Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι παράνομο το ανέβασμα link σε ένα forum ο που οδηγεί στο κατέβασμα κάποιου αρχείου πχ coolbytez.com easybytez Uploaded.to πάει λέγοντας?

Παράνομοι σύνδεσμοι ναι ή όχι;

Δημοσ.

εντος του site αυτου ναι ,εκτος οτι οριζει το καθε forum ,οι συνδεσμοι αυτο καθαυτο δεν ειναι παρανομοι ,υπο την λογικη αυτη αλλωστε ακομα λειτουργουν τα tainies online......

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου.

Με λίγα λόγια την ευθύνη έχουν αυτοί που προσφέρουν την υπηρεσία;

Δημοσ.

Κανονικά ΔΕΝ θα έπρεπε να είναι παράνομοι σε ένα site αφού στην ουσία δεν έχουν υλικό. Υπόλογοι θα έπρεπε να είναι αυτοί που έχουν το "υλικό" (easybytez, zippyshare κλπ). Όμως μην ξεχνάμε κατα καιρούς πόσα από αυτα τα site (π.χ. gamato, thegreekz κλπ) έχουν βρεθεί απέναντι από Εισαγγελέα.

Απορία: Έστω οτι σε ένα διαμέρισμα πουλάνε ναρκωτικά και εγώ που είμαι άσχετος με το διαμέρισμα αυτό, απλά τυχαίνει να το ξέρω, βάλω μια ταμπέλα στο μπαλκόνι μου που λέει "Αν θέλετε ναρκωτικά, θα τα βρείτε τάδε διεύθυνση 32, δευτερος όροφος". Είμαι παράνομος ή όχι?

Δημοσ.

Κανονικά ΔΕΝ θα έπρεπε να είναι παράνομοι σε ένα site αφού στην ουσία δεν έχουν υλικό. Υπόλογοι θα έπρεπε να είναι αυτοί που έχουν το "υλικό" (easybytez, zippyshare κλπ). Όμως μην ξεχνάμε κατα καιρούς πόσα από αυτα τα site (π.χ. gamato, thegreekz κλπ) έχουν βρεθεί απέναντι από Εισαγγελέα.

Απορία: Έστω οτι σε ένα διαμέρισμα πουλάνε ναρκωτικά και εγώ που είμαι άσχετος με το διαμέρισμα αυτό, απλά τυχαίνει να το ξέρω, βάλω μια ταμπέλα στο μπαλκόνι μου που λέει "Αν θέλετε ναρκωτικά, θα τα βρείτε τάδε διεύθυνση 32, δευτερος όροφος". Είμαι παράνομος ή όχι?

Λογικά θα έχουν προβλέψει να είναι παράνομη και η προώθηση ναρκωτικών οπότε μάλλον θα κυνηγήσουν και εσένα που δεν τα πουλάς αλλά τα προωθείς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...