Bakxos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δεν έβρισκα κάπου πιο κατάλληλα να κάνω την ερώτηση μου η οποια λίγο πολυ είναι ιδια με τον τίτλο. λοιπόν έχω κάποια αρχεία PDF στο iphone και δεν μπορώ με τπτ να τα μεταφέρω. ούτε με iTunes. υπάρχει κάποιος τρόπος εκτοσ φυσικά το email που δεν παίζει λόγω μεγέθους ευχαριστω
liospi Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Και τα δυο έχω. έχεις κάποιον φίλο που έχει mac για να μπορέσεις να τα μεταφέρεις; σε windows δυστυχώς δεν ξέρω εάν γίνεται
Bakxos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 δυστυχώς όχι μου φαίνεται τόσο παράξενο αυτο πάντως. να μην μπορεισ να μεταφέρεις εύκολα ενα αρχείο από το τηλεφωνο στ pc
liospi Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 δυστυχώς όχι μου φαίνεται τόσο παράξενο αυτο πάντως. να μην μπορεισ να μεταφέρεις εύκολα ενα αρχείο από το τηλεφωνο στ pc σε MAC πανεύκολα, απλά το σέρνεις στο φάκελο που θες. σε win δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν δουλεύω σε PC
Centurion Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Μπορείς να τα βάλεις στο icloud και να τα πάρεις από εκεί, αλλά δεν ξέρω τον συνολικό όγκο που θες να μεταφέρεις.
liospi Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Μπορείς να τα βάλεις στο icloud και να τα πάρεις από εκεί, αλλά δεν ξέρω τον συνολικό όγκο που θες να μεταφέρεις. για πες περισσότερες λεπτομέρειες. από iphone όχι από mac thanX
Centurion Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 για πες περισσότερες λεπτομέρειες. από iphone όχι από mac thanX Δεν έχω iphone, αλλά γνωρίζω ότι μπορείς από το iphone να ανεβάσεις στο icloud ότι αρχεία θέλεις (οποιοδήποτε μέγεθος) και μετά να μπεις από το PC στον λογαριασμό σου και να τα κατεβάσεις. Λειτουργεί μέσω ίντερνετ όπως το google drive σαν online backup. Βασικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το google drive αν έχεις λογαριασμό google.
CheOnWeb Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δεν έβρισκα κάπου πιο κατάλληλα να κάνω την ερώτηση μου η οποια λίγο πολυ είναι ιδια με τον τίτλο. λοιπόν έχω κάποια αρχεία PDF στο iphone και δεν μπορώ με τπτ να τα μεταφέρω. ούτε με iTunes. υπάρχει κάποιος τρόπος εκτοσ φυσικά το email που δεν παίζει λόγω μεγέθους ευχαριστω Πού ακριβώς; Σε ποια εφαρμογή; Τι iPhone?
Bakxos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 το ibook ουτε με icloud δουλευει. δεν με αφηνει με τπτ να παρω αρχεια. μονο να τα μεταφερω σε ipad ή mac. ηταν η δευτερη φορα που βρεθηκα με αυτην την εταιρεια και εχω iPhone kai ipad καινουρια. ξανα με τπτ. δεν μπορω τέτοιους περιορισμούς μου γυρναει το ματι
iYannis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 κατέβασε στον υπολογιστή αυτό σύνδεσε το iPhone και πήγαινε στο Explorer → Media → Books → Purchases
liospi Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δεν έχω iphone, αλλά γνωρίζω ότι μπορείς από το iphone να ανεβάσεις στο icloud ότι αρχεία θέλεις (οποιοδήποτε μέγεθος) και μετά να μπεις από το PC στον λογαριασμό σου και να τα κατεβάσεις. Λειτουργεί μέσω ίντερνετ όπως το google drive σαν online backup. Βασικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το google drive αν έχεις λογαριασμό google. βρε, το icloud ξέρω πως δουλεύει, όχι απλά έχω αλλά είμαι και συνδρομητής για περισσότερα gb (όπως και στο google drive). το θέμα είναι χωρίς να έχεις mac, μόνο από το iphone πως τα μεταφέρεις, που μάλλον δεν γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα