sakisgri Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, vasilispas είπε Απο 3 Μαιου ειμαι κολλημενος κ πςριμενω απο Ουγγαρια να μπει Ελλλαδα..με γαιδουρακι θα ειχε φτασει Λογικά έχει φτάσει Ελλάδα κανονικά απλός μάλλον τα ΕΛΤΑ έστειλαν χελώνα να σκαναρει τον σάκο 6 ώρες πριν, Stam53 είπε Καλημέρα. Αν και το θέμα μου δεν αφορά τελωνείο ή μεταφορές, εντούτοις είπα να ρωτήσω εδώ. Λοιπόν κάθε χρόνο σχεδόν παραγγέλνω από τον Ali 1-2 πραγματάκια και πάντα έρχονταν κανονικά όπως πρέπει. Αυτή τη φορά παράγγειλα ένα κλειδί με τηλεχειρισμό για αυτ. Opel (15€) και μου έστειλαν κάποιο άλλο άσχετο, ίσως για Renault. Το ανέφερα στο πωλητή μέσα απο τα μηνύματα του Ali και μου ζήτησε να του δείξω τι παρέλαβα. Πώς να του το δείξω; εκεί στα μηνύματα δεν μπορώ να ενσωματώσω κάποια φωτό, να του ζητήσω κάποιο mail; κάπως αλλιώς; ή να πάω στην αντιπροσωπεία της Opel να σκάσω ένα 80αρι να τελειώνει η υπόθεση; Καλησπέρα. Από κινητό που μπαίνω εγώ γίνετε να στείλεις φώτο από τα μηνύματα, αριστερά κάτω έχει ένα κόκκινο + αν πατήσεις εκεί θα δεις έχει επιλογή για φώτο. Αλλά αν σου πει να το στείλεις πίσω και να σου στείλει άλλο δεν συμφέρει γιατί το κόστος μεταφοράς είναι πιο μεγάλο από το προϊών, και μπορεί να πει δεν το πήρε ποτέ και να μη σου στείλει άλλο. Το καλύτερο είναι άνοιξε dispute και πες ότι σου έστειλε λάθος προϊών και ανέβασε και φωτογραφίες και ζήτα να κρατήσεις το προϊών και το μεγαλύτερο μέρος τον χρημάτων πίσω πχ 12 ευρώ , θα σου κάνει πρόταση και ο πωλητής και 2 προτάσεις το Aliexpress λογικά η μια θα είναι να κρατήσεις το προϊών και να πάρεις κάποια χρήματα πίσω και το άλλο θα είναι να το στείλεις πίσω και να πάρεις όλα τα χρήματα πίσω (που δεν συμφέρει) θα πρέπει να διαλέξεις η του πωλητή την πρόταση η μια από το aliexpress. Οτι και να σου πει ο πωλητής μην τον πιστεύεις πχ αν σου πει κλείσε το dispute και θα σου στειλω άλλο μην το δέχεσαι άσε να το κανονίσει το aliexpress και επέλεξε τι σου συμφέρει περισσότερο. Μετά κανε παραγγελία από άλλον πωλητή. 1
Annasp Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Αν πάρω με AliExpress standard shipping θα με εμφανίζεται στο tracking όλη η πορεία;
sakisgri Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Annasp είπε Αν πάρω με AliExpress standard shipping θα με εμφανίζεται στο tracking όλη η πορεία; Ναι μέχρι και την ήμερα που θα γίνει η παράδοση στο σπίτι σου, αλλά δεν θα το δεις στο Aliexpress tracking, εδώ θα το δεις https://parcelsapp.com/en η στης εφαρμογές android https://play.google.com/store/apps/details?id=com.metalsoft.trackchecker_mobile&hl=el&gl=US https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brightstripe.parcels&hl=el&gl=US η στα ΕΛΤΑ τρακινγκ όταν φτάσει Ελλάδα το δεμα Επεξ/σία 13 Μαΐου 2022 από sakisgri 1
Rebirth Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, Annasp είπε Αν πάρω με AliExpress standard shipping θα με εμφανίζεται στο tracking όλη η πορεία; Ναι, όπως απάντησε και ο Σάκης. Απλώς εμένα από τη δεύτερη/τρίτη μέρα μου το έβγαλε και στο tracking του Αliexpress. 1
sakisgri Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 5 ώρες πριν, Rebirth είπε Ναι, όπως απάντησε και ο Σάκης. Απλώς εμένα από τη δεύτερη/τρίτη μέρα μου το έβγαλε και στο tracking του Αliexpress. Το βγάζει στο Aliexpress απλός πιο καθυστερημένα και όχι τόσο λεπτομερώς π.χ σε αυτά που έγραψα θα δεις ακόμα και το πρωί που θα γίνει η παραδoση από τα ΕΛΤΑ το μήνυμα "Προς Παράδοση" / "Item To Be Dilevered", στο Aliexpress δεν θα το δεις αυτό το μήνυμα ποτέ.
