Hatsos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Κάτι μου λέει ότι θα βγουν και Windows xp classic. 3
Manjaro Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 είχα ένα απο το 2007? κάπου έκει με βαριά καθημερινή χρήση άνετα έως το 2013 και περιστασιακή χρήση άνετα έως το 2015 δεν σπάνια το χρησιμοποιώ αλλά ακόμη λειτουργεί μια χαρά σαν καινούργιο.
jim_p Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Ειχα 2 σαν αυτα στην εικονα του αρθρου αλλα σε μαυρο χρωμα και 10 χρονια μετα το μονο που ειχε χαλασει και στα 2 ειναι το κλικ, που καμια φορα το πιανει διπλο. Τα φαγανε τα fps Btw, το καινουριο εχει πολυ πιο ομορφο σχεδιο. Αυτο επρεπε να βαλετε σαν εικονα στο αρθρο 1
DIL Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Αξιοπιστο απο τα λιγα του Βασιλη.Φοιτητης το ειχα.Φοβερο
teomaniacos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 το ειχα και εγω αυτο το ποντικι καποτε ...ηταν πολυ ανθεκτικό απο οτι θυμάμαι .
zodiacskipper Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Πλακα πλακα, εβγαζε ωραια ποντικια η MS... 1
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Η τεχνολογικη ειδηση της χρονιας για μενα. Φερτε το αμεσα. 1
markos9 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Το καλύτερο όλων των εποχών! Από το 2002 με 2003 το έχω και ακόμα δουλεύει!!! Με το που έρθουν Ελλάδα και το βρω σε καλή τιμή το τσίμπησα!
BalthazarX Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Πολύ αργά ξύπνησε η Ms... Εποχές quake, Cs 1.6 είχε καταφέρει να έχει ,χάρη στο explorer 3 και το 1.1a, μια αυτοκρατορία στα χέρια της. Ολοι οι gamers και pro players αυτα χρησιμοποιούσαν. Αντι να το συνεχίσει όμως το παράτησε. Και φυσικά βγήκαν τόσοι και τόσοι κλωνοι όπως deathadder, Zowie ec κλπ... Ειδικά τα zowie τα πληρωνεις χρυσά απλά και μόνο επειδή φέρνουν τόσο πολύ στο σχήμα του explorer3.Πλέον το καράβι έχει σηκώσει άγκυρες. Δεν λέω πως δεν θα πουλήσει... αλλά θα είναι απλά μια από όλες τις άλλες ενώ είχε την δυνατότητα να είναι ακόμα στην κορυφή.Τώρα στα ίδια λεφτά υπάρχουν πολλοι ανταγωνιστές. Logitech g402, gigabyte xm300, mastermouse mm530 και αλλα που ισως μου διαφευγουν τωρα εχουν ακριβως το ιδιο σχημα.Πάντως δείχνει απλό λιτό και όμορφο. Να δούμε τι αισθητήρα θα φοράει... 1
mohic4n Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Το ενα απο το 2004 δουλευει ακομη με καθημερινη εργασια, το αλλο παρεδωσαν οι διακοπτες του, με χρηση απο το 2001 εως το 2016... Με το που ερθει οχι 4 θα παρω, αλλά, 14 !!
TsoliasGR Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Λέει ο φίλος...trackball.... Nostalgia but....ποιος κάθεται ρε αδερφέ να καθαρίζει την μπίχλα απο τις 2 ροδέλες; Πολύ μπίχλα πιάνανε....άσε δεν θα πάρω προσωπικά trackball και ας δίνει και 30 χρόνια εγγύηση. Το ποντίκι της ms όμως αυτό θα το σκεφτώ....Θα περιμένω να δώ απο άλλους αν έχει την ίδια ποιότητα με το παλιό και θα αποφασίσω.Μέχρι τότε παίζω με ένα zeroground MS-1700G KATO που είναι εξαιρετικό.1 χρόνο και παιχνίδια και ψευδογραφιστικές εργασίες και κοπάνημα και κουτούλημα στον τοίχο και ΔΕΝ εχει πάθει τίποτα.Τόσο απλά.Και θα παραγγείλω αλλα 3 να έχω.
dali13gr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Με ένα τέτοιο γράφω τώρα και έχω και ένα εφεδρικό !!!! Δεν το αλλάζω Εγώ πάλι γράφω με το πληκτρολόγιο 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Αξιοπιστο απο τα λιγα του Βασιλη.Φοιτητης το ειχα.Φοβερο Bill βγαίνει από το William. Απλά έπρεπε κάποτε να ειπωθεί!
ekkli Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 και γω τέτοιο χρησιμοποιώ ακόμα, αλλά έχει αρχίσει να κάνει νερά, μετά από 15 χρόνια χρήσης. Πέρσυ που έκανα έρευνα αγοράς για αντικαταστάτη πήρα χαμπάρι ότι δεν υπάρχει πλέον στην αγορά και έπαθα σοκ. Σε πολλά άλλα πισιά που έχω χρησιμοποιήσει σε δουλιές, δεν έχω βρει καλύτερο. Ερώτηση, αυτός ο αισθητήτας φωτός που θα έχει το καινούριο, θα είναι το ίδιο καλός με το παλιό; Σε κάποια φάση είχα χρησιμοποιήσει και ένα φωτός και δεν είχε ακρίβεια, ήθελε κόλλα χαρτιού από κάτω για να δουλέψει σωστά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα