Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω τα Logitech z333 και Logitech G533 και λεω να παω σε αυτη την καρτα ηχου 

Creative Sound Blaster Audigy RX θα ειναι υπερ αρκετη???
Δημοσ.

Καλησπέρα έχει θέμα τα ηχεία παίζουν σε τηλεόραση και κινητό αλλά μολις τα βαλω στην motherboard δεν τα αναγνωρίζει λες κ δεν υπάρχουν και έκανα 3_4 check

Δημοσ.

Κάτι δεν θα χεις βάλει καλά στην μητρική λογικά. Δεν βάζεις καμια φωτο να δούμε μπας και έχεις ξεχάσει κανα καλώδιο; Το HD audio πχ. (Έτσι το χει σε μένα τουλάχιστον)

Δημοσ.

Οχι φίλε μου απο τι ξέρω στην αρχή λειτούργησε μια χαρά μέτα άρχισε connected disconnect σε ακουστικά hyper cloud και τώρα αυτο με τα ηχεία που δεν τα βλέπει καν

Δημοσ.

ο μπροστινος πινακας του κουτιου  λειτουργεί; αν βαλεις εκει ηχεια ή ακουστικα;  δηλαδη μονο πισω εχεις προβλημα της μητρικης τα καναλια;

Δημοσ.

Και μπροστά τα ίδια χάλια για κάποιο λόγο η μητρική έχει θέμα για αυτό πάω σε εξωτερική καρτα ήχου και είναι καλή αυτη που εχει επάνω 7.1 ήχο.βγάζει

Δημοσ.

Την συγκεκριμενη δεν την εχω βαλει ποτε, οποτε δεν ξερω ειχα παλια μια asous audigy 7,1 50Ε και τελικα αποδειχτηκε οτι της μητρικης ητανε 1000 φορες καλυτερη και ποιο δυνατη στην αλλη των 50Ε ουτε το surround δεν επαιζε, και ειχε και χαλια ηχογραφηση, γι αυτο σε ρωτησα  τι την θες την καρτα ηχου, αν τωρα χαλασε η onboard δυστηχως πας για αυτην εκτος αν εχει εγγυηση η μητρικη και την πας πισω ολη την μητρικη 

Δημοσ.

Εγώ έβαλα την Soundblaster z και μπορώ να πω ότι ο ήχος σε σχέση με την on board είναι η μέρα με την νύχτα, αξίζει με χίλια η αγορά κάρτας ήχου η ακρόαση μουσικής και ταινίες είναι απόλαυση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...