Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα,λοιπόν χθες παρέλαβα απο aliexpress ενα δεμα αλλα το αντικειμενο ηρθε κατεστραμενο.Εστειλα μηνυμα στον πωλητη αλλα δεν το εχει διαβασει ακομα.....Πρεπει να πατησω την επιλογη Returns/Refunds??

Το θεμα ειναι οτι στις επιλογες δεν εχει επιλογη να ζητησω να μου στειλει αλλη αλλα ή "να την στειλω πισω και να μου επιστρεψει τα λεφτα πισω" ή "απλα να μου στειλει τα χρηματα πισω".

• Απαντ. 8,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάτα Returns/Refunds και προχώρησε τη διαδικασία. Νομίζω θα χρειαστεί να ανεβάσεις φωτό από το προϊόν και το βίντεο unboxing (έχεις κάνει έτσι;)

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Nnoutas είπε

Πάτα Returns/Refunds και προχώρησε τη διαδικασία. Νομίζω θα χρειαστεί να ανεβάσεις φωτό από το προϊόν και το βίντεο unboxing (έχεις κάνει έτσι;)

Ναι εχω βιντεο και φωτογραφιες.

Αρα δεν υπαρχει η επιλογη να μου στειλει αλλη καινουργια με συνεννόηση??

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, c.f.w είπε

Ναι εχω βιντεο και φωτογραφιες.

Αρα δεν υπαρχει η επιλογη να μου στειλει αλλη καινουργια με συνεννόηση??

Αν προτιμάς αυτή την επιλογή, περίμενε μήπως σου απαντήσει ο πωλητής. Νομίζω, όμως, ότι αν ζητήσεις refund, εφόσον έχεις όλα τα αποδεικτικά, η διαδικασία refund θα γίνει πολύ γρήγορα και αν θες το ξανά παραγγέλνεις

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, c.f.w είπε

Καλησπερα στην παρεα,λοιπόν χθες παρέλαβα απο aliexpress ενα δεμα αλλα το αντικειμενο ηρθε κατεστραμενο.Εστειλα μηνυμα στον πωλητη αλλα δεν το εχει διαβασει ακομα.....Πρεπει να πατησω την επιλογη Returns/Refunds??

Το θεμα ειναι οτι στις επιλογες δεν εχει επιλογη να ζητησω να μου στειλει αλλη αλλα ή "να την στειλω πισω και να μου επιστρεψει τα λεφτα πισω" ή "απλα να μου στειλει τα χρηματα πισω".

Όπως σου έγραψε ο φίλος πιο πάνω, τράβα έστω και τώρα βίντεο και φώτο, ζήτα refund και μετά ξανά κάνεις τη παραγγελία. Γιατι ο πωλητής μπορεί να σου πει θα σου στείλω άλλο και να μη φτάσει ποτέ, δεν θα μπορεις να βρεις το δίκαιο σου αν δεν το στείλει.

Έχει επιλογη refund και refund and return, πάτα σκέτο refund να πάρεις τα χρήματα πίσω χωρίς να το επιστρέψεις.

Βασικά τι αξία είχε το προϊόν?

Στη σελίδα 364 έχω πως είχα κάνει εγώ το dispute όταν χρειάστηκε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, sakisgri είπε

Όπως σου έγραψε ο φίλος πιο πάνω, τράβα έστω και τώρα βίντεο και φώτο, ζήτα refund και μετά ξανά κάνεις τη παραγγελία. Γιατι ο πωλητής μπορεί να σου πει θα σου στείλω άλλο και να μη φτάσει ποτέ, δεν θα μπορεις να βρεις το δίκαιο σου αν δεν το στείλει.

Έχει επιλογη refund και refund and return, πάτα σκέτο refund να πάρεις τα χρήματα πίσω χωρίς να το επιστρέψεις.

Βασικά τι αξία είχε το προϊόν?

Στη σελίδα 364 έχω πως είχα κάνει εγώ το dispute όταν χρειάστηκε.

60 ευρο αξια ειχε.

Θα το κοιταξω.

Επεξ/σία από c.f.w
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, c.f.w είπε

75 ευρο αξια ειχε.

Θα το κοιταξω.

Ήταν ακριβό, λογικά θα σου ζητήσουν να το στείλεις πίσω. Αλλά δεν εχεις κάτι να χάσεις να ζητήσεις σκέτο refun, αλλά μη ζητήσεις όλο το ποσό πίσω, αν έχει μεταφορικά άσε τα μεταφορικά απ, έξω η ζήτα π.χ τα 55€* πίσω.

Από εκεί μετά θα δεις τι θα προτείνει ο πωλητής, αν δεν σαρεσει δεν το δέχεσαι και μετά θα κάνει step in το Aliexpress και θα σου κάνει μάλλον 2 προτάσεις. Βλέπεις από εκεί και πέρα.

Αλλά έπρεπε να τραβήξεις βίντεο από την αρχή, και ένας λόγος παραπάνω που ήταν ακριβό. Τράβα τώρα και δες πως θα καταλήξει.

Edit: sorry νόμιζα δεν τράβηξες βίντεο, τώρα το είδα ότι τράβηξες.

Επεξ/σία από sakisgri
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, sakisgri είπε

Ήταν ακριβό, λογικά θα σου ζητήσουν να το στείλεις πίσω. Αλλά δεν εχεις κάτι να χάσεις να ζητήσεις σκέτο refun, αλλά μη ζητήσεις όλο το ποσό πίσω, αν έχει μεταφορικά άσε τα μεταφορικά απ, έξω η ζήτα π.χ τα 65-70 πίσω.

Από εκεί μετά θα δεις τι θα προτείνει ο πωλητής, αν δεν σαρεσει δεν το δέχεσαι και μετά θα κάνει step in το Aliexpress και θα σου κάνει μάλλον 2 προτάσεις. Βλέπεις από εκεί και πέρα.

Αλλά έπρεπε να τραβήξεις βίντεο από την αρχή, και ένας λόγος παραπάνω που ήταν ακριβό. Τράβα τώρα και δες πως θα καταλήξει.

Λοιπον εκανα edit τελικα ηταν 60 ευρο....

Εχω βιντεο που ανοιγω την συσκευασια που βγαζω το προιον αλλα και πολλες φωτογραφίες.

Η αγορα αφορουσε μια οθονη 4k το θεμα ειναι οτι η καλωδιοταινια ηταν σκισμενη σε ενα σημειο και τσαλακωμενη μολις ανοιξα το κουτι και πηγα να την βγαλω...δηλαδη δεν το ειδε αυτος που την εβαλε στο κουτι οτι ηταν κατεστραμενη??Πολυ περιεργο!

Ελεγε free shipping...Αρα να βγαλω τα μεταφορικα απο την τιμη??Ποσα ειναι ομως??

Επεξ/σία από c.f.w
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, c.f.w είπε

Εχω βιντεο που ανοιγω την συσκευασια που βγαζω το προιον αλλα και πολλες φωτογραφίες.

Η αγορα αφορουσε μια οθονη 4k το θεμα ειναι οτι η καλωδιοταινια ηταν σκισμενη σε ενα σημειο μολις ανοιξα το κουτι και πηγα να την βγαλω...δηλαδη δεν το ειδε αυτος που την εβαλε στο κουτι οτι ηταν κατεστραμενη??Πολυ περιεργο!

Αρα να βγαλω τα μεταφορικα απο την τιμη??Ποσα ειναι ομως??

Είδα ότι έκανες edit, και το διόρθωσα και εγώ. Εγώ θα ζητούσα τα 55€ πίσω και να κρατήσω το προϊόν, αν σε ενοχλεί και φαινεται ξεκάθαρα ότι ήταν κομμένη και θα μπορούσε να το δει αυτός που την πακετάρισε, ζήτα και όλο το ποσό πίσω.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, c.f.w είπε

Η αγορα αφορουσε μια οθονη 4k το θεμα ειναι οτι η καλωδιοταινια ηταν σκισμενη σε ενα σημειο και τσαλακωμενη μολις ανοιξα το κουτι και πηγα να την βγαλω...δηλαδη δεν το ειδε αυτος που την εβαλε στο κουτι οτι ηταν κατεστραμενη??Πολυ περιεργο!

Αρα να βγαλω τα μεταφορικα απο την τιμη??Ποσα ειναι ομως??

Γνώμη μου είναι να ζητήσεις όλο το ποσό. Δεν έφταιγες σε κάτι εσύ. Το προϊόν είναι αποδεδειγμένα κατεστραμενο. Εγώ σε δική μου περίπτωση (μια κάρτα γραφικών 75€) πήρα full refund χωρίς να μου ζητήσουν να στείλω πίσω την κάρτα 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, c.f.w είπε

Ελεγε free shipping...Αρα να βγαλω τα μεταφορικα απο την τιμη??Ποσα ειναι ομως??

Όπως έγραψε και ο φίλος πιο πάνω, ζήτα όλο το ποσό και βλέπεις από εκεί πως θα καταλήξει.

• Like 1
Δημοσ.

Να ειστε καλα παιδια σας ευχαριστω για την αμμεση απαντηση σας!

Κοιταξτε μαλλον θα ζητησω ολο το ποσο γιατι σιγουρα το ειχε δει αυτος που την εβαζε στο πακετο οτι ηταν κατεστραμενη,εκτος και αν ηταν τυφλος......

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, c.f.w είπε

Επισης στην αιτιολογία γράψε ότι φαινεται δεν έγινε κατά την μεταφορά γιατι το κουτί ειναι άθικτο, αλλά πακεταρίστηκε έτσι χαλασμένη. Και λογικά θα πάρεις full refund.

Επεξ/σία από sakisgri
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 9/12/2023 στις 9:48 ΠΜ, Viviandg είπε

Καλησπέρα παιδιά έχω κάνει κάποιες παραγγελίες γύρω η μια στις  20 Νοεμβρίου που έγινε ενοποίηση και πήρε 10ψηφιο κωδικό από acs και οι άλλες αρχές Δεκεμβρίου που έγινε το ίδιο η πρώτη παραγγελια έχει κολλήσει εδώ . Είναι κανείς άλλος που το έχει κολλήσει η παραγγελια ; 

IMG_7248.png

να ησουν ο μονος καλα θα ηταν εγω εχω κολλημενο απο 25 νοεμβριου και παραγγελια εγινε στις 12 νοεμβριου

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ μια απο τα ίδια παιδιά, μάλλον άρχισε να γονατίζει και η acs γιατί και τα εσωτερικά δεματα άρχισε να τα καθυστερεί λιγο παραπάνω απο πρίνScreenshot 2023-12-11 020758.jpg

Επεξ/σία από dimitrisd87

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...