Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλημερα. ο αδερφος μου συντομα τελειωνει και θα παραδωσει το φοιτητικο πασο του και θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει πρωτου το κανει να "επενδυσει" σε κατι.

π.χ. φοιτητικο whats up 

internet se tablet ή οτιδηποτε τετοιο υπαρχει.

α και μια ερωτηση, αν επερνε φοιτιτικο whats up μεχρι ποσο καιρο μπορει να το εχει σε αδρανεια (χωρις να βαλει καρτα και να το χρησιμοποιησει δηλαδη) χωρις να του την ακυρωσουν?

ευχαριστω!

Δημοσ.

Φίλε μου δεν γνωρίζω την απάντηση σε καμία από τις ερωτήσεις σου, είμαι όμως βέβαιος ότι έχεις ποστάρει την ερώτησή σου σε λάθος ενότητα.

• Like 1
Δημοσ.

αν ειναι σε λαθος ενοτητα παρακαλω να μεταφερθει στη σωστη απτους mods.

και περιμενω απαντησεις...!!! ευχαριστω πολυ παιδια

Δημοσ.

Αν παίρνει πτυχίο προφανώς δεν χρειάζεται να παραδώσει το πάσο του. Εκτός αν λήγει κιόλας σύντομα.

Σε πρόσφατο ταξίδι μου στην ΕΕ, παίζανε τα δωρεάν data που αποδίδονται κάθε μήνα, τα επι χρήμασι data από την ενεργοποίηση των φοιτητικών πακέτων και όλα τα data απο το pare_moirase.

Δημοσ.

δεν παραδιδεις ακαδημαικη ταυτοτητα , την κρατας και ληγει το μηνα και ετος που λεει επανω :P Τουλαχιστον οσους ξερω που ορκιστηκαν την εχουν ακομη στο πορτοφολι τους :P

• Like 1
Δημοσ.

βρε σεις η ταυτοτητα ληγει τωρα, δεν ειναι αυτο το θεμα μας.

αλλο ρωταω!

αν συμφερει καπως να επενδυσω σε καποια "φοιτητικη προσφορα για τις εποεμενες μερες που θα υπαρχει ακομα το πασο.

Δημοσ.

αλλο ρωταω!

αν συμφερει καπως να επενδυσω σε καποια "φοιτητικη προσφορα για τις εποεμενες μερες που θα υπαρχει ακομα το πασο.

Τι κόλλημα είναι αυτό με το αν συμφέρει? Λές και θα πληρώσει την Άρτα με τα Γιάννενα για να πάρει το νούμερο κάνεις και ρωτάς.. Παίρνει την κάρτα.. Αν τον συμφέρει την κρατά μέχρι να λήξει. Αλλιώς την ακυρώνει… τόσο απλά.

Δημοσ.

αλλο ρωταω!

Αντε και "επενδύσεις" σε ομιλια προς ολους και σε ιντερνετ.. Τα 2 3 ευρω διαφορα για έναν μηνα θα σε σωσουν;
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι πάροχο τηλεφωνίας έχεις, προσωπικά είχα what's up απο τότε που πήρα το πρώτο κινητο, ως φοιτήτρια το έκανα φοιτητικό καρτοκινητή και τωρα έχω πάρει πτυχίο τρία χρόνια κ έχει λήξει το πάσο απο πέρυσι αλλα επωφελούμαι απο τις φοιτητικές προσφορές που έχω ακόμη. Σημαντικό βέβαια ειναι οτι είχα ήδη το νούμερο και ειναι το βασικό μου, οποτε ειναι ένα εξτραδακι που δε με χαλάει.

Απο κει και πέρα θα σου έλεγα να πας σε κάνα μουσείο κλπ τωρα που μπορείς δωρεάν, η με μειωμένο εισιτήριο...

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια δε μιλαω για τα 2-3 ευρω το μηνα που λεει ο φιλος απο πανω.

μιλαω για οτιδηποτε.

π.χ. μπορει καποιος να δινει λαπτοπ για φοιτητες με 20% ή παραπανω εκπτωση.

γενικα για οποιαδηποτε τετοια ευκαιρια ρωταω

Δημοσ.

Κάνε κ ένα google search για εστιατόρια που έχουν έκπτωση για φοιτητές, ίσως έχεις ευκαιρία να δοκιμάσεις κάποιο με μια μικρή έκπτωση..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...