Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ypatia παραλίγο να το παθω το εμφραγμα.  Αυτο που λες γράφει  Μέση λιανική τιμή: 7198,00 δολάρια.  Δε το ήξερα ότι μπορεί να πάνε και τοσο πολυ. Το 3λογκι μου πεφτει ακριβό αν και ήταν ωραίο. Μέχρι 400€ σκεφτόμουν άντε 500. Το τουτου είναι civic του 2002. Το κακο είναι ότι δεν έχει πισω πορτες. Δεν νομιζω ότι θα καταφερω να δανειστώ. Θα τα σκασω και εγώ απλά δε θέλω να κανω λαθος επιλογες και να πρεπει να ξανα αγοράζω. 

ωχ δεν κοίταξα την τιμή! φυσικά και δεν έχει τόσα...  να, κάπως έτσι ήταν το δικό μας  https://www.bestprice.gr/item/2154729552/peg-perego-aria-shopper.html

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρωταθηκε ηδη αυτο https://www.amazon.de/gp/product/B015D4294C/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1 το οποιο ειναι 3-σε-1 και δεν βλεπω καποιο λογο που να μην θες απο το ιντερνετ. 

Αν δεν θες, επειδη δεν εχεις ξανα αγορασει, τοτε δεν γλυτωνεις να δωσεις και πολλα λεφτα. Τουλαχιστον δες σε καποια μεγαλυτερη πολη.

Τώρα φίλε overpower δε θα πω ότι έχεις άδικο. Δεν έχω αγοράσει ποτέ απο το ιντερνετ. Τα έχω τα χρονάκια μου και ξερεις τώρα τα μεγάλα σκυλιά δε μαθαίνουν νέα κόλπα εύκολα. Θα τα καταφέρω κάποια στιγμή αλλά θα ήθελα σε άλλη φαση. Αυτό που προτείνεις φαίνεται σουπερ. Επειδή έχω αρκετους μήνες (3)  θα προσπαθησω να πάω Ηράκλειο αν και είναι ταξιδάκι. τεσπα με προβλημάτισες με τη παρτη μου και τα κολλήματά μου αλλά thanks.

• Like 1
Δημοσ.

Θυμήθηκα πως πριν γεννηθεί είχαμε άλλο καρότσι (ίσως σε βολέψει καλύτερα αυτή η επιλογή), μόνο που το δικό μου είχε κάτι τεράστιες ρόδες και δεν χωρούσε σε κανένα πορτ μπαγκαζ. Πάντως το πρώτο 6άμηνο το είχα το παιδί στο φλατ (μεσαίο) και τον πρώτο μήνα το είχα και σαν καλαθούνα στο σπίτι, ήταν βολικό

inglesina-polikarotsi-3-se-1-trilogy-gra

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To trilogy το είχε 600€ προσφορά αλλά θα ήθελα κάτι πιο φθηνό. Είδα ένα μοντέλο που ήταν 2 σε 1 που το είχε 200€ και ψάχνω να βρώ τα + και - σε σχέση με το trilogy.

https://www.youtube.com/watch?v=XRjluT8YlOo/

Επεξ/σία από Curtis76
  • Like 1
Δημοσ.

Εμείς με 2 παιδιά είχαμε το stoke. Είναι το πιο ακριβό, και είναι μόνο καρότσι. Κάθισμα αυτοκινήτου μας δανείσανε, πορτ μπεμπέ δεν χρησιμοποιήσαμε καθόλου. Το βρήκα πάρα πολύ βολικό για να ανεβαίνεις σκάλες, για ανώμαλο δρόμο με εξαιρετική ποιότητα κύλισης και κατασκευής. Αν και είναι σχετικά ογκώδες χώραγε και στο yaris της γυναίκας μου.

Θα το πρότεινα αλλά είναι ακριβό. Πάντως λόγω της μεγάλης αντοχής του και του μεγάλου χρόνου εγγύησης θα το έπαιρνα και μεταχειρισμένο.  

Δημοσ.

Κι εγώ ψώνισα ένα τρία σε ένα set μετά από προτροπή γνωστού ότι είναι value for money : https://www.skroutz.gr/s/2421914/Graco-Evo-Trio.html . Μόνο "κακό" ότι το κάθισμα δεν έχει isofix. Στο skroutz βλέπω έχει ανέβει η τιμή, εγώ το πήρα 350 και μάλιστα από κατάστημα.

Η συγκεκριμένη εταιρία παίζει πολύ Αμερική, εδώ Ελλάδα δεν είναι και πολύ γνωστή.

Δημοσ.

Το trilogy το βλέπω στα 396,00 € στα ΗΡΑ. 

Θα το ψαξω αυτό που λες, μου φαίνεται οτι η τιμη αυτή είναι μονο το καροτσι.

Που μενεις αν επιτρεπεται?Περιστερι,Ιλιον εχει καποια μαγαζια με αξιολογα καροτσια 3 σε 1 με μεση τιμη 300-350..

Κοντά στα Χανιά είμαι εχει 2-3 μαγαζια, απλα σιγουρα θα τα εχουν 50-60 € παραπανω απο Αθήνα.

Κι εγώ ψώνισα ένα τρία σε ένα set μετά από προτροπή γνωστού ότι είναι value for money : https://www.skroutz.gr/s/2421914/Graco-Evo-Trio.html . Μόνο "κακό" ότι το κάθισμα δεν έχει isofix. Στο skroutz βλέπω έχει ανέβει η τιμή, εγώ το πήρα 350 και μάλιστα από κατάστημα.

Η συγκεκριμένη εταιρία παίζει πολύ Αμερική, εδώ Ελλάδα δεν είναι και πολύ γνωστή.

Ωραιο καροτσι φαινεται. Αυτο το isofix μαλλον δε το εχει καν το αυτοκινητο μου, παντως σε αυτα τα λεφτα που εδωσες σκεφτομαι να κινηθω και εγω ή τουλαχιστον ευχομαι να παει.

Δημοσ.

αν βγαίνεις βόλτες μην τα λυπάσαι τα €.....

αν οι δρόμοι είναι καρόδρομοι επέλεξε καρότσι με μεγάλες ρόδες ..... τσουλάει καλύτερα 

τα 3 σε ένα είναι ιδανικά γιατί ανάλογα με την ηλικία του παιδιού έχεις το αντίστοιχο....

προσοχή να χωράει στο πορτμπαγκάζ(αν και σχεδόν όλα τα 3 σε 1 είναι μπαούλα) 

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως μετά τη σημερινή κατάσταση στα Χανια από τις βροχές κατάλαβα ότι το καρότσι πρέπει να έχει και κουπια. Όσο το ψάχνω τόσο μαθαίνω πράγματα. Στη παρούσα φάση λέμε να πάρουμε ξεχωριστά το καθισματάκι αυτοκινήτου το οποίο και θα είναι καλής ποιότητας και ένα καρότσι απλό (μπαστούνι στυλ). Είχα ένα μακλαρεν ήταν οκ, καμιά πρόταση παρόμοια έχει κανείς??

• Like 1
Δημοσ.

Eίμαστε στην ίδια θέση και προσωπικά αφού άκουσα 1000 διαφορετικές απόψεις, μπήκα στο παρακάτω site με το σκεπτικό να πάρω το Νο1.

http://best-strollers.eu/strollers-rating.php

Καταλήξαμε στο 3 σε 1 πακέτο της Peg Perego, μοντέλο 51S, το οποίο είναι σχεδιασμένο να χωράει στα αυτοκίνητα με μικρό αποθηκευτικό χώρο.

Σημαντικό ότι το πορτ-μπεμπέ έχει πιστοποίηση για χρήση ως κρεβατάκι το βράδυ (δεν την έχουν όλα) και κάθεται σε βάση με δυνατότητα κλίσης σε περίπτωση παλινδρόμησης.

Μόλις έρθει η μικρή θα ξέρουμε αν τα αξίζει τα λεφτά του. Κύπρο μας βγήκε 800 ευρώ μαζί με βάση isofix.

Δημοσ.

Πάντως μετά τη σημερινή κατάσταση στα Χανια από τις βροχές κατάλαβα ότι το καρότσι πρέπει να έχει και κουπια. Όσο το ψάχνω τόσο μαθαίνω πράγματα. Στη παρούσα φάση λέμε να πάρουμε ξεχωριστά το καθισματάκι αυτοκινήτου το οποίο και θα είναι καλής ποιότητας και ένα καρότσι απλό (μπαστούνι στυλ). Είχα ένα μακλαρεν ήταν οκ, καμιά πρόταση παρόμοια έχει κανείς??

Όπως τα λες.Ένα μπαστούνι θα πάρεις οποσδήποτε ανεξάρτητα αν πάρεις 2ο πιο ακριβό.

Βρίσκεις με 50-60-70 ευρώ.

Είναι  μικρό ευέλικτο ελαφρύ χωράει παντού.Σούπερ μάρκετ,Λαική .Παιδική χαρά.Στενά πεζοδρόμια.Ασανσέρ. Σκάλες

αν μένεις σε όροφο και δεν έχει ασανσέρ.Το βουτάς εύκολα αγκαλιά και το μεταφέρεις σε δύσκολα σημεία.

Γενικά δε θα σε στεναχωρεί κατά την μεταφορά του.

Μαζεύουν με μία κίνηση πανεύκολα και χωράνε και πίσω από την πόρτα.

Και μην φοβάσαι ότι είναι ανοιχτό και θα κρυώσει.Δε θα βγεις και με χιονόπτωση ή βροχή στο δρόμο να κόβεις βόλτες.

Αν είναι καλά ντυμένο δεν κρυώνει.

Στις βόρειες χώρες (που έχουν μελετήσει το παιδί καλίτερα από μας) τα αφήνουν στο κρύο καλά ντυμένα βέβαια

να σκληραγωγηθούν.

Δημοσ.

Eίμαστε στην ίδια θέση και προσωπικά αφού άκουσα 1000 διαφορετικές απόψεις, μπήκα στο παρακάτω site με το σκεπτικό να πάρω το Νο1.

http://best-strollers.eu/strollers-rating.php

Καταλήξαμε στο 3 σε 1 πακέτο της Peg Perego, μοντέλο 51S, το οποίο είναι σχεδιασμένο να χωράει στα αυτοκίνητα με μικρό αποθηκευτικό χώρο.

Σημαντικό ότι το πορτ-μπεμπέ έχει πιστοποίηση για χρήση ως κρεβατάκι το βράδυ (δεν την έχουν όλα) και κάθεται σε βάση με δυνατότητα κλίσης σε περίπτωση παλινδρόμησης.

Μόλις έρθει η μικρή θα ξέρουμε αν τα αξίζει τα λεφτά του. Κύπρο μας βγήκε 800 ευρώ μαζί με βάση isofix.

Και μόνο που βγάζει το chico urban στη θέση 47 η λίστα είναι για γέλια. Έχω ιδία άποψη για το πιο άβολο και άχρηστο καροτσάκι ever :lol:!!!!

Δημοσ.

chill θα ήθελα να μου πεις τη γνώμη σου για το urban, δεν το είδα απο κοντά αλλα στο youtube μου φανηκε μια χαρα και αυτο. Σε τι είναι αβολο? Έχει κάποιο χαρακτηριστικό που πρέπει να αποφύγω αν το έχουν και άλλα μοντελα? Γενικά στα καροτσια που είναι ίδιας λογικής βλέπω κρητικές διαφορετικές και δεν τις καταλαβαινω. Αν χαλαει ευκολα αν είναι βαρυ οκ είναι θεμα μοντελου αλλα ως προς τα αλλα τι να προσεξω??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...