dimitrisd87 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, asdf84 είπε Πάντως Όσοι έχουμε δέματα 25/11 νομίζω ότι κάτι συνέβη γενικά σε όλη την παρτίδα και τα έχουν χάσει, πάει σχεδόν μήνας και δεν έχω κανενα νεότερο.. και εγώ έτσι εχω αρχίσει να πιστεύω και μάλλον πρέπει να περιμένουμε αλλες 50 ημέρες για να ακυρωθεί η παραγγελία και να την ξανακάνουμε γιατι δεν βλέπω μπορούμε να ενημερωθούμε αλλιώς..
asdf84 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, dimitrisd87 είπε και εγώ έτσι εχω αρχίσει να πιστεύω και μάλλον πρέπει να περιμένουμε αλλες 50 ημέρες για να ακυρωθεί η παραγγελία και να την ξανακάνουμε γιατι δεν βλέπω μπορούμε να ενημερωθούμε αλλιώς.. Ανάλογα τι πήρε ο καθένας.. Εμένα η δική μου αγορά ήταν 25€ δεν τα θεωρώ λίγα.. Τι να πω..
dimitrisd87 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 24 λεπτά πριν, asdf84 είπε Ανάλογα τι πήρε ο καθένας.. Εμένα η δική μου αγορά ήταν 25€ δεν τα θεωρώ λίγα.. Τι να πω.. Ναι δεν είναι μόνο το ποσό όσο ότι θεωρώ απαράδεκτο ότι δεν μπορούμε να βρούμε τι έγινε με την παρτίδα και αν καταστράφηκαν να υπήρχε κάποια ενημέρωση από κάπου να προχωρήσουμε παρακάτω και όχι να περιμένουμε αλλού 2 μήνες.. 1
Nnoutas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 12/12/2023 στις 9:32 ΜΜ, c.f.w είπε Delete Παιδιά το ξέρω μας έχουν καλομάθει τελευταία οι Κινεζοι με παραδόσεις σε 10-15 μέρες αλλά αυτές τις μέρες κάποτε περιμέναμε 3 μήνες για να παραλάβουμε. Σίγουρα η καθυστερηση οφείλεται στο μεγάλο όγκο παραγγελιών. Δεν νομίζω δηλαδή να χαθηκε ολόκληρη παρτίδα που αναφέρθηκε. Υπομονή Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2023 από Nnoutas
dimitrisd87 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Η τελευταία παραγγελία που είχα κάνει είναι 15 του μηνός και δείτε πρόοδο.. σε 5 μέρες είναι σχεδόν Ελλάδα..
wasd Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Συμφωνώ. Και εγώ πιστεύω οτι τα 25/11 έχουν καταστραφεί/χαθεί. Δεν εξηγείτε τέτοια καθυστέρηση χωρίς ενημέρωση στο τρακ. Ουτε με τα παλιά δεδομένα αγορών απο Κίνα δεν ίσχυε τέτοια στασιμότητα στο track. Ηδη με πιάνει πονοκέφαλος σκεπτόμενος τον αγώνα που θα πρέπει να ρίξω για να μου κάνουν νεα αποστολή και οχι refund. Και δυστυχώς το δεμα το ηθελα πριν τις γιορτες.. Σχετικά με acs. προτείνω όσοι παραλάβετε απο τα κολλημένα δέματα, όπωσδηποτε βιντεο unboxing και οσο και να σας καιει το δέμα, αν το δείτε να έχει φθορές ή να είναι βρεγμένο, μην παραλάβετε. Είμαι σίγουρος οτι με αυτές τις βροχές στην αθήνα, θα ήταν εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες στα hub. 3
dimitrisd87 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, wasd είπε Συμφωνώ. Και εγώ πιστεύω οτι τα 25/11 έχουν καταστραφεί/χαθεί. Δεν εξηγείτε τέτοια καθυστέρηση χωρίς ενημέρωση στο τρακ. Ουτε με τα παλιά δεδομένα αγορών απο Κίνα δεν ίσχυε τέτοια στασιμότητα στο track. Ηδη με πιάνει πονοκέφαλος σκεπτόμενος τον αγώνα που θα πρέπει να ρίξω για να μου κάνουν νεα αποστολή και οχι refund. Και δυστυχώς το δεμα το ηθελα πριν τις γιορτες.. Σχετικά με acs. προτείνω όσοι παραλάβετε απο τα κολλημένα δέματα, όπωσδηποτε βιντεο unboxing και οσο και να σας καιει το δέμα, αν το δείτε να έχει φθορές ή να είναι βρεγμένο, μην παραλάβετε. Είμαι σίγουρος οτι με αυτές τις βροχές στην αθήνα, θα ήταν εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες στα hub. Συμφωνώ, εγώ μιας και δεν βρήκα άκρη να μου πουνε τι έγινε ουτε με την acs ουτε με την dpd για τα δέματα της 25/11 εστειλα και στο αλι μήνυμα στο φβ και περιμένω απάντηση, αν μαθω κατι εννοείται θα το γράψω εδώ πάντως τα επόμενα πάνε κανονικά σε εμένα. 1
NIKOSKURT Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 τυχαια ειδα τι γινετε με δεματα απο 25/11..και τυχαινει το δικο μου να ειναι απο 25/11 και αυτη ειναι η ενημερωση μεχρι στιγμης .
radiotv Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, NIKOSKURT είπε τυχαια ειδα τι γινετε με δεματα απο 25/11..και τυχαινει το δικο μου να ειναι απο 25/11 και αυτη ειναι η ενημερωση μεχρι στιγμης . το δικό σου έφτασε Ελλάδα από ότι δείχνει το τρακινγκ
wasd Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 35 λεπτά πριν, NIKOSKURT είπε τυχαια ειδα τι γινετε με δεματα απο 25/11..και τυχαινει το δικο μου να ειναι απο 25/11 και αυτη ειναι η ενημερωση μεχρι στιγμης . Μα το δικό σου δεν είναι από 25/11..
NIKOSKURT Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, wasd είπε Μα το δικό σου δεν είναι από 25/11.. ειναι φιλε . απλα δεν ανεβασα ολο το τρακινγκ. γιαυτο και ενημερωσα οτι εδειξε που ηρθε ελλαδα. οποτε υπομονη
omokas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 4 hours ago, dimitrisd87 said: Η τελευταία παραγγελία που είχα κάνει είναι 15 του μηνός και δείτε πρόοδο.. σε 5 μέρες είναι σχεδόν Ελλάδα.. Μάλλον είναι όλα στη τύχη εμένα ίδια ημερομηνία 15/12 και δεν έχει κουνήσει ρούπι πόσες μέρες, έφτασε αεροδρόμιο και από τότε έχει κολλήσει 1
dimitrisd87 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 52 λεπτά πριν, NIKOSKURT είπε ειναι φιλε . απλα δεν ανεβασα ολο το τρακινγκ. γιαυτο και ενημερωσα οτι εδειξε που ηρθε ελλαδα. οποτε υπομονη εμείς λέμε για τα δέματα που ειναι απο τις 25/11 στο τελωνείο εισαγωγής και εχουν μείνει εκεί οχι για τα δέματα που παραγγέλθηκαν στις 25/11 . 43 λεπτά πριν, omokas είπε Μάλλον είναι όλα στη τύχη εμένα ίδια ημερομηνία 15/12 και δεν έχει κουνήσει ρούπι πόσες μέρες, έφτασε αεροδρόμιο και από τότε έχει κολλήσει μπορεί να ειναι θεμα τύχης μπορεί να παίζει ρόλο και η πόλη της κίνας που τα στέλνει τι δρομολόγια εχει και ποση δουλειά.. ποιός ξέρει.. το μονο που δεν μαρέσει ειναι οτι σε αλλα site οπως το shein εχουν στάνταρ μέρα παράδοσης που αποκλίνει 2-3 μέρες ενω στο αλι μπορεί να έρθει απο 10 μέρες μεχρι 3 μηνες. 1
asdf84 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, NIKOSKURT είπε ειναι φιλε . απλα δεν ανεβασα ολο το τρακινγκ. γιαυτο και ενημερωσα οτι εδειξε που ηρθε ελλαδα. οποτε υπομονη Εάν δε σου κάνει κόπο μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot; σε ευχαριστώ! Σε περίπτωση που έχουν χαθεί τα δέματα τι μπορούμε να κάνουμε για να πάρουμε τα λεφτά μας πίσω ή να ξανά παραγγείλουμε το προϊόν; γνωρίζει κανείς; Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2023 από asdf84 1
Billator Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, asdf84 είπε Σε περίπτωση που έχουν χαθεί τα δέματα τι μπορούμε να κάνουμε για να πάρουμε τα λεφτά μας πίσω ή να ξανά παραγγείλουμε το προϊόν; γνωρίζει κανείς; Περιμένεις να φτάσει η ημερομηνία ώστε να ανοίξεις not received case, και μόλις γίνει escalated to Aliexpress το case, αν όντως πέρασε η μέγιστη ημερομηνία αναμονής τότε σου κάνουν refund. Από την στιγμή που βγεί status refund στο aliexpress πχ στη revolut σε εμένα επιστρέφουν σε 2-4 μέρες. (Off-topic: Το καλύτερο είναι ότι στην Revolut λαμβάνεις και ειδοποίηση την στιγμή που γίνεται Process το refund από το Aliexpress οπότε ξέρεις ότι σε 2-4 μέρες από την ειδοποίηση αυτή θα τα έχεις.) Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2023 από Billator 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα