Προς το περιεχόμενο

“Μαγειρεμένα” δεδομένα σε μελέτη που συνδέει τα εμβόλια με τον αυτισμό


deligkos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

, δεν είμαι κατά των εμβολίων αλλά είμαι κατά της παράλογης και αλόγιστης  χρήσης των εμβολίων με 50 εμβόλια έως τριών χρονών παιδάκια αυτό λέγετε παραλογισμός

 

 

μιας και φαίνεσαι διαβασμένος, μπορείς να μου παραθέσεις ποια είναι αυτά τα 50 εμβόλια που κάνει ένα παιδί εως και τρια χρονών.

γιατί το 2λεπτών googlarisma μου , μου βρίσκει 27..

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με αφορμη http://ellinikahoaxes.gr/2017/04/27/mouroutis-fake-credentials/

Στο Diploma mill degree recipients πρεπει να υπηρχαν 100 δες απατεωνες απο Ελλαδα και Κυπρο που το παιζουνε ΑΚΟΜΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ Σωρρες με Dr Md

κατα στα εμβολια - αγοραστε τα δικο μας "Ομοιπαθητικα" σα νερο του καματερου :P

α ναι 150 ευρώ ζητάει απ τους ασθενείς για μια επίσκεψη η μανταμ παθολογα κατα των εμβολιων - επιστροφη στη φυση  :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φαντάζομαι όλοι οι ενάντιοι των εμβολίων αν τρυπηθούν με σύρμα δε θα πάνε στο νοσοκομείο για αντιτετανικό, ούτε για αντιλυσσικό αν τους δαγκώσει αδέσποτο. Δεν κάνουν ακτινογραφία στα παιδιά τους αν χτυπήσουν, τρώνε μόνο βιολογικά (δικής τους παραγωγής), κινούνται με φιλικά προς το περιβάλλον μέσα (πόδια, ποδήλατο, ΜΜΜ, κλπ)ούτως ώστε να μολύνουν όσο το δυνατόν λιγότερο. Δεν καπνίζουν, μένουν σε σπίτι Cob, στο οποίο τα ντουλάπια είναι από φυσικό ξύλο περασμένο με λινέλαιο και όχι μελαμίνη ώστε να εκλύει φορμαλδεϋδη και γενικά έχουν έναν καθόλα φυσικό - οικολογικό τρόπο ζωής για εκείνους και την οικογένειά τους. Το μόνο που τους είχε μείνει ήταν τα φάρμακα και τα εμβόλια. ΟΚ

 

Έχετε προσπαθήσει να παρατηρήσετε/πείσετε κάποιον γιατί τα παιδιά του πρέπει να είναι δεμένα σε παιδικό καθισματάκι; Η αντίδραση κλασική (Τί σε νοιάζει εσένα!) και πολύ απλά δεν πείθεται!

 

Σε κάποιο σημείο έγραφε ένα παιδί 20 χρονών, πρέπει να θυμηθούμε εμείς το σκεπτικό μας όταν ήμασταν 20 και εκείνος να θυμηθεί τα όσα έγραψε σήμερα όταν πια θα αποκτήσει με το καλό παιδιά. Ψυχραιμία αμφότεροι.

 

«Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Ελληνας.» 

Εμμ, Ροΐδης 

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχικά θα πω συγχαρητήρια στο σάιτ που κάνει αναφορά σε ένα τέτοιο θέμα!
Τυγχάνει να είμαι επαγγελματίας υγείας κ πιο συγκεκριμένα γιατρός.
Δεν είμαι πολέμιος αλλά ούτε και φίλος κανενός κινήματος.Είμαι ομως υποστηρικτής της ορθής και τεκμηριωμένης επιστήμης.
Με απλά λόγια δεν δέχομαι αρλούμπες ως επιχείρημα.
Στην ιατρική υπάρχουν οι μελέτες, που αρκετές φορές είναι κατευθυνόμενες πρέπει να πούμε ,αλλά πάντα γίνονται με βάση το placebo...στις εναλλακτικές επιστήμες ουδέποτε έγινε μελέτη απλά ξέρουμε ότι λειτουργεί το πως δεν μας ενδιαφέρει και φυσικά σε τυφλή μελέτη ΠΟΤΕ δεν πήραν μέρος... Αρα το δεν ξέρω πως λειτουργεί αλλά θα δεις αποτέλεσμα προσωπικά ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ.-
Πάμε στο «πρόβλημα» που λέγεται εμβόλια.
Αν στην 10ετια του 50 πέθαινε ένα παιδάκι ήταν αρρωστιαρικο και όλα ήταν οκ...όλοι έχουμε δει κάποια ταινία ή έχουμε ακούσει κάποια παρόμοια ιστορία...Σήμερα αν γίνει κάτι αντίστοιχο όλοι ξέρουμε τι θα γίνει!!!!
Η ιατρική επιστήμη έκανε άλματα και μπήκαν τα εμβόλια για να προστατέψουν τον πληθυσμο από ασθένειες που ήταν άλλοτε θανατηφόρες και άλλοτε άφηναν «κατάλοιπα»..(συμπτωματικά εχθές εξέτασα κοπέλα 38 ετων με έκπτωση ακουστικής οξύτητας λόγω ανεμοβλογιάς)....
Με τον εμβολιασμό άρχισαν να χάνονται αυτές οι ασθένειες και φυσικά αυξήθηκε το μέσο όρο επιβίωσης αλλά και η ποιότητα υγείας!!!!
Η μόδα των εναλλακτικών μαμάδων και μπαμπάδων σε συνδυασμό με την βλακεία κάποιων μάγων μας έφτασε εδώ που είμαστε σήμερα.
Ιλαρά εν έτη 2017-18 που από το 1980 κ μετά την είχαμε ξεχάσει την ξέραμε μόνο από τα βιβλία και τώρα πρέπει οι νέοι συνάδελφοι να έχουν και περιστατικά για καλύτερη επιμόρφωση....συγχαρητήρια λοιπόν τα καταφέρατε!!!
Η ανοσία της αγέλης τελείωσε και πλέον όλα τα παιδάκια είναι εκτεθειμένα σε κίνδυνο!!!
Θα μου πείτε τι σε νοιάζει αν το δικό σου είναι εμβολιασμένο..;με νοιάζει γιατί δεν ξέρω αν το δικό μου ανήκει στις εξαιρέσεις που παρουσιάζουν αδυναμια ανάπτυξης αντισωμάτων...όπως επίσης σε πολλές περιπτώσεις η ανοσία δεν φτάνει σε επίπεδα 100%...αρα ΟΛΑ τα παιδάκια κινδυνεύουν!!!
Καθένας μπορεί να κάνει ότι αγαπάει κ ότι θέλει δεν είναι κακό αλλά προς θεού να είναι τεκμηριωμένο αυτό που επιλέγει.
Αυτά από μένα.

  • Like 15
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρακαλώ τα ζα να κάνουν μία στάση στον παρακάτω ιστότοπο

 

https://clinicalpharmacist.gr/2014/10/29/anti-vaxxers_revolt/

 

για να συνειδητοποιήσουν ότι πάνε κόντρα στην τύχη τους

 

 

 Σύμφωνα με στοιχεία του Public Health England, για κάθε ένα εκατομμύριο παιδιών που θα εμβολιαστούν με το MMR:

  • 1.000 θα εμφανίσουν  πυρετικούς σπασμούς
  • 30 θα εμφανίσουν θρομβοκυττοπενία
  • 10 θα εμφανίσουν σοβαρή αναφυλακτική αντίδραση
  • 1 θα εμφανίσει εγκεφαλίτιδα (ADEM)

Αντίστοιχα, αν ένα εκατομμύριο άνθρωποι αρρωστήσουν με ιλαρά στην Ευρώπη του 2014, τότε:

  • 200 θα πεθάνουν.
  • 100.000 θα χρειαστούν νοσηλεία στο νοσοκομείο.
  • 90.000 θα εμφανίσουν μέση ωτίτιδα.
  • 80.000 θα εμφανίσουν γαστρεντερίτιδα.
  • 50.000 θα εμφανίσουν είτε ιογενή (πρωτοπαθή) είτε βακτηριακή (δευτεροπαθή) πνευμονία.
  • 5.000 θα εμφανίσουν πυρετικούς σπασμούς.
  • 1.000 θα εμφανίσουν εγκεφαλίτιδα (ADEM ή SPEE) από τους οποίους οι 100 θα πεθάνουν και άλλοι 2-300 θα αποκτήσουν μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.
  • 1.000 θα εμφανίσουν διάφορα άλλα προβλήματα, μεταξύ των οποίων ηπατίτιδα, μυοκαρδίτιδα, θρομβοκυττοπενία ή αποβολή, αν νοσήσει έγκυος.
  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τριπλό εμβόλιο ιλαράς-ερυθράς-παρωτίτιδας (MMR) το "τριπλούν" που λεγανε τοτε.....Πολυ βαρυ και το αποφευγανε στα πολυ μικρα ...

Δηλαδη στα γρηγορα το 1/3 μπορει να σακατευτει μονιμα .... http://voria.gr/article/me-ilara-diagnosthikan-exi-giatri-megalon-dimosion-nosokomion Doc οσοι καναμε τοτε τη 1 δοση εμβολιου και νοσήσαμε με ιλαρά :P τωρα τι κανουμε ; http://www.cretalive.gr/crete/synagermos-gia-thn-ilara-goneis-se-paniko-echoyn-eksafanisei-ta-embolia-apo-ta-farmakeia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξεχνάτε κατι βασικο οσοι προσπαθειτε να πεισετε τους ηλιθιους χωρις επιστημονικο υποβαθρο ή εστω κριτικη σκεψη για το που μπορουν να εχουν γαμ** γνωμη.

 

Η φυση ανέκαθεν προσπαθουσε να σκοτωσει κάθε ειδος πανω στον πλανητη. Παλαιότερα, εαν ησουν αδυναμος σε ετρωγε το λιοντάρι και δεν διαιωνιζόσουν. Εν έτη 2017 ο ηλίθιος δεν εμβολιάζει τα παιδια του, πεθαινουν, και δεν θα υπάρχει καποιος να μεταλαμπαδεύσει την βλακια του ηλιθιου γονεα του.

 

Εχει προβλεψει για ολα η φυση guys, το μονο που θα ήθελα αν μπορουμε ειναι

1. Στερηση ασφαλιστηκων δικαιωμάτων σε παιδια και γονεις που δεν εμβολιαζουν (Οχι δε θα πληρωνω εγω την ΜΕΘ απο την ιλαρα ή τη μηνιγγίτιδα του μουλικου σου).

 

2. Απαγορευση συμμετοχής στην εκπαιδευση και σε οποιον αλλο δημόσιο χωρο βασικα. Υπαρχουν παιδια που δε μπορουν να εμβολιαστουν (λευχαιμια, αυτοάνοσα κτλ) και δε φταινε σε τιποτα να κολλήσουν απο το μουλικο του μαλακα.

Στο μόνο που διαφωνώ είναι το θέμα του "μούλικου".

Το παιδάκι τι φταίει που το έκαναν καθυστερημένοι γονείς;

Αυτοί, πραγματικά, να πάνε στα τσακίδια αφού είναι ζώα και δεν καταλαβαίνουν. Αλλά τα παιδάκια έχει υποχρέωση το κράτος-πολιτεία-κοινωνία, όπως θες να το πεις τέλος πάντων, να τα προστατέψει από τους ανεγκέφαλους. Είναι σαν να δίνει ο άλλος στο παιδί του ναρκωτικά και να κάνουμε τα στραβά μάτια. Όχι, πρέπει ο νόμος να προβλέψει τρόπους προστασίας ΚΑΙ αυτών των παιδιών.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί δεν τα λέγαμε αυτα παλαιοτερα;

 

Αυτά γίνονται όταν ιδιωτικοποιειται η υγεια.

 

Αφαιρέστε από τις ιδιωτικές εταιρείες το δικαίωμα να φτιάχνουν και να πουλάνε εμβόλια. Είναι τόσο απλο.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, δεν είχαμε παλιότερα περιστατικά αυτισμού, η ιδιωτικοποίηση της υγείας μας πείραξε.

 

Μόλις χθες ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών έστειλε στον εισαγγελέα 4 γιατρούς με πλαστά πτυχία, ζήτω η δημόσια υγεία.

 

Αυτά γίνονται γιατί ο κόσμος έχει χαζέψει στην κυριολεξία και έχει απογοητευτεί από την τροπή που έχει πάρει η ζωή του και κυρίως η οικονομική του κατάσταση. Μέσα στην απόγνωση του πιστεύει κάθε λογής συνομωσιολογία. 

 

Δείτε λίγο δίπλα σας ποιοι άχρηστοι έχουν κληθεί να κυβερνήσουν (δεν μιλάω μόνο για Ελλάδα) για να βελτιώσουν τις ζωές μας και θα καταλάβετε τι έχει συμβεί την τελευταία δεκαετία στα μυαλά κάποιων.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βλαμμενοι γονείς κ να αφαιρεθεί η επιμέλεια....

Ωραίοι είστε, χωρίς να ψάξετε, μπροστά στην οθόνη ότι μας σερβίρουν.

Ας αναρωτηθείτε γιατί περίμενε στην αναμονή ο ιατρικός επισκέπτης κ γιατί η γιατρός μας έκανε σαν παλαβή όταν την ρωτήσανε για την ασφάλεια των εμβολίων; Γιατί ένα βρέφος 6 μηνών να πρέπει να φάει 6 εμβόλια; Κ μέχρι τα 3 χρόνια του καμία πενηνταριά; Μήπως αρρωστήσει από ανεμοβλογια;; Κ τι έγινε; Εξάλλου εσείς που είστε εμβολιασμένοι δεν έχετε κίνδυνο. Ας είμαστε λίγο σκεπτικιστές γιατί μας πλασάρουν πολύ σανό γενικώς. Δεν ανήκω σε κανένα κίνημα αλλά προβληματίζομαι που στα τριάντα μου έπαθα αλλεργίες. Κ έχει γεμίσει ο κόσμος αυτοάνοσα.

Ναι, ΕΙΝΑΙ βλαμμένοι και ΠΡΕΠΕΙ να τους αφαιρείται η επιμέλεια! Γιατί βάζουν σε κίνδυνο ταυτόχρονα και τα δικά τους παιδάκια (που δε φταίνε σε τίποτα) και τα υπόλοιπα.

 

Ένα βρέφος 6 μηνών πρέπει να φάει 6 εμβόλια, αν θέλουμε η παιδική θνησιμότητα να παραμείνει στο 0,4%.

Άμα γουστάρεις να γυρίσουμε 70-80 χρονάκια πίσω όταν οι οικογένειες κάνανε 10-12 παιδιά μπας και τους ζήσουν 1-2, ΟΚ. Και ας πάθει και καμιά πολιομυελίτιδα, μωρέ! Και τι έγινε;

Ρε πάμε καλά;

 

Ναι, κάποια εμβόλια ενδέχεται να έχουν παρενέργειες. Ας δούμε όμως τα παρακάτω στοιχεία, αποτελέσματα ερευνών και όχι τσαρλατάνων, "ειδικών" του facebook και συνωμοσιολόγων της πορδής:

 

Σύμφωνα με στοιχεία του Public Health England, για κάθε ένα εκατομμύριο παιδιών που θα εμβολιαστούν με το MMR:
 
1.000 θα εμφανίσουν  πυρετικούς σπασμούς
30 θα εμφανίσουν θρομβοκυττοπενία
10 θα εμφανίσουν σοβαρή αναφυλακτική αντίδραση
1 θα εμφανίσει εγκεφαλίτιδα (ADEM)
 
Αντίστοιχα, αν ένα εκατομμύριο άνθρωποι αρρωστήσουν με ιλαρά στην Ευρώπη του 2014, τότε:
 
200 θα πεθάνουν.
100.000 θα χρειαστούν νοσηλεία στο νοσοκομείο.
90.000 θα εμφανίσουν μέση ωτίτιδα.
80.000 θα εμφανίσουν γαστρεντερίτιδα.
50.000 θα εμφανίσουν είτε ιογενή (πρωτοπαθή) είτε βακτηριακή (δευτεροπαθή) πνευμονία.
5.000 θα εμφανίσουν πυρετικούς σπασμούς.
1.000 θα εμφανίσουν εγκεφαλίτιδα (ADEM ή SPEE) από τους οποίους οι 100 θα πεθάνουν και άλλοι 2-300 θα αποκτήσουν μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.
1.000 θα εμφανίσουν διάφορα άλλα προβλήματα, μεταξύ των οποίων ηπατίτιδα, μυοκαρδίτιδα, θρομβοκυττοπενία ή αποβολή, αν νοσήσει έγκυος.
 
Με λίγα λόγια ή θα έχουμε ΕΝΑ κρούσμα εγκεφαλίτιδας λόγω εμβολιασμού ή 300 νεκρούς, 1.000 εγκεφαλίτιδες και 200-300 σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες λόγω ηλιθιότητας... 
Διαλέγεις και παίρνεις.
 
Τώρα, τι δουλειά έχουν οι αλλεργίες και τα αυτοάνοσα με τα εμβόλια...
Εκτός αν όλοι ξαφνικά γίνανε γιατροί-ερευνητές. Και το λέω με κάθε καλή διάθεση και χωρίς καμία πρόθεση για παρεξήγηση. Αλλά το να πιστεύουμε την πρώτη αβάσιμη-ατεκμηρίωτη-εξωφρενική μαλακία (δεν αναφέρομαι σε εσένα, προφανώς) που διαβάζουμε στο διαδίκτυο ακόμα και αν αυτή συγκρούεται με την κοινή λογική, είναι κάπως...
 
ΥΓ.
Ο γιος μου είναι 8 μηνών και δυστυχώς, λόγω ηλικίας, δεν μπορούμε ακόμη να τον εμβολιάσουμε με το MMR. Ειλικρινά όμως, αν τυχόν πάθει τίποτα εξαιτίας των καθυστερημένων παπαρολόγων, όπου συναντάω αντιεμβολιαστή δε θα ξέρει από πού να φύγει.
 
ΥΓ2.
Μόλις είδα ότι τα ίδια στοιχεία παρέθεσε και άλλος φίλος του insomnia, αλλά τα αφήνω μπας και δει κανένα ζωντανό και προβληματιστεί...
  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

 

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω που κολλάει αυτό το άρθρο στο insomnia.Eγώ νόμιζα ότι ήταν τεχνολογικό σαιτ...όχι ιατρικό,επιστημονικο.Επιπλέον αφού θέλετε να βάζετε τέτοια άρθρα γιατί δεν βάζετε με ερευνητές και γιατρούς που έχουν δολοφονηθεί σε όλο τον κόσμο απο αποκαλύψεις που έκαναν για τα εμβόλια.Όσο για το που υπάρχουν συμφέροντα ας ήμαστε τουλάχιστον ρεαλιστές.Ο συνωμοσιολόγος και ο ανεξάρτητος ερευνητής ή γιατρός έχει συμφέροντα που μπορεί να καταστραφεί η καριέρα του μόνο και μόνο αν μαθευτεί ότι έχει επιφυλάξεις για τα εμβόλια ή μήπως εταιρίες σαν την bayer,phizer novartis και χιλιάδες άλλες έχουν συμφέροντα.Εμβόλια,φάρμακα για τον αυτισμό,φαρμακά για τον καρκίνο κ.α

Ποιός χρηματοδωτεί της έρευνες που λένε ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή;Πως έχουν εκτοξευτεί τα ποσοστά αυτισμού,καρκίνου,αυτοάνοσων; Ναι είναι πολυπαραγοντικά αλλά μηπως βάζουν και την χερούκλα τους οι "σωτήρες" της ανθρωπότητας.Όσο για της ασθένιες του παρελθόντος οι περισσότερες έχουν μειωθεί γιατί στο παρελθόν πρώτη αιτιά θανάτου ήταν οι μολυσματικές...με την αποστήρωση,τα αντιβιωτικά και την καθαριότητα και φυσικά με την πρόοδο της τεχνολογίας και της νοσηλευτικής αντιμετοπίστηκαν.Τα εμβόλια βοήθησαν σε κάποια στιγμή της ιστορίας αλλά όχι στο βαθμό που πιστεύεται.Ήταν και οι παραπάνω παράγοντες σημαντικοι και καθοριστικοί.Επίσης για αυτούς που λένε να πάρουν την επιμέλεια απο αυτούς που δεν εμβολιάζουν τα παιδιά αν το παιδί πάθει αυτισμό,λευχεμία,καρκίνο,αυτοάνοσο τα τελευταία τρία μετά απο χρόνια μετά τους εμβολιασμούς τι θα κάνουν σε αυτούς τους γονείς...ξέρω τίποτα γιατί για εσάς τα εμβόλια είναι πανάκεια.Η πλύση εγκεφάλου έρχεται μετά από χρόνια εμπέδωσεις των μαθημάτων που θέλουν να σας τα κάνουν τρόπο σκέψης.Όσο για το αλουμίνιο είναι φουλ νευροτοξικό το ίδιο και ο υδράργυρος και ούτε αυτό δεν μπορείται να καταλάβετε δυστυχώς.Τα βαρέα μέταλα καταστρέφουν το ανοσοποιητικό αν είναι δυνατόν.autism-by-the-numbers.jpg

 

 

Για πες μας ΕΝΑΝ γιατρό που δολοφονήθηκε επειδή έκανε αποκαλύψεις για εμβόλια.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εντάξει ναι δεν μιλάμε για υπερβολές. Αλλά τα δύο χρόνια πχ δεν είναι υπερβολή.

Είναι. Μετά τους 6 μήνες το μητρικό γάλα έχει γίνει σχεδόν νερό. Το παιδί ό,τι ήταν να πάρει το πήρε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταρχάς όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και η αλήθεια να ξέρετε ότι είναι κάπου στην μέση κατά την γνώμη μου πάντα , τα συμφέροντα τεράστια και οι μελέτες εφόσον χρηματοδοτούνται μπορούν να σου βγάλουν το άσπρο μαύρο για πλάκα αναλόγως ποιος την έχει παραγγείλει , τα δεδομένα με τα εμβόλια είναι πολλά και από ότι εχω διαβάσει κανένα εμβόλιο δεν σου εγγυάται ότι δεν θα αρρωστήσεις από την αρρώστια που εχεις εμβολιαστεί ποτέ και το μόνο εμβόλιο που πραγματικά σου δίνει ανοσία είναι να περάσεις την ασθένεια ώστε να αποκτήσεις δικά σου αντισώματα , νομίζω ότι έτσι γίνετε και η φυσική επιλογή ( Δαρβινικά θα έλεγα )  και απλά συνεχίζουν οι ισχυρότεροι οργανισμοί αν και λίγο μακάβριο δυστυχώς έτσι είναι η φύση σκληρή. Γενικά θα έλεγα ότι είμαι κατά των εμβολίων ειδικά των πολύ νέων γιατί ίσως δεν έχουμε επαρκή στοιχεία για παρενέργειες και από πίσω οι φαρμακευτικές παίζουν με τρελό χρήμα άρα μπορούν να χρηματοδοτήσουν , γιατί έχουν το χρήμα , ότι γουστάρουν οπότε κανένας να μην τρώει αμάσητο ότι του σερβίρουν και καμία πλευρά δεν έχει απόλυτο δίκιο πχ οι ευπαθείς ναι πρέπει να εμβολιάζονται πχ ηλικιωμένοι , τα παιδιά για μένα (μετά τα 2 έτη) δεν είναι στις ευπαθείς ομάδες μιας και το σώμα τους είναι πυρηνικό εργοστάσιο με αστείρευτη ενέργεια και αντοχές και μην πω ότι τελικά τα παιδιά μας τις περισσότερες φορές γίνονται πειραματόζωα και τελικά καταλήγουν από την έλλειψη σκληραγώγησης να είναι πολύ ποιο φιλάσθενα από εμάς στην ηλικία τους οπότε τα πάντα με μέτρο γιατί βλεπω πόσα εμβόλια κανουν στο παιδί μου και τραβάω τα μαλλιά μου  είναι 20 μηνών και μπορεί να έχει κάνει και 10 εμβόλια κάτι που θεωρώ ότι είναι υπερβολικό έως παράλογο, να μην συζητήσω ότι 2-3 φορές από τα εμβόλια περάσαμε και την αρρώστια σε ηπιότερη μορφή πχ της ανεμοβλογιάς αρρωστήσαμε για περίπου 4-5 μέρες με όλη την συμπτωματολογία και στο τέλος η παιδίατρος έγραψε ότι δεν ήταν από το εμβόλια δλδ να τρελαίνεσαι σε βγάζουν και τρελό από πάνω για κάτι οφθαλμοφανές αυτό ειδικά που πέρασα με την παιδίατρο να μου λέει μπούρδες με έχει βάλει σε τρομερές σκέψεις για τα εμβόλια.

ετσι ακριβως φιλε μου, κι εμεις μετα απο εμβόλιο αρρώστησε και δεν το παραδεχοταν η παιδιατρος.. (αν και ειναι λογικό γιατί στο εμβολιο σου βάζει τον ιο εξασθενημενο)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...