Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, stratos979 είπε

να σου πω, 63 ε παραγγελία και 1 αντικείμενο και αυτή τη φορά είναι plus όχι choice

το τρακινγκ ειναι της μορφής LR261****NL και μάλλον θα αλλάξει στην πορεία

η προηγούμενη παραγγελία που έκανε 30 μέρες με ελτα κούριερ να έρθει, ήταν choice και 13ε

μήπως είναι απλά θέμα τύχης ξέρω ΄γω

Αυτό με το LR261****NL λογικά ειναι είτε με "Cainiao heavy parcel line" που ειναι για βαριά και ογκώδη δέματα (πιο πιθανό), η με "Cainiao standard for special goods" που ειναι για ειδικά υλικά, σκόνες, υγρά, αλοιφές η και ηλεκτρονικές συσκευές με ενσωματωμένη μπαταρία.

Διότι αυτά παίρνουν αυτό το tracking number, και δεν αλλάζει στην πορεία. Αυτά τα δέματα πάνε πρώτα Ολλανδία (γιαυτό και το NL στο τέλος= Netherlands) περνάνε εκεί τελωνείο και τα διαχειρίζεται τα ΕΛΤΑ στην Ελλάδα.

Επεξ/σία από sakisgri
  • Like 1
  • Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

4 μικρά πραγματάκια αξίας 10 ευρώ μέσω choice για να γλυτώσω τα μεταφορικά έρχονται με ACS πάντως.

Δημοσ.

α μάλιστα

εχει μπαταρία ενσωματωμένη γι'αυτό μάλλον

πάντως την προηγούμενη φορά που είχα πάρει υγρά καθαρισμού είχαν έρθει με acs και ήταν Cainiao standard for special goods

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, stratos979 είπε

α μάλιστα

εχει μπαταρία ενσωματωμένη γι'αυτό μάλλον

πάντως την προηγούμενη φορά που είχα πάρει υγρά καθαρισμού είχαν έρθει με acs και ήταν Cainiao standard for special goods

Ναι, τα ειδικά υλικά πλέον έρχονται με την ACS (το γράφω και στον τελευταίο οδηγό στην σελίδα 535) Απλώς το έγραψα διότι πιο παλιά ερχόντουσαν με τα ΕΛΤΑ, και περνούσαν από Ολλανδία.

Πιστεύω το δικό σου ειναι με "Cainiao heavy parcel line" Αν μπεις στο "My orders" και πατήσεις στα "shipped" μετά στο "Track order", μπορείς να το δεις.

Επίσης, πλέον υπάρχουν και προϊόντα που ειναι ειδικά υλικά και στα Choice, αυτά ειναι με "Aliexpress selection standard for special goods" και αυτά έρχονται με την ACS και γίνονται και ενοποίηση με άλλα προϊόντα που επίσης ειναι με "Aliexpress selection standard for special goods"

Επεξ/σία από sakisgri
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα εχω που χρησιμοποιω το aliexpress κανα 5μηνο και πληρωνω με την χρεωστικη μου καρτα..Σημερα πηγα με την πειραιως χρεωστικη να πληρωσω..Μου ζητησε κωδικους web banking  να βαλω(μου εβγαλε στα ελληνικα την σελιδα της πειραιως για να βαλω κωδικους)η παραγγελια ηταν 13 ευρω..Επειδη μου το εκανε πρωτη φορα αυτο δεν τους εβαλα και ακυρωσα την παραγγελια..Να συμπληρωσω οτι και εθνικη και πειραιως χρεωστικη δεν μου ζητησε ποτε κωδικους..Σκεφτομαι μηπως ηταν καμια απατη απο κανα κινεζο να μας φαει τους κωδικους και να μας κλεψει λεφτα απο τον λογαριασμο??

Επεξ/σία από gsxr1100
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, gsxr1100 είπε

Καλησπερα εχω που χρησιμοποιω το aliexpress κανα 5μηνο και πληρωνω με την χρεωστικη μου καρτα..Σημερα πηγα με την πειραιως χρεωστικη να πληρωσω..Μου ζητησε κωδικους web banking  να βαλω(μου εβγαλε στα ελληνικα την σελιδα της πειραιως για να βαλω κωδικους)η παραγγελια ηταν 13 ευρω..Επειδη μου το εκανε πρωτη φορα αυτο δεν τους εβαλα και ακυρωσα την παραγγελια..Να συμπληρωσω οτι και εθνικη και πειραιως χρεωστικη δεν μου ζητησε ποτε κωδικους..Σκεφτομαι μηπως ηταν καμια απατη απο κανα κινεζο να μας φαει τους κωδικους και να μας κλεψει λεφτα απο τον λογαριασμο??

Δεν νομίζω να ειναι άπατη από κάποιον Κινέζο πωλητή διότι την εφαρμογή την διαχειρίζεται το Aliexpress και μόνο το Aliexpress.

Πιστεύω να ήταν για επιβεβαίωση πληρωμής. Θα έλεγα δοκίμασε να ξανά κάνεις την παραγγελία και αν σου ξανά ζητήσει κωδικούς, μπες μια στο ibanking είτε από την εφαρμογή στο κινητό είτε πληκτρολογώντας την διεύθυνση εσύ, και δες αν υπάρχει εκκρεμότητα για επιβεβαίωση πληρωμής.

Με εθνική που έχω κάρτες και κάνω αγορές, έχει τύχει να μου ζητήσει επιβεβαίωση πληρωμής αλλά με ειδοποίηση που πάτησα και άνοιξε η εφαρμογή για να επιβεβαιώσω την πληρωμή.

Εναλλακτικά, στο Aliexpress πλέον έχει και πληρωμή με paypal.

• Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, gsxr1100 είπε

Καλησπερα εχω που χρησιμοποιω το aliexpress κανα 5μηνο και πληρωνω με την χρεωστικη μου καρτα..

Κακώς. Να βγάλεις πιστωτική ή προπληρωμένη είτε φυσική είτε άυλη για τέτοιες δουλειές. 

Το άλι έχει βάλει πλέον και paypal

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, gsxr1100 είπε

Δεν είναι απάτη, το έχει κάνει και  σε εμένα η Πειραιώς μερικές φορές, καλύτερα πάντως να πληρώνετε με Paypal  ή προπληρωμένη κάρτα που μέχρι 100€ φόρτιση δεν κρατάει η τράπεζα προμήθεια. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  •  
6 ώρες πριν, radiotv είπε

Δεν είναι απάτη, το έχει κάνει και  σε εμένα η Πειραιώς μερικές φορές, καλύτερα πάντως να πληρώνετε με Paypal  ή προπληρωμένη κάρτα που μέχρι 100€ φόρτιση δεν κρατάει η τράπεζα προμήθεια. 

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις εχω paypal..Τωρα θα  μου πειτε γιατι δεν το δουλευω τι να πω δεν το ειδα γκαβωμαρα...Εν τω μεταξυ στο ebay με paypal πληρωνω..Θα πληρωνω με Paypal απο εδω και περα..

Επεξ/σία από gsxr1100
  • Like 1
Δημοσ.

ας υποθέσω ο΄τι αγοράζω πχ 3 προιοντα,,choice 2 προιντα που δεν ειναι choice και και με choice πάλι μπαταριες επαναφορτιζομενες ηλιακες.σε αυτην την περιπτωση συμφωνα με τον οδηγό,οι μπαταριες θα ερθουν ξεχωριστα,και τα υπολοιπα που ανεφερα θα ενοποιηθουν σωστα;

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

ας υποθέσω ο΄τι αγοράζω πχ 3 προιοντα,,choice 2 προιντα που δεν ειναι choice και και με choice πάλι μπαταριες επαναφορτιζομενες ηλιακες.σε αυτην την περιπτωση συμφωνα με τον οδηγό,οι μπαταριες θα ερθουν ξεχωριστα,και τα υπολοιπα που ανεφερα θα ενοποιηθουν σωστα;

Στον οδηγό γράφω:  "Τα προϊόντα από Global seller έχουν ξεχωριστό καλάθι με αυτά που είναι Choice και δεν γίνονται ενοποίηση αναμεταξύ τους".

Αν κατάλαβα καλά και ρωτάς για 5 προϊόντα, 2 choice, 2 από global seller + τις μπαταρίες με choice:

Τα 3 choice θα έρθουν μαζί, τα άλλα 2 που ειναι από Global seller λογικά θα ενοποιηθούν και θα έρθουν μαζί και οι μπαταρίες που λογικά ειναι "ειδικά υλικά" πάλι ξεχωριστά, δλδ 3 δέματα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν και off topic θα ρωτήσω όμως.οταν αγοράσεις ένα προϊόν από το aliexpres πχ ένα λάπτοπ επώνυμο όπως Toshiba η οτιδήποτε άλλο λάπτοπ, η εγγύηση ισχύει εδώ Ελλάδα η όχι; 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

Αν και off topic θα ρωτήσω όμως.οταν αγοράσεις ένα προϊόν από το aliexpres πχ ένα λάπτοπ επώνυμο όπως Toshiba η οτιδήποτε άλλο λάπτοπ, η εγγύηση ισχύει εδώ Ελλάδα η όχι; 

Eχεις λινκ απο επώνυμο λαπτοπ;Toshiba δεν νομίζω ότι υπάρχει πλέον σε λαπτοπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

Απ' ότι διάβασα εδώ https://decodetoday.com/laptops-brands-with-international-warranty/ αναλογα τη μάρκα.

π.χ. Lenovo: Προσφέρει το International Warranty Service (IWS), αλλά μόνο αν το μοντέλο που αγόρασες πωλείται επίσημα στην Ελλάδα ή σε άλλη χώρα όπου η Lenovo έχει εξουσιοδοτημένο service. Διαφορετικά, ενδέχεται να αρνηθούν την εξυπηρέτηση

Επίσης, Η διάρκεια της κάλυψης IWS αντιστοιχεί στην αρχική περίοδο εγγύησης στη χώρα αγοράς. Για παράδειγμα, εάν αγοράσατε έναν φορητό υπολογιστή με βασική εγγύηση 1 έτους στις ΗΠΑ, θα λάβετε 1 έτος διεθνούς κάλυψης.

Με λίγα λόγια, σύμφωνα με το link, η Apple, η Lenovo, η Acer και η Asus προσφέρουν IWS, αρκεί το μοντέλο που αγόρασες να πωλείται επίσημα στην Ελλάδα ή σε άλλη χώρα όπου έχει εξουσιοδοτημένο service.

Επεξ/σία από sakisgri
  • Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, sakisgri είπε

αρκεί το μοντέλο που αγόρασες να πωλείται επίσημα στην Ελλάδα ή σε άλλη χώρα όπου έχει εξουσιοδοτημένο service

Ευχαριστώ για την απάντηση, οπότε είναι λίγο σε σκέψη η αγορά από έξω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...