sakisgri Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, sleepychris είπε λοιπον μινι ιστορια: παραγγελνω δεμα απο Αλι, λεει οτι στελνει απο ιταλια με dhl express χωρις μεταφορικα (vat included) εν τελει το δεμα φευγει απο χονκ κονγκ με dhl express. φτανει ελλαδα, κολλαει τελωνειο,το εκτελωνιζει η dhl. μιας και με παραξενeψε το γεγονος, επικοινωνω με το τμημα τελωνειου της dhl οπου και μου ζητανε το tracking number. το δινω και μου λενε " κυριος Ταδε, για Ηρακλειο Κρητης το δεμα,σωστα?" . εγω Αθηνα,αρα εχει γινει μαλακια. Το δεμα (για το οποιο εχω το tracking number) εφτασε σημερα στο Ηρακλειο της Κρητης και εγω εχω μεινει ξεκρεμαστος. Στο message center του Ali,o κινεζος αφαντος, με εχει στο unread. To store του ειναι "on vacation". Στο parcellapp ομως το συγκεκριμενο δεμα φαινεται να περιεχει 6 αντικειμενα. Και ερωτω: υπαρχει καμια περιπτωση να εχει στειλει αυτος σε κανεναν δικο του 6 παραγγελιες σε μια και να γινει μετα καποιος διαμοιρασμος απο δευτερο ατομο,σε δευτερο χρονο? Ή απλα με εφαγαν? Και αν ναι,τι κανω? Η μονη επιλογη που μου δινει το Ali, ειναι η εξης: "If you do not receive the order within 17 days , you can open a dispute. If there's something wrong with your item, you can open a dispute within 15 days of confirming receipt." Και εαν πατησω να ξεκινησω despute, λαμβανω το εξης μηνυμα: "Sorry, you can not open dispute for this order. You can "Open dIspute" 10 days after the seller ships your item(s). If you have any questions about the order, please contact the seller." Καμία ιδέα για το τι μπορει να εχει συμβει ή τι μπορω να κανω?? Λέει μπορείς να ανοίξεις dispute 10 μέρες αφού στείλει το δέμα ο πωλητής, Αν δεν έχεις νέα του μέχρι τότε άνοιξε dispute και γράψε ότι παράγγειλες από Ιταλία ευρωπαϊκή αποθήκη για να μην έχεις τελωνείο άλλα έστειλε από Κίνα και ότι το δέμα σου είχε 1 προϊών και ήταν για Αθήνα άλλα αυτό που έστειλε έχει 6 και πήγε σε άλλη πόλη, ότι δεν σου απάντησε στα μηνύματα με φωτογραφίες από το τσατ και από το τρακινγκ. Μέχρι τότε θα φανεί αν το έστειλε σε κάποιον δικό του να κάνει μοιρασιά, αν είναι έτσι όλα καλά μιας και τα έξοδα εκτελωνισμού θα τα πληρώσει άλλος. Ενημέρωσε μας ότι γίνει να ξέρουμε και εμείς. 1
teo010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Η Dpd με ποια εταιρία συνεργάζεται στην επαρχία;
triplex1 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 21 λεπτά πριν, teo010 είπε Η Dpd με ποια εταιρία συνεργάζεται στην επαρχία; Γενικη ταχυδρομικη απ'οτι θυμαμαι 1
sakisgri Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, teo010 είπε Η Dpd με ποια εταιρία συνεργάζεται στην επαρχία; Από Πολωνία με DPD παρέλαβα με ACS στην Λάρισα. 1
logo15 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Αυτό το 7day shipping από Ευρώπη είναι όντως 7 μέρες; Και αν παραγγείλω και αργησει μπορώ να κάνω dispute σωστά;
sakisgri Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, logo15 είπε Αυτό το 7day shipping από Ευρώπη είναι όντως 7 μέρες; Και αν παραγγείλω και αργησει μπορώ να κάνω dispute σωστά; Ναι μπορείς, αλλά αν έχει φύγει το δέμα συνήθως θα σου ζητήσει να περιμένεις λίγες μέρες ακόμα το Aliexpress. Επίσης καλά είναι να ρωτήσεις πρώτα τον πωλητή αν μπορεί να στείλει από την συγκεκριμένη αποθήκη, γιατί καμια φορά δεν στέλνουν και ας το γράφουν.
grip Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Το "at consolidation warehouse" τι μπορεί να σημαίνει;
sakisgri Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, grip είπε Το "at consolidation warehouse" τι μπορεί να σημαίνει; Είναι το combined delivery δλδ αν κάνεις παραπάνω από μια παραγγελιά από διάφορους πωλητές τα δέματα στέλνονται στο consolidation warehouse, όλα τα δέματα που θα σταλθούν εκεί γίνονται 1 και αναβαθμίζεται ο τρόπος αποστολής σε standard shipoing και θα σου έρθει ένα δέμα με πολλά μέσα. 1 1
grip Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 6 ώρες πριν, sakisgri είπε Είναι το combined delivery δλδ αν κάνεις παραπάνω από μια παραγγελιά από διάφορους πωλητές τα δέματα στέλνονται στο consolidation warehouse, όλα τα δέματα που θα σταλθούν εκεί γίνονται 1 και αναβαθμίζεται ο τρόπος αποστολής σε standard shipoing και θα σου έρθει ένα δέμα με πολλά μέσα. Οπότε θα πάρουν καινούργιο tracking number ως ενιαίο πακέτο ή θα έχουν το ίδιο με πριν;
sakisgri Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, grip είπε Οπότε θα πάρουν καινούργιο tracking number ως ενιαίο πακέτο ή θα έχουν το ίδιο με πριν; Καινούργιο, θα στο βγάλει στην εφαρμογή του Aliexpress άμα πατήσεις στο tracking όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2022 από sakisgri 1
villasg Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Το εχει ξαναδει καποιος αυτο ?? Combined αποστολη με Track LA02χχχχ837HU τελευταια ενημερωση 12/4 στο cainiao λεει Received by local delivery company στο 17track IPS, For dispatch abroad Τι παιζει ???
sakisgri Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, villasg είπε Το εχει ξαναδει καποιος αυτο ?? Combined αποστολη με Track LA02χχχχ837HU τελευταια ενημερωση 12/4 στο cainiao λεει Received by local delivery company στο 17track IPS, For dispatch abroad Τι παιζει ??? Αν είναι Κίνα ακόμα το cainiao λέει το έχει παραλάβει μεταφορική εταιρία από την αποθήκη που έγινε το combined. στο 17track λέει είναι έτοιμο για αποστολή στο εξωτερικό (Ουγγαρία) Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια καθυστέρηση αυτή την περίοδο λόγο της κατάστασης στην Κίνα (Lockdown Shanghai) Βάλε εδώ το tracking, είναι λίγο πιο ξεκάθαρο. https://parcelsapp.com/en/tracking Επίσης τελευταία φορά που πήρα δέμα από Κίνα (πριν ένα μήνα) το 17track δεν μου έκανε ενημερώσεις η πάρα πολύ καθυστερημένες. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2022 από sakisgri
villasg Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 17 λεπτά πριν, sakisgri είπε Αν είναι Κίνα ακόμα το cainiao λέει το έχει παραλάβει μεταφορική εταιρία από την αποθήκη που έγινε το combined. στο 17track λέει είναι έτοιμο για αποστολή στο εξωτερικό (Ουγγαρία) Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια καθυστέρηση αυτή την περίοδο λόγο της κατάστασης στην Κίνα (Lockdown Shanghai) Βάλε εδώ το tracking, είναι λίγο πιο ξεκάθαρο. https://parcelsapp.com/en/tracking Επίσης τελευταία φορά που πήρα δέμα από Κίνα (πριν ένα μήνα) το 17track δεν μου έκανε ενημερώσεις η πάρα πολύ καθυστερημένες. εχει τελειωσει με εκτελωνισμους κλπ ....... δες
sakisgri Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, villasg είπε εχει τελειωσει με εκτελωνισμους κλπ ....... δες Ναι έχει τελειώσει και έφυγε από Ουγγαρία, παρέλαβαν το δέμα τα ΕΛΤΑ αλλά δεν το έχουν σκαναρει ακομα. Μάλλον έχουν μαζευτεί δέματα πιο παλιά από τότε που τους χακαρανε το πληροφοριακό σύστημα και λόγο τον ήμερων. Λογικά θα το δεις να κινείται της επόμενες μέρες. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2022 από sakisgri
grip Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Ακόμη μια ερώτηση. Αφού και τα δύο δέματα βρίσκονται εδώ και 3 μέρες σε status "consoditalion warehouse" συνήθως μετά από πόσες μέρες αναχωρούν; εχεο σημασία αν το ένα ήταν ali standard shipping και το άλλο saver shipping?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα