPS) στο παρελθον αλλα ειναι κατι που δεν μπορω να ελεγξω με ποια εταιρεια θα ερθει.... Μπορω να ζητησω χρηματα πισω απο το κινεζο τωρα;τι πρεπει να κανω ή απλως την εφαγα;
Nabuko Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 3 λεπτά πριν, czarjuly είπε Παραγγειλα απο αλι πριν μερικες μερες εναν φακο φωτογραφικης μηχανης αξιας 53.68 ευρω στο site εγραφε vat included και σημερα με πηραν τηλεφωνο απο την UPS και μου ζητησαν 64 ευρω για εκτελωνισμο..... To Vat included είναι ο φπα και δεν έχει σχέση με τα έξοδα που χρεώνει η εταιρία για τον εκτελωνισμό. Πες τους να σου στείλουν μια αναλυτική κατάσταση των χρεώσεων μήπως σε χρέωσαν και δεύτερη φορά φπα, οπότε θα φύγει απ' τη μέση ένα μικρό ποσό. 6 λεπτά πριν, czarjuly είπε ειναι δυνατον η αξια του εκτελωνισμου να ξεπερναει την αξια του προιοντος; ναι 6 λεπτά πριν, czarjuly είπε εχω καει πολλες φορες απο αυτη την εταιρεια (UPS) στο παρελθον αλλα ειναι κατι που δεν μπορω να ελεγξω με ποια εταιρεια θα ερθει.... Μπορείς να ρωτάς τον πωλητή με τι θα τα στείλει. Είσαι σίγουρος ότι στους τρόπους αποστολής δεν επέλεξες μόνος σου τη ups είτε ηθελημένα είτε κατά λάθος? 2
sakisgri Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 3 λεπτά πριν, czarjuly είπε Παραγγειλα απο αλι πριν μερικες μερες εναν φακο φωτογραφικης μηχανης αξιας 53.68 ευρω στο site εγραφε vat included και σημερα με πηραν τηλεφωνο απο την UPS και μου ζητησαν 64 ευρω για εκτελωνισμο.....ειναι δυνατον η αξια του εκτελωνισμου να ξεπερναει την αξια του προιοντος; εχω καει πολλες φορες απο αυτη την εταιρεια (UPS) στο παρελθον αλλα ειναι κατι που δεν μπορω να ελεγξω με ποια εταιρεια θα ερθει.... Μπορω να ζητησω χρηματα πισω απο το κινεζο τωρα;τι πρεπει να κανω ή απλως την εφαγα; Δυστυχώς την έφαγες. Δεν αρκεί μόνο να ειναι Vat Included πρέπει και ο τρόπος αποστολής να ειναι συγκεκριμένος. Βασικός κανόνας ειναι, Ποτέ δεν επιλέγουμε ιδιωτικές εταιρίες courier τύπου dhl, fedex, ups κτλ. πάντα θα περάσει τελωνείο και ας έχουμε πληρώσει τον φπα. Και αν δεν υπάρχει άλλη επιλογή, κοιτάμε σε άλλο κατάστημα. Τα γράφω όλα εδώ https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/page/535/#findComment-60712919 Δεν μπορείς να ζητήσεις χρήματα πίσω, διότι το γράφουν πως ο αγοραστής ειναι υπεύθυνος για τυχών έξοδα εκτελωνισμού κτλ. 2
czarjuly Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Μπορείς να ρωτάς τον πωλητή με τι θα τα στείλει. Είσαι σίγουρος ότι στους τρόπους αποστολής δεν επέλεξες μόνος σου τη ups είτε ηθελημένα είτε κατά λάθος? Εμ ναι υποθετω,δεν βρηκα καπου να φαινεται ο τροπος αποστολης
radiotv Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 8 λεπτά πριν, czarjuly είπε Παραγγειλα απο αλι πριν μερικες μερες εναν φακο φωτογραφικης μηχανης αξιας 53.68 ευρω στο site εγραφε vat included και σημερα με πηραν τηλεφωνο απο την UPS και μου ζητησαν 64 ευρω για εκτελωνισμο.....ειναι δυνατον η αξια του εκτελωνισμου να ξεπερναει την αξια του προιοντος; εχω καει πολλες φορες απο αυτη την εταιρεια (UPS) στο παρελθον αλλα ειναι κατι που δεν μπορω να ελεγξω με ποια εταιρεια θα ερθει.... Μπορω να ζητησω χρηματα πισω απο το κινεζο τωρα;τι πρεπει να κανω ή απλως την εφαγα; Οι αποστολές με courrier επιβαρυνονται με έξοδα εκτελωνισμου, έπρεπε να επιλέξεις τρόπο αποστολής Aliexpress standard shipping και αν δεν το είχε ως μέθοδο αποστολής ο συγκεκριμένος πωλητής μπορούσες να το βρεις από άλλον. 2
czarjuly Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 3 λεπτά πριν, radiotv είπε Οι αποστολές με courrier επιβαρυνονται με έξοδα εκτελωνισμου, έπρεπε να επιλέξεις τρόπο αποστολής Aliexpress standard shipping και αν δεν το είχε ως μέθοδο αποστολής ο συγκεκριμένος πωλητής μπορούσες να το βρεις από άλλον. απο οτι βλεπω στην αγγελια η προεπιλογη ειναι via China post air parcel
radiotv Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 3 λεπτά πριν, czarjuly είπε απο οτι βλεπω στην αγγελια η προεπιλογη ειναι via China post air parcel Αν θέλεις βάλε τον σύνδεσμο να δούμε το προϊόν, πατάς στο shipping για να φανούν όλοι οι τρόποι αποστολής.
czarjuly Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 4 λεπτά πριν, radiotv είπε Αν θέλεις βάλε τον σύνδεσμο να δούμε το προϊόν, πατάς στο shipping για να φανούν όλοι οι τρόποι αποστολής. I just found this on AliExpress: €100.18 | JINTU 420-800mm f/ 8.3 Telephoto Lens Manual focus for Canon EOS 60D 77D 70D 80D 90D 650D 750D 800D 7D T7i T7s T7 T6s w/ Bag https://a.aliexpress.com/_EHWeP28
radiotv Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 3 λεπτά πριν, czarjuly είπε I just found this on AliExpress: €100.18 | JINTU 420-800mm f/ 8.3 Telephoto Lens Manual focus for Canon EOS 60D 77D 70D 80D 90D 650D 750D 800D 7D T7i T7s T7 T6s w/ Bag https://a.aliexpress.com/_EHWeP28 Όντως πατώντας στο options βλέπεις και τις άλλες μεθόδους αποστολής που είναι πιο ακριβές, πρέπει να μιλήσεις με τον πωλητή και το helpdesk του Aliexpress, το ποσό που σου χρέωσε η Ups μάλλον είναι η υπηρεσία εκτελωνισμου 50€+ΦΠΑ 24%
czarjuly Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, radiotv είπε Όντως πατώντας στο options βλέπεις και τις άλλες μεθόδους αποστολής που είναι πιο ακριβές, πρέπει να μιλήσεις με τον πωλητή και το helpdesk του Aliexpress, το ποσό που σου χρέωσε η Ups μάλλον είναι η υπηρεσία εκτελωνισμου 50€+ΦΠΑ 24% Εχω στειλει ηδη μηνυμα στον πωλητη και του αναφερω οτι περασε τελωνειο....περιμενω απαντηση μπας και βγει τιποτα που δε πιστευω...αμα δε ξερεις αυτα παθαινεις αλλα που να φανταστω κι εγω οτι εδω θα το αναλαμβανε η ups ...απο δω και περα standard shipping ευαγγελιο ευχαριστω παιδια ολους για τις απαντησεις σας Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από czarjuly 1 1
sakisgri Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 24 λεπτά πριν, czarjuly είπε Εχω στειλει ηδη μηνυμα στον πωλητη και του αναφερω οτι περασε τελωνειο....περιμενω απαντηση μπας και βγει τιποτα που δε πιστευω...αμα δε ξερεις αυτα παθαινεις αλλα που να φανταστω κι εγω οτι εδω θα το αναλαμβανε η ups ...απο δω και περα standard shipping ευαγγελιο ευχαριστω παιδια ολους για τις απαντησεις σας Με China Post Air Parcel ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία της China Post (π.χ. China Post Ordinary Small Packet, Registered Air Mail, EMS), το δέμα θα έπρεπε να έρθει μέσω ΕΛΤΑ στην Ελλάδα, οπότε και τα έξοδα εκτελωνισμού θα ήταν πολύ πιο χαμηλά, αν υπήρχε κανένας. Αν περνούσε, εφόσον έχεις πληρωμένο τον Φ.Π.Α. θα ήταν 10€ https://mediaeltaportal.dev.ibserver.gr/images/0/0/idiwtes/4_idika_teli_ektelonismou_gr_07_2021_2_1.pdf Εφόσον ήρθε με UPS, μάλλον ο πωλητής δεν έστειλε με China Post Air Parcel αλλά με UPS, που έχει πολύ υψηλότερα έξοδα και χρεώσεις τελωνείου. Δεν ξέρω αν μπορείς να διεκδικήσεις επιστροφή χρημάτων επειδή δεν χρησιμοποίησαν τον τρόπο αποστολής που συμφωνήσατε, αλλά σίγουρα αυτή η αλλαγή ανέβασε πολύ το κόστος. Προσωπικά θα το κυνηγούσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα