tryfos Δημοσ. Τετάρτη στις 12:55 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:55 μμ 25 λεπτά πριν, stratos979 είπε η λύση που βρήκα είναι μόλις το τρακινγκ δείξει ότι ήρθε Ελλάδα, παω στη σελίδα της Acs και επιλέγω να μου έρθει στο λοκερ που θέλω, βρήκα την ησυχία μου Έχεις κάνει κάποια εγγραφή στην acs για αυτό, δηλαδή για να το ανακατευθύνεις σε locker προτού καν σου έρθει ειδοποίηση; Με το tracking απλά δεν βλέπω να μου εμφανίζει δυνατότητα τοποθέτησης σε locker χωρίς εγγραφή και δεν θέλω να κάνω, για να είμαι ειλικρινής.
stratos979 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:07 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:07 μμ 9 λεπτά πριν, sequos09 είπε Η ορίζεις ένα αγαπημένο Locker ACS και πάνε όλα αυτόματα εκεί , προσωπικά με έχει βολέψει. και αυτό 9 λεπτά πριν, tryfos είπε Έχεις κάνει κάποια εγγραφή στην acs για αυτό, δηλαδή για να το ανακατευθύνεις σε locker προτού καν σου έρθει ειδοποίηση; Με το tracking απλά δεν βλέπω να μου εμφανίζει δυνατότητα τοποθέτησης σε locker χωρίς εγγραφή και δεν θέλω να κάνω, για να είμαι ειλικρινής. όχι, δεν έχω κάνει πας στη σελίδα τρακινγκ της acs (ή google "acs track" ) και αν βάλεις το τρακινγκ και δεις ότι ήρθε Ελλάδα, αν περιμένεις λίγο θα ανοίξει το παράθυρο του "βοηθού", εκεί επιλέγεις "αλλαγή τρόπου παραλαβής" και μετά μπορείς να επιλέξεις λοκερ 1
tryfos Δημοσ. Τετάρτη στις 01:18 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:18 μμ (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, stratos979 είπε και αυτό όχι, δεν έχω κάνει πας στη σελίδα τρακινγκ της acs (ή google "acs track" ) και αν βάλεις το τρακινγκ και δεις ότι ήρθε Ελλάδα, αν περιμένεις λίγο θα ανοίξει το παράθυρο του "βοηθού", εκεί επιλέγεις "αλλαγή τρόπου παραλαβής" και μετά μπορείς να επιλέξεις λοκερ Α, οκ ευχαριστώ. Και το "αγαπημένο" πώς ορίζεται; Αυτό φαντάζομαι μόνο με εγγραφή,ε; ΥΓ: Μόλις το προσπάθησα. Αν δεν έχεις δώσει κινητό στο Αλί, δεν γίνεται (εγώ δίνω πάντα ένα σταθερό σε εκτροπή). Ζητάει η ACS να στείλει ένα PIN σε κινητό για την αλλαγή του τόπου παράδοσης και δεν σε βρίσκει. Αν πας να καταχωρίσεις κινητό, σου λέει ότι ο αριθμός δεν αντιστοιχεί στην παραγγελία. Σταθερό φυσικά δεν δέχεται. Επεξ/σία Τετάρτη στις 01:58 μμ από tryfos
villasg Δημοσ. Τετάρτη στις 02:26 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:26 μμ Παραγγελνεις απο ευρωπη ( ship from poland ) αλλα το δεμα κανει τον τουριστα με την GLS
stratos979 Δημοσ. Τετάρτη στις 03:30 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:30 μμ 2 ώρες πριν, tryfos είπε Α, οκ ευχαριστώ. Και το "αγαπημένο" πώς ορίζεται; Αυτό φαντάζομαι μόνο με εγγραφή,ε; ΥΓ: Μόλις το προσπάθησα. Αν δεν έχεις δώσει κινητό στο Αλί, δεν γίνεται (εγώ δίνω πάντα ένα σταθερό σε εκτροπή). Ζητάει η ACS να στείλει ένα PIN σε κινητό για την αλλαγή του τόπου παράδοσης και δεν σε βρίσκει. Αν πας να καταχωρίσεις κινητό, σου λέει ότι ο αριθμός δεν αντιστοιχεί στην παραγγελία. Σταθερό φυσικά δεν δέχεται. Στο αλι εχω δώσει κινητό Όταν φτάνει Ελλάδα, μου έρχεται ένα μήνυμα από Acs στο viber και μου δίνει λινκ όπου μπορώ να αλλάξω πως θέλω να έρθει το δέμα είχα βάλει αγαπημένο λοκερ, αλλά παρόλα αυτά , πάλι μου έρχεται μήνυμα στο viber για το πως θέλω να παραλάβω, αν δεν κάνω τίποτα, το φέρνει διανομέας
Balantakos Δημοσ. Τετάρτη στις 08:44 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:44 μμ Απο Ali κολλημενο βουλγαρια μια βδομαδα, παραλεβε σημερα η ACS. Φαινεται οτι τσουλαει το πραγμα σιγα σιγα..
george1551 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:57 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:57 μμ έχει πάει η παραλαβή στις 22 μέρες , δεύτερο δέμα μου σήμερα ξεκόλλησε με 2 μέρες διαφορά από το προηγούμενο που παρέλαβα σήμερα καθώς εγώ εχω μια μέρα παραπάνω αφού είμαι Κρήτη
nick_gr Δημοσ. Τετάρτη στις 10:02 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:02 μμ Φαίνεται να ξεκόλλησαν τα πράγματα. Παραγγελία 13/5 έφτασε σήμερα 4/6 στο τοπικό κατάστημα ACS. Παραγγελία 23/5, έφτασε σήμερα 4/6 στο Hub, λογικά αύριο σε κατάστημα για διανομή!
filippos79 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:04 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:04 μμ (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, tryfos είπε Πώς φαίνεται ρε παιδιά, ότι μερικοί είστε νέοι στο "άθλημα"... Πριν ελάχιστα χρόνια (2-3) και προ ACS -όταν έρχονταν με ΕΛΤΑ όλα-, εάν έρχονταν στο 2μηνο λέγαμε ήρθαν πολύ γρήγορα, μπράβο. Θυμάμαι να μου έρχονται σε 40 μέρες και να σκέφτομαι προσωπικό ρεκόρ. Και μετά 1,5 ωρίτσα στην ουρά στα ΕΛΤΑ (ποτέ δεν ερχόταν δέμα σε μένα, μόνο χαρτάκι και πήγαινα εκεί να πάρω το συστημένο, η απόλυτη κατάντια). Δεν υπάρχει κανένα θέμα, κάπου λίγο κόλλησαν στη Βουλγαρία. Από 27/5 είχα εγώ κολλημένο στο transit και μου ξεκόλλησε σήμερα 4/6. Μη χάνετε χρόνο με emails προς couriers, Αλί κλπ., θα έρθουν όλα. ΥΓ: Το πως μετά θα καταφέρετε να παραλάβετε από ACS, που σταθερά δεν περνάει καθόλου ή αφήνει χαρτάκι ελάτε πάρτε το από το κατάστημα, ενώ δεν χτυπάει καν το κουδούνι, είναι άλλο θέμα...Αυτοί είναι διαχρονικοί απατεώνες... Έχω την ακριβώς αντίθετη εμπειρία. Η ACS προσφέρει εξαιρετική κάλυψη στην περιοχή μου, με συνέπεια στις παραδόσεις και χωρίς κανένα πρόβλημα. Αντιθέτως, τα ΕΛΤΑ έχουν υπάρξει η απόλυτη απογοήτευση - τραγικά αναξιόπιστα. Μου έχουν χαθεί εκατοντάδες δέματα την τελευταία πενταετία και βάλε, και τις περισσότερες φορές δεν επρόκειτο για αποστολές ασήμαντης αξίας. Παρά τις επανειλημμένες επισκέψεις στο κατάστημα, η απάντηση είναι πάντα η ίδια: «Μιλήστε με τον ταχυδρόμο.» Ο ταχυδρόμος: «Δεν έχω τίποτα για εσάς.» Ένα διαρκές παιχνίδι μετακύλισης ευθυνών - χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Δεν βρίσκω τον χρόνο ούτε την ψυχραιμία να τους κυνηγήσω νομικά, αλλά ειλικρινά - μακάρι να έκλεινε αυτό το ‘μαγαζάκι’. Αν