sakisgri Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Μόλις τώρα, legomike είπε Καλησπερα και τελικα τα δεματα εφτασαν? βλεπω στο reddit ποστ που λεει τα χειροτερα απο 25 μερες μεχρι και να χαθει το δεμα. Επισης σημερα το παρσελ μου βγαζει fan courier μεσα στις αλλες επιλογες για τρακ ψαχνω να δω αν υπαρχει ελλαδα αλλα τιποτα Αυτά στο reddit ειναι με απλή αποστολή δλδ με Cainiao super economy/Cainiao super economy global, τα δικά μας ειναι συστημένα με Aliexpress selection standard, δεν νομίζω να χαθούν. Το θέμα ειναι να πάρουμε tracking number για τα ΕΛΤΑ (μάλλον όταν τα παραλάβουν τα ΕΛΤΑ), αλλιώς απλώς πιστεύω θα παραδοθούν η θα αφήσουν χαρτάκι ξαφνικά μια μέρα.
legomike Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 2 λεπτά πριν, sakisgri είπε Αυτά στο reddit ειναι με απλή αποστολή δλδ με Cainiao super economy/Cainiao super economy global, τα δικά μας ειναι συστημένα με Aliexpress selection standard, δεν νομίζω να χαθούν. Το θέμα ειναι να πάρουμε tracking number για τα ΕΛΤΑ (μάλλον όταν τα παραλάβουν τα ΕΛΤΑ), αλλιώς απλώς πιστεύω θα παραδοθούν η θα αφήσουν χαρτάκι ξαφνικά μια μέρα. καταλαβα κλασσικα τα ελτα ηταν ο λογος που παρατησα το ebay καμια εμπιστοσυνη εκει η acs κανει θαυματα τα τελευταια 2 χρονια γενικα για τα δεδομενα ελλαδας 1
sakisgri Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 9 λεπτά πριν, legomike είπε Επισης σημερα το παρσελ μου βγαζει fan courier μεσα στις αλλες επιλογες για τρακ ψαχνω να δω αν υπαρχει ελλαδα αλλα τιποτα Αυτό το είδες? https://track.global/el/courier/fan-courier
legomike Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, sakisgri είπε Αυτό το είδες? https://track.global/el/courier/fan-courier σωστα αυτο ακριβως και μεσα απο το ai της google λεει οτι συνεργαζεται με ολες τις εταιριες της ελλαδας και acs ειναι ρουμανια η fan. Θυμαμαι μου ειχε στειλει ενας απο ελβετια αντικειμενο αξιας 20 ευρω και το ειχε σφραγισει σε περιπτωση που χαθει 200 ευρω προστιμο στην τοπικη ταχυδρομικη ειχε χεστει μεχρι και η ταχυδρομος που το εφερε χαχα Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από legomike 1
sakisgri Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, legomike είπε σωστα αυτο ακριβως και μεσα απο το ai της google λεει οτι συνεργαζεται με ολες τις εταιριες της ελλαδας. Θυμαμαι μου ειχε στειλει ενας απο ελβετια αντικειμενο αξιας 20 ευρω και το ειχε σφραγισει σε περιπτωση που χαθει 200 ευρω προστιμο στην τοπικη ταχυδρομικη ειχε χεστει μεχρι και η ταχυδρομος που το εφερε χαχα Εμένα στις 18 έφυγε από Ουγγαρία για ενδιάμεση χώρα (transit country) μάλλον Βουλγαρία, ακόμα δεν βλέπω fan courier άρα υποθέτω πως η fan courier αναλαμβάνει να το παραδώσει στα ΕΛΤΑ. EDIT: Βλέπω εδώ https://fancourier.eu/locations πως όντως έχει Warehouse στην Βουλγαρία. Θα πρέπει να δούμε αν πάρει κάποιο άλλο tracking number από την fan courier η να βάλουμε αυτό που έχουμε εδώ https://fancourier.eu/ να δούμε αν δείχνει κάτι. Εμένα δεν εμφάνισε ακόμα την fan courier στο parcelsapp για να το δοκιμάσω. Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από sakisgri
Nabuko Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Μην ξεχνάτε ότι Ιούλιο-Αύγουστο παίρνει άδεια η πλειοψηφία των υπαλλήλων 1
LLLEFTERIS Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 4 ώρες πριν, Nabuko είπε Μην ξεχνάτε ότι Ιούλιο-Αύγουστο παίρνει άδεια η πλειοψηφία των υπαλλήλων Εμενα πηραν απο τα μεσα Ιουνιου. 😂 1
sakisgri Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 5 ώρες πριν, Nabuko είπε Μην ξεχνάτε ότι Ιούλιο-Αύγουστο παίρνει άδεια η πλειοψηφία των υπαλλήλων Γιαυτό και εγώ ξανά παράγγειλα το προϊόν που βιαζόμουν μαζί με άλλα 5 για να έρθει με την ACS 😎. Το δεύτερο δέμα, που ειναι με την ACS, έγινε η παραγγελία 3 μέρες μετά και έφυγε 6 μέρες μετά, αλλά πιστεύω θα φτάσει καμιά 15αρια μέρες νωρίτερα. Βασικά δεν φοβάμαι θα καθυστερήσει στην τοπική μονάδα διανομής της περιοχής μου, πάντα τα φέρνουν και μέσα σε 2-3 μέρες αφού παραλάβουν ο δέμα. Το μέχρι εκεί ειναι που φοβάμαι θα αργήσει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα