Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, ZACHARIS είπε

Περιμένω δύο μικρά πακέτα από AliExpress, 55 ημέρες και 56 ημέρες αντίστοιχα, καθυστέρηση μέχρι τώρα. Το ένα με:Cainao super economy global και το άλλο με: AliExpress saver shipping. Λογικά είναι Ελλάδα. Το ένα έχει κολλήσει στο: received by local delivery company ενώ το άλλο: arrived at local delivery center. Έχει άλλος τόσο μεγάλη καθυστέρηση? Λογικά τα ΕΛΤΑ έχουν μεγάλες καθυστερήσεις. Ξέρουμε αν η εταιρεία logistics είναι Shunyou?

ένα Cainiao super economy global παραγγελία 13/11 δεν το έχω λάβει ακόμη  

Επεξ/σία από radiotv
  • Απαντ. 8,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, ZACHARIS είπε

Περιμένω δύο μικρά πακέτα από AliExpress, 55 ημέρες και 56 ημέρες αντίστοιχα, καθυστέρηση μέχρι τώρα. Το ένα με:Cainao super economy global και το άλλο με: AliExpress saver shipping. Λογικά είναι Ελλάδα. Το ένα έχει κολλήσει στο: received by local delivery company ενώ το άλλο: arrived at local delivery center. Έχει άλλος τόσο μεγάλη καθυστέρηση? Λογικά τα ΕΛΤΑ έχουν μεγάλες καθυστερήσεις. Ξέρουμε αν η εταιρεία logistics είναι Shunyou?

Εμένα έπρεπε να μου είχε παραδοθεί έως 13 Ιανουαρίου σύμφωνα με το σύστημα . Παρ όλα αυτά από 9/01 μου γράφει "received by local delivery company" και αν θέλω να επικοινωνήσω με posta.hu στο οποίο το δέμα δεν υπάρχει καν και μου δίνουν και αυτό το email [email protected].

Επίσης μου δίνουν περιθώριο 56 μέρες για να ζητήσω refund το οποίο και θα κάνω πριν την λήξη των 56 ημερών!

Τώρα αν όντως θα έχω επιστροφή χρημάτων ή τελικά θα τα χάσω , δεν έχω ιδέα!

Δημοσ.
13 ώρες πριν, ZACHARIS είπε

Ναι 65 μέρες στο arrived at local delivery center και το ταχυδρομείο της περιοχής μου δεν έχει τίποτα ακόμα λέει 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, dimitrisd87 είπε

Απο shein σε 4 εργάσιμες αυριο το περιμένει η κοπέλα μου με acs πως γίνεται αυτο? απο Ευρώπη έρχεται μάλλον.

image.jpeg

Ναι ειναι απο αποθηκη εντος ΕΕ το πολυ μαξιμουμ 10 εργασιμες 2 βδομαδες κανουν. Συνηθως μεταξύ 1ης και 2ης εβδομαδας γινεται παραλαβη απο EU/ΕΕ anazon de/it/fr/es κ αλλα κατ/ματα με εδρα EU.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 21/01/2024 at 09:48, ZACHARIS said:

Το SAVER ECONOMY (ΕΛΤΑ) μπορεί και να το κλάψεις και δεν θα πάρεις τίποτα όπως εγώ. Σου λένε "recievedmby local delivery company" είναι πρόβλημά σου πήγαινε βρές το!! Δεν επιστρέφουν τίποτα! ουτε λεφτά ούτε προιόν ξαναστέλνουν. Εγώ την πάτησα γιατί δεν ήξερα πως μεταφράζονται οι τόσοι τρόποι αποστολής. Οπως έμαθα ότι το "buyers protection" είναι ένα σκουπίδι που ΔΕΝ το τιμούν όταν το προιόν χαθεί όπως επαθα εγώ (και ίσως και εσύ). 

Μπορεί να είσαι τυχερός να έρθει απλά λίγο να άργησε. Πολλές μέρες από 9/1 δεν πέρασαν. Κάτσε να τελειώσει ο μηνας. 

Επεξ/σία από keysmith
  • Confused 1
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα έκανα μια παραγγελία με 6 αντικείμενα και συνέβη το εξής περίεργο. Τα 4 ήταν choice όμως δεν έκανε combine και έρχονται όλα ξεχωριστά (κάνανε ship όλα την ίδια μέρα), όμως πήραν κωδικό ACS (διαφορετικό όλα) 

Και τα υπόλοιπα δύο πήραν tracking μορφής LP*** το οποίο έμεινε έτσι στη πλατφόρμα, ενώ στο parcelapp δείχνει και αυτά να έρχονται με ACS

Περίεργα πράγματα ενώ δούλευε πολύ καλά το combine 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα τι κουλά μου συμβαίνουν!?  Χθες Κυριακή μεσημέρι κτυπά το κουδούνι και ήταν η ACS να μου δώσει το δέμα μου από την Κίνα. Ρωτώ τον οδηγό "Μα Κυριακή δουλεύετε?" και με νόημα μου είπε "Μαζεύτηκαν πολλά". Μπραβο τους που ακολουθούν την πίεση της δουλειάς και που τρέχουν ακόμα και εκτός του ωραρίου να καλύψουν την εταιρεία και να παραδοθούν τα δέματα. 

Ως προς το δέμα και το περιεχόμενο  μια χαρά όλα 

Επεξ/σία από costas_
Δημοσ.
3 ώρες πριν, omokas είπε

Παιδιά καλησπέρα έκανα μια παραγγελία με 6 αντικείμενα και συνέβη το εξής περίεργο. Τα 4 ήταν choice όμως δεν έκανε combine και έρχονται όλα ξεχωριστά (κάνανε ship όλα την ίδια μέρα), όμως πήραν κωδικό ACS (διαφορετικό όλα) 

Και τα υπόλοιπα δύο πήραν tracking μορφής LP*** το οποίο έμεινε έτσι στη πλατφόρμα, ενώ στο parcelapp δείχνει και αυτά να έρχονται με ACS

μου έχει τύχει και εμένα σε choice να σπάσει τις παραγγελίες σε δύο ή και τρία δέματα, παραγγέλνω πάντα λίγο πάνω από τα 10€ για δωρεάν μεταφορικά.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, omokas είπε

Καλησπέρα, και εμένα μου έτυχε αυτό. Μπορεί να γίνεται λόγο βάρος/όγκο η το ένα κατάστημα να ειναι πολύ μακριά από το άλλο. 

Αυτά που φαινεται LP**** συνήθως γίνονται combined και δεν αλλάζει, αλλά αν πατήσεις ακριβώς από πάνω που έχει τον τρόπο αποστολής θα σε πάει στην Cainiao και εκεί φαινεται το next tracking number. 

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έκανα 2 παραγγελίες ΄(ισάριθμα αντικείμενα) στις 30/12/2023. Για κάποιο λόγο, έσπασαν και έρχονται ξεχωριστά. Το ένα αντικείμενο φαίνεται να έχει κολλήσει στο status "Received by local delivery company" από 9/1/2024 (δες φώτο) ενώ το άλλο παρόλο που έγινε την ίδια μέρα η παραγγελία, ενημερώθηκε στο ίδιο status μόλις στις 19/1/2024. Είναι φυσιολογικό ή να αρχίσω να ανησυχώ?? Υπάρχουν καθυστερήσεις τον τελευταίο καιρό?? Συνήθως μου έρχονται combined τώρα τι έγινε δεν ξέρω.

image.png.817a80e34b16f27bdac9b9a7257b72e0.png

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, sxetikos13 είπε

Καλησπέρα παιδιά έκανα 2 παραγγελίες ΄(ισάριθμα αντικείμενα) στις 30/12/2023. Για κάποιο λόγο, έσπασαν και έρχονται ξεχωριστά. Το ένα αντικείμενο φαίνεται να έχει κολλήσει στο status "Received by local delivery company" από 9/1/2024 (δες φώτο) ενώ το άλλο παρόλο που έγινε την ίδια μέρα η παραγγελία, ενημερώθηκε στο ίδιο status μόλις στις 19/1/2024. Είναι φυσιολογικό ή να αρχίσω να ανησυχώ?? Υπάρχουν καθυστερήσεις τον τελευταίο καιρό?? Συνήθως μου έρχονται combined τώρα τι έγινε δεν ξέρω.

image.png.817a80e34b16f27bdac9b9a7257b72e0.png

Και εμένα έχει μια εβδομάδα που είναι στο ίδιο σημείο είναι η φάση διαλογής της dpd μετά την εισαγωγή, τον τελευταίο καιρό ότι δέμα έρχεται από αλι σκαλώνει εκεί το λιγότερο μια εβδομάδα γιατί η dpd είναι  ότι να'ναι, μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε δυστυχώς..

20240122_195340.jpg

Δημοσ.

Η dpd συνεργάζεται με AliExpress για όλα τα είδη που έρχονται Ελλάδα? Προβληματίστηκα όπως αναφέρατε πως σε κάποιους το global economy χάθηκε και δεν έγινε refund από AliExpress 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ZACHARIS είπε

Η dpd συνεργάζεται με AliExpress για όλα τα είδη που έρχονται Ελλάδα? Προβληματίστηκα όπως αναφέρατε πως σε κάποιους το global economy χάθηκε και δεν έγινε refund από AliExpress 

Η dpd συνεργάζεται με την ACS στην Ελλαδα. Τα δέματα που έρχονται με την dpd/ACS ειναι συστημενα (trackable).

Τα Cainiao super economy/global ειναι απλή αποστολη (semitrackable) αυτά και κάποια άλλα τα φέρνει τα ΕΛΤΑ. (Δες ανάρτηση μου στην σελίδα 425)

Πιο πιθανό το δέμα σου θα έρθει, απλώς μπορεί να καθυστερήσει, πολύ σπάνια χάνονται δέματα με τα ΕΛΤΑ.

Δες σελίδα 425 πως μπορεις να αποφεύγεις τα ΕΛΤΑ σε μελλοντικές παραγγελίες και να παραλαμβάνεις πολύ πιο γρήγορα με την ACS.

Επεξ/σία από sakisgri
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 hours ago, costas_ said:

Μα τι κουλά μου συμβαίνουν!?  Χθες Κυριακή μεσημέρι κτυπά το κουδούνι και ήταν η ACS να μου δώσει το δέμα μου από την Κίνα. Ρωτώ τον οδηγό "Μα Κυριακή δουλεύετε?" και με νόημα μου είπε "Μαζεύτηκαν πολλά". Μπραβο τους που ακολουθούν την πίεση της δουλειάς και που τρέχουν ακόμα και εκτός του ωραρίου να καλύψουν την εταιρεία και να παραδοθούν τα δέματα. 

Ως προς το δέμα και το περιεχόμενο  μια χαρά όλα 

Ενδιαφέρον! Σου ήρθε και μήνυμα στο Viber για ώρες παράδοσης κλπ από acs, όπως κάνουν κανονικά?

1 hour ago, ZACHARIS said:

έχει ακουστεί να φτάνουν ακόμα και πολύυυ καιρό μετά.
Σε μελλοντικές αγορές να προτιμάς trackable μεθόδους αποστολής, αν και πάλι έχουν υπάρξει καθυστερήσεις ως περιπου 2μηνο.
Δες τί έγραψε ο @sakisgri στην σελίδα 425 για επιλογή μεθόδου αποστολής κλπ, είναι χρυσός:

Επεξ/σία από ptaf
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...