κάτι το χαρακτηρίζει, είναι η αδιαφορία, η προχειρότητα και η πλήρης έλλειψη λογοδοσίας. Το αποκορύφωμα; Και τα τηλέφωνα και τα e-mail παραμένουν μονίμως αναπάντητα. Η εξυπηρέτηση είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη. Αν αυτό δεν λέγεται συστημική αποτυχία, τότε τι; Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:34 μμ από filippos79 2
villasg Δημοσ. Τετάρτη στις 10:38 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:38 μμ Το εχουμε ξαναπει ειναι αναλογα το τοπικο καταστημα Acs . Εδω Βασιλικο Ευβοιας ειναι ΑΨΟΓΟΙ ουτε ψεματα ουτε τιποτα . Εχω σωθει , και οτι αλλο θελω απο Ελλαδα μονο μεσω ACS και ας ειναι πιο ακριβο Με τα ελτα ειχα τρελλαθει ........ 2
sequos09 Δημοσ. χθες στις 10:47 πμ Δημοσ. χθες στις 10:47 πμ Καλημέρα, Ενημερωτικά έχουν αρχίσει και ξεκολλάνε...
kalotina75 Δημοσ. χθες στις 11:03 πμ Δημοσ. χθες στις 11:03 πμ Κίνα-Ευρώπη 3 μερες βουλγαρια-Ελλάδα μια αιωνιότητα και μια μέρα. Απο 26/05 κολλημένο 2
sequos09 Δημοσ. χθες στις 12:56 μμ Δημοσ. χθες στις 12:56 μμ Ημερομηνία Χρόνος Αναλυτικό Ιστορικό Αποστολής Πόλη / χωριό 20.05.2025 03:53:32 Παραλήφθηκαν τα δεδομένα της αποστολής ATHENS 03.06.2025 20:30:53 Άφιξη στο σταθμό 1549-THESSALONIKI, GREECE Ημερομηνία Χρόνος Αναλυτικό Ιστορικό Αποστολής Πόλη / χωριό 15.05.2025 06:42:24 Παραλήφθηκαν τα δεδομένα της αποστολής ATHENS 04.06.2025 19:30:02 Άφιξη στο σταθμό 1549-THESSALONIKI, GREECE Ημερομηνία Χρόνος Αναλυτικό Ιστορικό Αποστολής Πόλη / χωριό 26.05.2025 02:58:49 Παραλήφθηκαν τα δεδομένα της αποστολής ATHENS ...
dimitrismvr__ Δημοσ. χθες στις 12:57 μμ Δημοσ. χθες στις 12:57 μμ Περιμενω 4 δεματακια κολλημενα και εγω: 23/5 Leaving from departure country/region 26/5 Package arrived at facility of the local delivery company 26/5 Package arrived at facility of the local delivery company 5/6 Left from departure country/region Απο οτι καταλαβαινω υπαρχει θεμα και στο να μπουν στην χωρα. Αναμενουμε...
mecanomecano Δημοσ. χθες στις 02:24 μμ Δημοσ. χθες στις 02:24 μμ (επεξεργασμένο) Εμενα παραγγελεια στις 16 Μαιου ειναι κολλημενο στο Package left transit country/region απο τις 23.Μηνυμα απο Ali λεει ''Your order may be delayed by 3-4 days due to an unforeseen logistics issue'' Οποτε υπομονη,που θα παει θα ερθει. Επεξ/σία χθες στις 02:27 μμ από mecanomecano
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα