Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και σε μένα τα ίδια, περιμένω 3 δέματα. Ήρθε μέηλ ότι η ACS απ' τα 3 πήρε τα 2.

Εκτελωνίστηκαν στις 14 και έφυγαν από τη χώρα εκτελωνισμού στις 15 και σήμερα 27 τα παρέλαβε η acs στη Θεσσαλονίκη

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, DreamAxe είπε

Απλά τότε υπήρχε μια λογική γιατί ήταν σε περίοδο με Black Friday και τις γιορτές να έρχονται μαζί οπότε υπήρχε η δικαιολογία ότι είχαν πολύ μεγάλο όγκο μαζεμένο. Τώρα είναι (υποτίθεται) από τις "νεκρές" περιόδους του χρόνου οπότε ο όγκος εδώ πρέπει να είναι πολύ μικρότερος.

Αν είχαν κολλήσει στην Κίνα θα υπήρχε η δικαιολογία ίσως ότι οι Αμερικάνοι παραγγέλνουν μαζικά και τα logistics των Κινέζων μπούκωσαν αλλά από την Ουγγαρία στην Ελλάδα τόση καθυστέρηση είναι παράξενο.

Πάλι δεν δικαιολογεί τόση μεγάλη καθυστέρηση.

Αν κοιτάξεις π.χ. τέλος του 2024 που είναι ίδια περίοδο, θα δεις πως δεν υπήρχαν παράπονα για καθυστερήσεις. Παραγγελίες που έκανα εγώ αυτό το διάστημα, ήρθαν κανονικά. 

Επίσης αυτό το διάστημα που είχαν κολλήσει, οι παραγγελίες που έγιναν μετά τα κολλημένα, ερχόντουσαν κανονικά, αλλά το κολλημένα είχαν μείνει έτσι. μέχρι που μετά από κανένα μήνα περίπου ξεκόλλησαν.

EDIT: Τώρα είδα άρχισαν τα μηνύματα ότι ξεκολλάνε σιγά σιγά.....

Επεξ/σία από sakisgri
Δημοσ.

13 του μηνα η παραγγελία στο aliexpress και από τις 19 το δεμα κολλημένο σε αυτή τη φάση..ούτε και εγώ ξέρω με ποιον πρέπει να επικοινωνήσω.. 

Screenshot_20250527_184415_AliExpress.jpg

Και άμα μπω στο site της cainiao λέει αυτά.. 

Screenshot_20250527_184657_Chrome.jpg

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Geery είπε

13 του μηνα η παραγγελία στο aliexpress και από τις 19 το δεμα κολλημένο σε αυτή τη φάση..ούτε και εγώ ξέρω με ποιον πρέπει να επικοινωνήσω.. 

Και άμα μπω στο site της cainiao λέει αυτά.. 

Υπομονή, δεν μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω αυτή τη στιγμή.
Για να σε παρηγορήσω, όπως ανέφερα και σε προηγούμενο post, εγώ περιμένω 5 δέματα από 26 Απριλίου και μετά — όλα είναι κολλημένα στο τελικό στάδιο πριν μπουν ACS από τις 15 Μαΐου και δεν υπάρχει καμία ενημέρωση.

Είμαστε πολλοί στην ίδια φάση, οπότε απλά περιμένουμε μπας και ξεκολλήσει η κατάσταση.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Geery είπε

Από περιέργεια δηλαδή δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να ενημωθουμε που βρίσκεται το δεμα;

Απο όσο το έχω ψάξει , όχι. Κανένας. 
Η DPD τηρεί σιγήν ιχθύος...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα δεματα δεν τα εχει παραδώσει η speedy στην acs παιδια, δεν ειναι στην ελλαδα το πρόβλημα. Στην βουλγαρια ειναι ολα κολλημένα.  Απο την dpd πανε speedy και μετα acs. 

PS: Αυτο για οσους εχουν 10ψηφιο tracking-choice. 

Επεξ/σία από mixalis95320
  • Like 2
Δημοσ.

3 hours ago, Sant said:

Κολλημένο από 15/5 (αγορά 9/5) εμφανίστηκε στη ACS έτοιμο προς παράδοση σήμερα

Εμένα κάτι μου λέει πως είναι στην dpd το πρόβλημα και δεν τα εχει δώσει στην ACS, γιατί μου εχει ξανατύχει να το βγάλει επιτόπου Αθήνα ενώ την προηγούμενη δεν φαινόταν οτι μπήκε Ελλάδα, δηλαδή οταν το σκανάρει η ACS ενημερώνεται και της dpd το σύστημα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, omokas είπε

Εμένα κάτι μου λέει πως είναι στην dpd το πρόβλημα και δεν τα εχει δώσει στην ACS, γιατί μου εχει ξανατύχει να το βγάλει επιτόπου Αθήνα ενώ την προηγούμενη δεν φαινόταν οτι μπήκε Ελλάδα, δηλαδή οταν το σκανάρει η ACS ενημερώνεται και της dpd το σύστημα

Δεν θα το έλεγα. Αν δεις το screenshot πάνω, το δέμα πέρασε τελωνείο στην Ουγγαρία (Import customs clearance completed) και μετά έφυγε από Ουγγαρία (Left transit country/region) άρα η dpd τα παρέδωσε στην speedy.

Λογικά τα δέματα είναι κολλημένα στην speedy στην Βουλγαρία, και δεν τα σκανάρισαν ακόμα για κάποιο λόγο. Και όσες φορές κόλλησαν στο παρελθόν, σε αυτό το στάδιο κόλλησαν. Και όπως έγραψες, όταν ξεκολλάνε, δεν φαίνεται να πέρασαν καν από speedy, φαίνεται κατευθείαν η ACS.

• Like 2
Δημοσ.
16 minutes ago, sakisgri said:

Δεν θα το έλεγα. Αν δεις το screenshot πάνω, το δέμα πέρασε τελωνείο στην Ουγγαρία (Import customs clearance completed) και μετά έφυγε από Ουγγαρία (Left transit country/region) άρα η dpd τα παρέδωσε στην speedy.

Λογικά τα δέματα είναι κολλημένα στην speedy στην Βουλγαρία, και δεν τα σκανάρισαν ακόμα για κάποιο λόγο. Και όσες φορές κόλλησαν στο παρελθόν, σε αυτό το στάδιο κόλλησαν. Και όπως έγραψες, όταν ξεκολλάνε, δεν φαίνεται να πέρασαν καν από speedy, φαίνεται κατευθείαν η ACS.

Εχεις δίκιο την Speedy εννοούσα μπερδεύτηκα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα. Αγορά κάτω από 8.5€. VAT included κατά την αγορά. Cainiao Super Economy Global. Tracking LP******* Next tracking CNG******

Πληρώνω κάτι;

Επεξ/σία από sarakinos21
Δημοσ.

Πάντως εγώ βλέπω τα τρία πακέτα μου βάση του cainiao να έχουν φτάσει σε local delivery company που καταλαβαίνω πως είναι η ACS και όχι η DPD στίς 17,25 και 27/5. Ακόμη μήνυμα δεν έχω λάβει και πιστεύω ότι έχουν μπουκώσει άσχημα εκεί στην ACS.

Για να καταλάβω, η DPD είναι απλά ο διαμεσολαβητής μεταξύ Βουλγαρίας-Ελλάδας;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...