Annasp Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 5 ώρες πριν, sakisgri είπε Το βγάζει στο Aliexpress απλός πιο καθυστερημένα και όχι τόσο λεπτομερώς π.χ σε αυτά που έγραψα θα δεις ακόμα και το πρωί που θα γίνει η παραδoση από τα ΕΛΤΑ το μήνυμα "Προς Παράδοση" / "Item To Be Dilevered", στο Aliexpress δεν θα το δεις αυτό το μήνυμα ποτέ. Άρα σε περίπτωση που δεν το παραλάβω ή κάτι γίνει ( κυρίως λόγο των ΕΛΤΑ) θα γίνει επιστροφή χρημάτων κανονικά; Από την στιγμή που είναι συστημένο και όχι AliExpress saver shipping που εκεί σου λένε διάφορα επειδή δεν ξέρουν αν όντως δεν το έχεις παρει
sakisgri Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 8 ώρες πριν, Annasp είπε Άρα σε περίπτωση που δεν το παραλάβω ή κάτι γίνει ( κυρίως λόγο των ΕΛΤΑ) θα γίνει επιστροφή χρημάτων κανονικά; Από την στιγμή που είναι συστημένο και όχι AliExpress saver shipping που εκεί σου λένε διάφορα επειδή δεν ξέρουν αν όντως δεν το έχεις παρει Λογικά ναι , προσωπικά έχω πάρει καμιά 30αρια δέματα με standard και όλα ήρθαν κανονικά.
Hilios Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, sakisgri είπε Short story .. πακέτο που στάλθηκε για επανεξέταση δασμών πιθανότατα έχει χαθεί είναι κολλημένο εδώ και 45 μέρες σε ( αντικείμενο προς εκτελωνισμο ) . το πακέτο είχε εκτελωνιστή και κοστολογυθη ξέρει κανείς τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση ώστε να αποζημιωθο μιας και το πακέτο κοστίζει 105€
sakisgri Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, Hilios είπε Short story .. πακέτο που στάλθηκε για επανεξέταση δασμών πιθανότατα έχει χαθεί είναι κολλημένο εδώ και 45 μέρες σε ( αντικείμενο προς εκτελωνισμο ) . το πακέτο είχε εκτελωνιστή και κοστολογυθη ξέρει κανείς τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση ώστε να αποζημιωθο μιας και το πακέτο κοστίζει 105€ Δεν γνωρίζω φίλε μου το μόνο που έχω διαβάσει είναι ότι στο τελωνείο κάνουν κάνα 2 μήνες, μήπως ξέρει ο nikosgiann78 σαν πιο παλιός και έμπειρος να σου απαντήσει.
filidonas Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) δεν έχω ιδέα τι γίνεται πλέον με τους φόρους. Συγκεκριμένα θέλω να πάρω αυτό το ρολόι. τι να περιμένω ; μέχρι πόσα μπορεί να πληρώσω παραπάνω; Επεξ/σία 14 Μαΐου 2022 από filidonas
sleepychris Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) ανθρωπε, εφοσον λεει vat included ο φορος περιλαμβανεται και δεν θα περασεις τελωνειο. απλα υπομονη και ψυχραιμια οσο αναφορα το χρονο παραδοσης. το μηνακι θα το φας,εσω ετοιμος. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2022 από sleepychris 1
nikosgiann78 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 14/5/2022 στις 12:11 ΜΜ, Hilios είπε Short story .. πακέτο που στάλθηκε για επανεξέταση δασμών πιθανότατα έχει χαθεί είναι κολλημένο εδώ και 45 μέρες σε ( αντικείμενο προς εκτελωνισμο ) . το πακέτο είχε εκτελωνιστή και κοστολογυθη ξέρει κανείς τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση ώστε να αποζημιωθο μιας και το πακέτο κοστίζει 105€ Δεν μου έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο.... οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω Στις 14/5/2022 στις 10:07 ΜΜ, filidonas είπε δεν έχω ιδέα τι γίνεται πλέον με τους φόρους. Συγκεκριμένα θέλω να πάρω αυτό το ρολόι. τι να περιμένω ; μέχρι πόσα μπορεί να πληρώσω παραπάνω; Αν το στείλει κανονικά με 'Aliexpress standard shipping', τότε δεν θα έχεις πρόβλημα. Και αυτό, γιατί το δέμα σου θα εκτελωνιστεί πρώτα στην Ουγγαρία, και θα έρθει μετά στην Ελλάδα (σαν να είναι μετά την Ουγγαρία κανονική ενδοκοινοτική αποστολή). Απλά, εδώ μου γεννιέται ένα περίεργο ερώτημα...... Κανονικά θα έπρεπε να μην μπορεί να γίνει αποστολή με 'Aliexpress standard shipping' (αν και ξέρω ότι τα στέλνουν με αυτόν τον τρόπο σίγουρα, γιατί έχω πάρει πολλές φορές ρολόγια και εγώ για φίλους)!!! Και αυτό γιατί.... το ρολόι έχει μέσα μπαταρία!!! Η μπαταρία θεωρείτε κανονικά πολύ ιδιαίτερο προϊόν για αποστολή!!! Απλά μια σκέψη Επεξ/σία 17 Μαΐου 2022 από nikosgiann78
George! Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Για προϊόν με τελική τιμή 1,06€ μου ήρθε μήνυμα από τα ελτα να πληρώσω 2,67€. Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση;
George! Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 52 λεπτά πριν, sleepychris είπε πληρωνεις 2,67 . Για ποιο λόγο από την στιγμή που τους έχω πληρώσει τον ΦΠΑ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα