Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ολοι θα εχετε πετυχει οροτσια που δινουν τετοιες καρτες ...δωρεαν . Ετσι και σημερα στην Ομονοια πηρα μια watsup πιο πολυ για να δοκιμασω σε δικαρτο κινητο Samsunng J7 2017

Την ρωτησα  αν εχει nanosim και μου απαντησε "βεβαιως" . Ηθα σπιτι αλλα εχει μονο microsim με ανταπτορα για sim.

Koστος sim 1  ευρω

Αν παω σε Cosmote ή Γερμανο θα θελουν 5ευρω για αλλαγη ?

Αν ναι φυσικα και δα χασω ενα ευρω αλλα δεν θα παρω .

Ευχαριστω.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιάννη έδωσες ταυτότητα και σου τη σκανάρανε με το τηλέφωνο καθώς και στοιχεία διεύθυνσης;;;;

Φωτογραφισαν την ταυτοτητα.Μετα συμπήρωσαν και ενα εντυπο που υπεγραψα ...Ξερω βλακεια μου .

στην cosmote 7.90. ελπίζω μόνο μην ητανε κανας περιεργος.

Τι εννοεις περιεργος?

Δημοσ.

Εντάξει σπάνια αλλά συμβαίνουν κουτσουκέλες απλά πέρνα από ένα Γερμανό να σου δώσουν ένα χαρτί με 

τι νούμερα τηλεφώνου είσαι χρεωμένος.

Σπάνια αλλά κάποιοι από αυτούς μπορούν να βγάλουν και ένα 2ο ή 3ο νούμερο και να το πουλήσουν σαν

μαύρο σε κάποιους που τα ψάχνουν για άλλους σκοπούς.

Σε κάποιο άλλο θέμα είχα ποστάρει ότι ένας Πακιστανός στη Σοφοκλέους είχε ένα πάκο κάρτες με νούμερα

cosmote και τα πουλούσε 3 ευρώ.

Μάλιστα ήμουν με ένα φίλο αγοράσαμε μία την δοκιμάσαμε και όντως αμέσως δούλεψε.

Βέβαια μετά την καταστρέψαμε και την πετάξαμε γιατί δεν ξέραμε σε τι όνομα ήταν.

Πιθανά αυτές τις βγάζουν με Πακιστανικά διαβατήρια αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

• Like 2
Δημοσ.

οι πακιστανοι τι κερδος εχουν που πουλανε καρτες με το ονομα τους?

Ιδεα δεν εχω...Θα μπορουσαν να τις πουλανε πολυ πολυ πιο ακριβα ...Κατι ομως ακουσα σε μια τελευταια απαγωγη στην Κρητη για sim μιας χρησης οποτε ισως δε εχουν αξια μετα γαι καποια παρανομια.

Δημοσ.

οι πακιστανοι τι κερδος εχουν που πουλανε καρτες με το ονομα τους?

3 ευρώ αλλά είπα  δεν ξέρω αν είναι σε ονόματά τους.Αυτός που συνάντησα εγώ είχε πάκο με τουλάχιστον 

20 κάρτες.Δεν μπορεί να ήταν στο όνομά του.

Ένας θεός ξέρει σε τι ονόματα ήταν.

• Like 1
Δημοσ.

γενικα σε αυτων τα ονοματα που ειναι δηλωμενες οι καρτες τι κερδος εχουν,αυτο εννοουσα

Οικονομικό προφανώς. Εφόσον βέβαια είναι εις γνώση τους, γιατί παίζει και να μην είναι.

• Like 1
Δημοσ.

γενικα σε αυτων τα ονοματα που ειναι δηλωμενες οι καρτες τι κερδος εχουν,αυτο εννοουσα

Λογικά θα τους πληρώνει αυτός που τις πουλάει. Αν τις δίνει 3€ πχ θα τους δίνει από 1€ στον καθένα. Τώρα τι άκρη έχουν και παίρνουν τόσες κάρτες και ποιος κάνει τις διαδικασίες δεν ξέρω...

Εύκολα θα μπορούσαν να τα ελέγξουν και να τα σταματήσουν αυτά πάντως. Ας έλεγαν όλες οι εταιρείες ότι όσα νούμερα δεν ταυτοποιηθούν πχ σε ένα μήνα ακυρώνονται απευθείας. Από τη μία θέλουν όλα τα νούμερα ονομαστικά, από την άλλη αφήνουν τέτοια πράγματα που τα ξέρουν όλοι.

• Like 2
Δημοσ.

παντα υπαρχει το παραθυρακι σε ολα τα θεματα

Ποιους εξυπηρετούν αυτά τα παραθυράκια όμως; Όλος ο κόσμος ξέρει για τα «πακιστανικά» κινητά και ενώ είναι κάτι που θα μπορούσε να σταματήσει πανεύκολα, συνεχίζεται. Γιατί;

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή εχω κανει αυτη την δουλειά, η Vodafone δίνει καρτες και με τις τρεις sim μεσα(τουλάχιστον οσο δούλευα). με 1€ παίρνεις απο το eBay να κόβεις τις sim μονος σου,καπου θα σου ξανα χρειαστεί στάνταρ, απο το να δίνεις 5ευρα,χιλιες φορες...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...