26ska Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα,πηγα προχθες στο σκλαβενιτη και ηπια κατι φυσικους χυμους φοβερους και μας ηρθε οικογενειακως να αγορασουμε εναν αποχυμωτη.Εκει ειδα οτι εβαζαν τα φρουτα μαζι χωρις να τα καθαρισουν και να βγαλουνε κουκουτσια.Θα με ενδιεφερε τετοια συσκευη...εχω μπανισει αυτον https://www.skroutz.gr/s/10046808/Kenwood-PureJuice-Pro-JMP800SI.html,τιλετε?
Ypatia Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα, όντως από το καλοκαίρι φτιάχνουν υπέροχους χυμούς στο Σκλαβενίτη (παίζει να είναι ο καλύτερος που έχω δοκιμάσει) Όσο για τον αποχυμωτη, ο δικός μου έχει καταλήξει μια άχρηστη συσκευή, γιατί πολύ απλά δεν έχω ποτέ τόσο μεγάλη ποικιλία φρούτων στο σπίτι ώστε να φτιάξω τον φοβερό χυμό, συν το καθάρισμα της συσκευής που είναι ταλαιπωρία. Έτσι, αν και φαν τον φυσικών χυμών, προτιμώ αγορασμένα, στο σπίτι μόνο καθαρισμένα φρούτα που είναι και πιο υγιεινά. Υ.Γ. διόρθωσε το λινκ να δούμε τη συσκευή
kathytherion Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Προσωπικά γούστα ειναι αυτά αλλα με τον απο χυμώδη νιώθω σαν να πίνω νερό με ζάχαρη... Θα προτιμούσα κατι τύπου μπλέντερ σκι ώστε να πολτοποιεί το φρούτο όπως θέλω, με η χωρίς φλούδα κλπ... Έχει πιο πυκνή σύσταση έτσι και πιο πολλές βιταμίνες, αλλα μ αρέσει και σαν γεύση και υφή περισσότερο... Σ πιο Σκλαβενίτη κάνουν τοσο ωραίους χυμούς, να δοκιμάσω κ εγω με την πρώτη ευκαιρία...
26ska Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 https://www.skroutz.gr/s/10046808/Kenwood-PureJuice-Pro-JMP800SI.html Η αλήθεια είναι ότι το καθάρισμα δεν θέλω να με πολυπαιδευει,θέλω να είναι γρήγορο.Υπατια στο ντουλάπι ε;
Menelaos83 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Για ποιο λογο να δωσεις τοσα πολλα λεφτα... Εγω πηρα αυτον https://www.skroutz.gr/s/5591080/Pitsos-GJE0800S.html και ειμαι μια χαρα.Το καθαρισμα ειναι βαρετο αλλα οχι κατι δυσκολο.Εγω βαλει τα περισσοτερα φρουτα και δεν ειχε κανενα θεμα.Αρκετα δυνατος κιολας οποτε δεν εχω κανενα παραπονο. Για τον μεσο χρηστη οπως εισαι εσυ φανταζομαι πιστευω ειναι αρκετος.
zio10 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Ωραίος φαίνεται αυτός που έβαλες αλλά πολύ ακριβός ρε συ! Μπορείς να πάρεις και με λιγότερα έναν αξιοπρεπή. Πχ εγώ έχω αυτόν: https://www.skroutz.gr/s/432178/Rohnson-R425.html#reviews Και γενικά υπάρχουν πολλοί μέχρι 100€, δεν ξέρω αν χρειάζεται να δώσεις τόσα λεφτά για κάτι που μπορεί και να μη σε βολέψει τελικά και να μη το χρησιμοποιήσεις τόσο. Στο καθάρισμα όλοι είναι λίγο δύσκολη, αλλά το συνηθίζεις. Κοίτα να έχουν αρκετά watt (δύναμη) και μεγάλο στόμιο. Βέβαια βλέπω ότι αυτός που έβαλε δεν έχει πολλά watt οπότε μπορεί να μην είναι και απόλυτο αυτό το watt=δυνάμη.
Ypatia Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Προσωπικά γούστα ειναι αυτά αλλα με τον απο χυμώδη νιώθω σαν να πίνω νερό με ζάχαρη... Θα προτιμούσα κατι τύπου μπλέντερ σκι ώστε να πολτοποιεί το φρούτο όπως θέλω, με η χωρίς φλούδα κλπ... Έχει πιο πυκνή σύσταση έτσι και πιο πολλές βιταμίνες, αλλα μ αρέσει και σαν γεύση και υφή περισσότερο... Σ πιο Σκλαβενίτη κάνουν τοσο ωραίους χυμούς, να δοκιμάσω κ εγω με την πρώτη ευκαιρία... ακριβώς έτσι τον φτιάχνουν στο Σκλαβενίτη, και έχει απίστευτα μεγάλη ποικιλία φρούτων. Λογικά θα είναι σε όλα τα μεγάλα καταστήματά του https://www.skroutz.gr/s/10046808/Kenwood-PureJuice-Pro-JMP800SI.html Η αλήθεια είναι ότι το καθάρισμα δεν θέλω να με πολυπαιδευει,θέλω να είναι γρήγορο.Υπατια στο ντουλάπι ε; Είναι φοβερός! Βέβαια και πανάκριβος, αλλά αν είσαι σίγουρος πως θα τον χρησιμοποιείς τότε χαλάλι. Ο δικός μου ή στο ντουλάπι ή τον έχω δανείσει (έχω καιρό να τον δω) Τελευταία έχω πάρει την συσκευή για σμούθι (αυτό που λέγαμε για την υφή), καμία σχέση στο καθάρισμα, όμως θα δείξει αν είναι χρήσιμη
26ska Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Υπατία τον έχεις δει αυτόν που αναφέρω;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Η διαφορά των ακριβών από τους "απλούς", είναι πως βγάζουν σχεδόν κανονικό χυμό και όχι πολτό όπως βγάζουν οι περισσότεροι και μετά πρέπει να το ξανασουρώσεις αν δεν θες ...smoothie!
Ypatia Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Υπατία τον έχεις δει αυτόν που αναφέρω; Είναι πρέσα, είχα παλιά ένα παρόμοιο μηχάνημα, ήταν πραγματικά φοβερό, αλλά το καθάρισμα ήταν μανίκι! Ο χυμός πάντως δεν συγκρίνεται με του απλού αποχυμωτη, είναι πιο ζουμερός, πιο πηχτός. Κάθε πρωί έπινα χυμό με καρότο και λάχανο λολ
26ska Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Νομίζω ότι και του Σκλαβενίτη πρέσα είναι,αν είναι μανίκι στο καθάρισμα μεγάλο μείον...και τα χρήματα πολλά,θα το σκεφτώ!
Ypatia Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μήπως να πήγαινες να τη δεις από κοντά; να δεις πόσα ξεχωριστά δοχεία έχει, πόσο εύκολα βγαίνουν και καθαρίζονται; Ναι, είναι δύσκολο το καθάρισμα, αλλά είναι και μια απόφαση, στο δικό μου σπίτι π.χ. ειμαι η μόνη που αγαπάει τους φυσικούς χυμούς, οπότε δεν μπαίνω πια στη διαδικασία. Αν έπιναν όλοι ίσως να το ξανασκεφτομουν
26ska Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Θα το βρω λες σε κάνα πολυκατάστημα,να του ρίξω μια ματιά;
haris_216 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 @ ts Να σκεφτείς σοβαρά το θέμα του καθαρισμού. Και αν το σκεφτείς, να το ξανασκεφτείς και μετά ρίξτου και μία ακόμα σκέψη. Και δεν το λέω καθόλου αστεία. Οι περισσότεροι ενθουσιαζόμαστε με μια καινούργια ιδέα που μας ήρθε και μπορεί να λέμε ότι είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε αυτό που χρειάζεται (στην προκειμένη περίπτωση, καθάρισμα). Και να το πιστεύουμε όταν το λέμε. Αλλά μετά........ Θα το κάνουμε μία φορά, δύο φορές, τρεις φορές αλλά αρχίζει και κουράζει. Και σκέφτεσαι αν πραγματικά τον θέλεις τόσο πολύ αυτό το ρημαδοχυμό. Αν μάλιστα στα παραπάνω προσθέσεις ότι ίσως να μην υπάρχουν συνήθως σπίτι σου τόσα φρούτα ώστε να γίνει ενδιαφέρον ο χυμός και όχι απλά μια πορτοκαλάδα. Κι επίσης το γεγονός ότι καλό είναι ο καθαρισμός να μην γίνεται πολύ αργότερα μετά τη χρήση αφού δυσκολεύει. Ίσως να καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι, πάμε γι' άλλα. Στην δική μου την περίπτωση διάφορα κουζινικά, από ατμομάγειρα με διάφορα τζέρτζελα που μαγειρεύει 17 πράγματα ταυτόχρονα μέχρι πολυκόφτες που κάνουν "παπάδες" κατέληξαν απλά να μου γεμίζουν τα ντουλάπια. Tip από κάποιο, όχι σεφ, αλλά που μπαίνει στην κουζίνα. Κρατήστε την όσο πιο απλή γίνεται από σκεύη. Αφήστε τα "ειδικά" στην άκρη και προσπαθείστε, όσο είναι δυνατό, να κάνετε τη ζωή σας απλούστερη 1
zio10 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Η διαφορά των ακριβών από τους "απλούς", είναι πως βγάζουν σχεδόν κανονικό χυμό και όχι πολτό όπως βγάζουν οι περισσότεροι και μετά πρέπει να το ξανασουρώσεις αν δεν θες ...smoothie! Αυτός που έβαλα βγάζει κανονικό χυμό αν και φτηνός και έχει αρκετή δύναμη για τα πάντα (μέχρι τζίντζερ, ραπανάκια, παντζάρια κλπ). Από όσο έχω δει πάντως είναι άλλο πράγμα εντελώς το smoothie, σα να τρως το φρούτο, ενώ ο αποχυμωτής αφήνει αρκετή ποσότητα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα