taso0lis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα σας θα ηθελα να καποια τιπς σχετικα με το κρατημα της παραμανας.Εχω δουλεψει αρκετα με κυκλικο δισκο μπορω να πω αλλα η παραμανα μου φαινεται καπως δυσκολη να τη κουμανταρω ειδικα που συνηθως ειναι γεματη.Μηπως μπορειτε να μου δωσετε καποιες συμβουλες;...Ευχαριστω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα σας θα ηθελα να καποια τιπς σχετικα με το κρατημα της παραμανας.Εχω δουλεψει αρκετα με κυκλικο δισκο μπορω να πω αλλα η παραμανα μου φαινεται καπως δυσκολη να τη κουμανταρω ειδικα που συνηθως ειναι γεματη.Μηπως μπορειτε να μου δωσετε καποιες συμβουλες;...Ευχαριστω... Η παλάμη του δεξιού χεριου (αν εισαι δεξιόχειρας) στο ύψος του δεξιού αυτιού σου όπου κρατάς την στέκα (παραμάνα) απ το κέντρο βάρους της (ακριβως στη μέση) και βοήθεια απ το αριστερό χέρι, κρατόντας ελαφριά το μπροστά μέρος της στέκας. Προχωράς σα να μη συμβένει τιποτα. ΔΕΝ βάζεις ποτηρια και γενικά υγρά σε παραμάνες. Αυτά τα φέρνεις σε δισκους ή τα αφήνεις σε πολύ έμπειρους σερβιτόρους. Ελπιζω να σε βοήθησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μπορείς να βάλεις και ποτηρια σε παραμάνα αρκεί να έχεις βάλει μια βρεγμένη λεπτή πετσέτα από κάτω. Έτσι δε υπάρχει κίνδυνος να γλιστρυσουν. Τα. Ποτηρια καλό θα ήταν να είναι άδεια όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα