Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το αυτοκινητο το αγορασε μονη της η κορη μου παρολο που είναι 20 ετων και φοιτητρια εργαζεται εδώ και δυο χρονια .Μην τα βαζουμε όλα  στο ιδιο τσουβαλι .Εγω της παρεχω στεγη και ένα πιατο φαγητο .

Το ιδιο και τα αλλα πιο μεγαλα παιδια μου .

Δεν ήθελα να σε προσβάλω με κάποιον τρόπο φυσικά ή να σε τσουβαλιάσω κάπως απλά το αυτοκίνητο (ακόμη και παλιό μεταχειρισμένο) είναι ένα τεκμήριο διαβίωσης δεν μπορεί η κάθε οικογένεια να έχει αυτοκίνητο (και ειδικά πάνω από ένα)

Μπράβο στην κόρη σου που είναι εργατική αλλά και πάλι αποδεικνύει αυτό που ανέφερα.

Έχει μια δουλειά με την οποία μπορεί να αγοράσει αυτοκίνητο (όποιας τιμής και αν ειναι μιλάμε για αυτοκίνητο όχι κουρτίνες για τα παράθυρα)

και την έχει για 2 χρόνια.

και της δώσανε 300 ευρώ φοιτητική πιστωτική .

Οπότε σκέψου τι θα δώσουν σε κάποιον που δεν μπορεί να πάρει όχι αυτοκίνητο αλλά τηλεόραση απο την δουλειά του ή έστω λόγω έλλειψης δουλειάς (φυσικά δεν σημαίνει ότι ο OP δεν μπορεί να ακολουθήσει το παράδειγμα της κόρης σου ή ότι έχει τέτοια ανάγκη μπορεί λόγω πλούσιας οικογένειας να βγάλει και 3 πιστωτικές που λέει ο λόγος απλά ήθελα να τονίσω ότι  δεν βγαίνουν οι φοιτητικές τόσο εύκολα όσο φαίνεται στις ιστοσελίδες των τραπεζών..)

• Like 1
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγώ πήρα πιστωτική της Eurobank μόνο & μόνο για την επιστροφή στη Cosmote, δεν τους έχω πληρώσει ούτε ένα cent επιτόκιο...

Λες να μου τη κόψουν στην ανανέωση ;  :-D

Χμ....Θα δειξει ....Αυτος που λεω κερδιζε πολλα ταξιδια λογω μεγαλου τζιρου και αμμεσης ολικης εξοφλησης.

Δεν ήθελα να σε προσβάλω με κάποιον τρόπο φυσικά ή να σε τσουβαλιάσω κάπως απλά το αυτοκίνητο (ακόμη και παλιό μεταχειρισμένο) είναι ένα τεκμήριο διαβίωσης δεν μπορεί η κάθε οικογένεια να έχει αυτοκίνητο (και ειδικά πάνω από ένα)

Μπράβο στην κόρη σου που είναι εργατική αλλά και πάλι αποδεικνύει αυτό που ανέφερα.

Έχει μια δουλειά με την οποία μπορεί να αγοράσει αυτοκίνητο (όποιας τιμής και αν ειναι μιλάμε για αυτοκίνητο όχι κουρτίνες για τα παράθυρα)

και την έχει για 2 χρόνια.

και της δώσανε 300 ευρώ φοιτητική πιστωτική .

Οπότε σκέψου τι θα δώσουν σε κάποιον που δεν μπορεί να πάρει όχι αυτοκίνητο αλλά τηλεόραση απο την δουλειά του ή έστω λόγω έλλειψης δουλειάς (φυσικά δεν σημαίνει ότι ο OP δεν μπορεί να ακολουθήσει το παράδειγμα της κόρης σου ή ότι έχει τέτοια ανάγκη μπορεί λόγω πλούσιας οικογένειας να βγάλει και 3 πιστωτικές που λέει ο λόγος απλά ήθελα να τονίσω ότι  δεν βγαίνουν οι φοιτητικές τόσο εύκολα όσο φαίνεται στις ιστοσελίδες των τραπεζών..)

Εννοεται οτι πηρε μικρο 1000αρακι 6 ετιας με 6.000 ευρω .

Δημοσ.

Μου περισσεύουν 20 ευρώ τον μήνα και μπορώ να τα διαθέσω σε μια τηλεόραση. Δεν νομίζω πως είναι παράλογο να το κάνω με δόσεις.

Όρια ανά μήνα;

Είναι παράλογο να το κάνεις με δόσεις.

Και είναι τεράστια ανοησία να μπεις σε διαδικασία 12-24 δόσεων για το ποσό των 500 ευρώ. Καλά, για 36 δόσεις (για 500 ευρώ) το αφήνω ασχολίαστο. Σιγουρη συνταγή για να κλαις κάμποσο καιρό μετά.

Μιλάμε για 500(!) ευρώ... ούτε για 5.000 ούτε για 50.000 ευρώ.

Δούλεψε χαλαρά και σύντομα θα τα έχεις.

Η εύκολη λύση κρύβει παγίδες που -όπως βλέπω- αδυνατείς να δεις αυτή τη στιγμή.

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...