GiwrgosP- Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Θελω να αγορασω μια τηλεοραση και θα ηθελα να την παρω με δόσεις απο κωτσοβολο. Μου ειπαν ο μονος τροπος να μην πληρωσω τοκο ειναι μεσω πιστωτικης. Το θεμα ειναι οτι δεν γνωριζω πως λειτουργει η ολη φαση και τι κινδυνοι υπαρχουν (τοσο με την εκδοση της πιστωτικης οσο και με την πληρωμη δοσεων μεσω πιστωτικης). Μπορει να με ενημερωσει καποιος επι του θεματος;
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Προυποθετοντας πως μπορεις να εκδοσεις πιστωτικη καρτα, οι κινδυνοι ειναι ανυπαρκτοι αν πληρωνεις στην ωρα σου. Εστω πως η τηλεοραση κανει 1200 ευρω και το βαλεις το ποσο σε 12 ατοκες δοσεις, θα σου ερχεται λογαριασμος 100 ευρω τον μηνα. Αν εσυ πληρωνεις τα 100 ευρω, δεν εχεις τιποτα να σκεφτεις παραπανω. Θα δεις ωστοσο πως ο λογαριασμος θα σου λεει "Ελαχιστη καταβολη 15 ευρω" ή κατι τετοιο. Αν λοιπον εσυ πληρωσεις οτιδηποτε λιγοτερο απο τα 100 ευρω, το υπολοιπο θα αρχισει να τοκιζεται, οποτε στο τελος θα καταληξεις να πληρωσεις 1200 + Χ ευρω. Γενικα κρατα αυτο, οσο πληρωνεις ακριβως τον λογαριασμο και εμπροθεσμα, δεν θα εχεις κανενα αγχος. 5
GiwrgosP- Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Λογικο μου φαινεται. Ως φοιτητης μπορω να εκδοσω πιστωτικη καρτα; http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/kartes/pistotiki-karta/university-visa Εδω κατι λεει για φοιτητικες πιστωτικες αλλα δεν γνωριζω τυχον περιορισμους (εστειλα μειλ στην πειραιως φυσικα αλλα, αν γνωριζει καποιος, θα εκτιμουσα μια πιο συντομη απαντηση )
Manjaro Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Λογικο μου φαινεται. Ως φοιτητης μπορω να εκδοσω πιστωτικη καρτα; http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/kartes/pistotiki-karta/university-visa Εδω κατι λεει για φοιτητικες πιστωτικες αλλα δεν γνωριζω τυχον περιορισμους (εστειλα μειλ στην πειραιως φυσικα αλλα, αν γνωριζει καποιος, θα εκτιμουσα μια πιο συντομη απαντηση ) Πειραιώς.. δηλαδή Ελλάδα ε; 1
Joshua21 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Λογικο μου φαινεται. Ως φοιτητης μπορω να εκδοσω πιστωτικη καρτα; http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/kartes/pistotiki-karta/university-visa Εδω κατι λεει για φοιτητικες πιστωτικες αλλα δεν γνωριζω τυχον περιορισμους (εστειλα μειλ στην πειραιως φυσικα αλλα, αν γνωριζει καποιος, θα εκτιμουσα μια πιο συντομη απαντηση ) Αν πληροίς τις προϋποθέσεις τότε ναι, μπορεί να σου εγκρίνουν την έκδοση(και όχι να εκδόσεις εσύ) πιστωτικής κάρτας. Οι προϋποθέσεις είναι οι ίδιες ακριβώς σαν και αυτές που χρειάζονται για να πάρεις καταναλωτικό δάνειο(καλό εισόδημα, εγγυητής, κτλ).
Manjaro Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 άρα δεν τις πληρεί γιατι αν τις πληρούσε δεν θα σκεφτόταν να πάρει τηλεόραση φοιτητής με δόσεις εκτός αν μιλάμε για OLED quantum dot wallpaper 75 άρα όπως και το υπόλοιπο χαλαρά 90% των φοιτητών μας κοροϊδεύουν αυτοί μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας.
fredd0 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Αν πληροίς τις προϋποθέσεις τότε ναι, μπορεί να σου εγκρίνουν την έκδοση(και όχι να εκδόσεις εσύ) πιστωτικής κάρτας. Οι προϋποθέσεις είναι οι ίδιες ακριβώς σαν και αυτές που χρειάζονται για να πάρεις καταναλωτικό δάνειο(καλό εισόδημα, εγγυητής, κτλ). οι φοιτητικες βγαινουν αρκετα πιο ευκολα (αλλα με πολυ χαμηλα ορια)
GiwrgosP- Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 άρα δεν τις πληρεί γιατι αν τις πληρούσε δεν θα σκεφτόταν να πάρει τηλεόραση φοιτητής με δόσεις εκτός αν μιλάμε για OLED quantum dot wallpaper 75 άρα όπως και το υπόλοιπο χαλαρά 90% των φοιτητών μας κοροϊδεύουν αυτοί μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας.Μου περισσεύουν 20 ευρώ τον μήνα και μπορώ να τα διαθέσω σε μια τηλεόραση. Δεν νομίζω πως είναι παράλογο να το κάνω με δόσεις. οι φοιτητικες βγαινουν αρκετα πιο ευκολα (αλλα με πολυ χαμηλα ορια)Όρια ανά μήνα;
aggelos87 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 1200 ευρώ σε φοιτιτική κάρτα δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουν Τις καλές εποχές η φοιτιτική μου της τότε αγροτικής είχε πιστωτικό όριο 900
fredd0 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μου περισσεύουν 20 ευρώ τον μήνα και μπορώ να τα διαθέσω σε μια τηλεόραση. Δεν νομίζω πως είναι παράλογο να το κάνω με δόσεις. Όρια ανά μήνα; δεν υπαρχει οριο ανα μηνα, υπαρχει οριο αγορων ... δηλαδη μπορει να σου δωσουν οριο 400 ευρω και αυτο ειναι, μπορεις να κανεις αγορες (με δοσεις η χωρις) συνολικης αξιας μεχρι το οριο σου, και οσο πληρωνεις το χρεος τοσο ελευθερωνεται ποσο απο το οριο ΠΧ πες σου δινουν οριο 400 ευρω και αγοραζεις μια tv 300 ευρω σε 10 δοσεις το διαθεσιμο υπολοοιπο για αλλες αγορες θα ειναι 100 ευρω, μολις πληρωσεις την πρωτη δοση των 30 ευρω θα ειναι 130 ευρω διαθεσιμο, μολις πληρωσεις τη δευτερη δοση 160 ευρω κοκ. τραπεζικη σχεση εχεις με την πειραιως? η καποια αλλη τραπεζα? βλεπουν λεφτα να μπαινοβγαινουν η εισαι cash only?
GiwrgosP- Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 1200 ευρώ σε φοιτιτική κάρτα δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουν Τις καλές εποχές η φοιτιτική μου της τότε αγροτικής είχε όριο 900 Σε τηλεόραση 500ευρω αναφερόμαστε.. Τα 1200 ευρώ ήταν απλά ένα παράδειγμα δεν υπαρχει οριο ανα μηνα, υπαρχει οριο αγορων ... δηλαδη μπορει να σου δωσουν οριο 400 ευρω και αυτο ειναι, μπορεις να κανεις αγορες (με δοσεις η χωρις) συνολικης αξιας μεχρι το οριο σου, και οσο πληρωνεις το χρεος τοσο ελευθερονεται ποσο απο το οριο ΠΧ πες σου δινουν οριο 400 ευρω και αγοραζεις μια tv 300 ευρω σε 10 δοσεις το διαθεσιμο υπολοοιπο για αλλες αγορες θα ειναι 100 ευρω, μολις πληρωσεις την πρωτη δοση των 30 ευρω θα ειναι 130 ευρω διαθεσιμο, μολις πληρωσεις τη δευτερη δοση 160 ευρω κοκ. τραπεζικη σχεση εχεις με την πειραιως? η καποια αλλη τραπεζα? βλεπουν λεφτα να μπαινοβγαινουν η εισαι cash only? Έχω στην eurobank λογαριασμό που μου βάζουν οι γονείς τα χρήματα του μήνα.
fredd0 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Σε τηλεόραση 500ευρω αναφερόμαστε.. Τα 1200 ευρώ ήταν απλά ένα παράδειγμα Έχω στην eurobank λογαριασμό που μου βάζουν οι γονείς τα χρήματα του μήνα. ε τοτε δοκιμασε στη eurobank πρωτα, εχει κι εκει φοιτητικες καρτες https://www.eurobank.gr/online/home/viewServices.aspx?id=303&mid=1077&lang=gr αν υπαρχει τραπεζικη σχεση ειναι αρκετα πιο ευκολο να σου βγαλουν πιστωτικη απο το γεια σας, ηρθα, θελω καρτα.
GiwrgosP- Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 ε τοτε δοκιμασε στη eurobank πρωτα, εχει κι εκει φοιτητικες καρτες https://www.eurobank.gr/online/home/viewServices.aspx?id=303&mid=1077&lang=gr αν υπαρχει τραπεζικη σχεση ειναι αρκετα πιο ευκολο να σου βγαλουν πιστωτικη απο το γεια σας, ηρθα, θελω καρτα. Ωραία, θα πάω να ρωτήσω εκεί αύριο. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα