greed Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Ναι αλλά εδώ το πρόβλημα εμφανίζεται πολύ πιο γρήγορα απο το "φυσιολογικό". H μικρη αλλα εντονη εμπειρια μου με της oled/amoled κλπ μου λεει πως δεν υπαρχει φυσιολογικος χρονος εμφανισεις burn-in. Μου εχει τυχει στις 4 πρωτες ημερες και πηγε απο εκει που ηρθε μου εχει τυχει και στους 6 μηνες και πηγε σε αλλα χερια που δεν ειχε προβλημα. Απο τοτε ψωνιζω μονο ips ή οτιδηποτε καλυτερο εκτος απο oled. Και δεν ενιωσα πως χανω και κατι.. ισα ισα που εχω το κεφαλι μου ησυχο.
MariosMps Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Προσωπικά έφερα από ebay Note 5 που δεν ήρθε ποτε Ευρώπη καν. Δηλαδή έπρεπε να μην υπάρχουν νέα για Note 5 τότε? Κάποτε σκέφτομαι ότι κάποιοι άνθρωποι απλά δεν σκέφτονται. Άσε που όπως λες αρκετοί ταξιδεύουν και φέρνουν κινητά ειδικά από Dubai και άλλες χώρες που τα έχουν και σε καλές τιμές λόγο φορολογίας κτλ. ισχύει αυτό με το dubai, αγόρασα s7 edge duos με 415ε περίπου,το μόνο κακό είναι ότι δεν το καλύπτει η εγγύηση στην Ελλάδα αλλά μόνο στην samsung dubai
freegr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Λέτε να συμβεί αυτό όπως με τα Note και μετά να έχουμε να γράφουμε για μέρες; Εκτός από είναι αμελητέες οι συσκευές που το έχουν..
exor Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 να γινει burn in ειναι σπανιο σε samsung το εχω συζητησει και με ανθρωπο απο την αντιπροσωπια αυτα που λετε καποιοι δεν ειναι burn in αλλα βλαβες αστοχιες της οθονης επισης σε παμπλικ και πλαισια ματια εχουμε και βλεπουμε ολοι δεν αποτελειτε καποιο ειδικο ειδος καποιοι η αμολεντ ναι εχουν προφιλ ..πιο θερμα χρωματα πιο ψυχρα ..εντονο , φωτο, σινεμα αυτο που λετε με τη σκια μου το εκανε το iphone 6 γενικα εγω απο φοβο δεν πηρα lg ολεντ 55 αλλα ips 65 γιατι λεω ενταξει μια στο τοσο δυομιση χιλιαρικα μην τα κλαιω αλλα φιλος μου που το εκανε ιχνος αλλοιωσης δεν εχει εμφανιστει
kirileman Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 επισης σε παμπλικ και πλαισια ματια εχουμε και βλεπουμε ολοι δεν αποτελειτε καποιο ειδικο ειδος καποιοι Και τι βλέπουν τα μάτια σου;
kaklas13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 να γινει burn in ειναι σπανιο σε samsung το εχω συζητησει και με ανθρωπο απο την αντιπροσωπια αυτα που λετε καποιοι δεν ειναι burn in αλλα βλαβες αστοχιες της οθονης επισης σε παμπλικ και πλαισια ματια εχουμε και βλεπουμε ολοι δεν αποτελειτε καποιο ειδικο ειδος καποιοι η αμολεντ ναι εχουν προφιλ ..πιο θερμα χρωματα πιο ψυχρα ..εντονο , φωτο, σινεμα αυτο που λετε με τη σκια μου το εκανε το iphone 6 γενικα εγω απο φοβο δεν πηρα lg ολεντ 55 αλλα ips 65 γιατι λεω ενταξει μια στο τοσο δυομιση χιλιαρικα μην τα κλαιω αλλα φιλος μου που το εκανε ιχνος αλλοιωσης δεν εχει εμφανιστει Προηγουμενως δεν υπηρχε τιποτα και έβγαζα πράγματα απο το μυαλό μου και τωρα ξαφνικα δεν αποτελουμε ειδικό ειδος(?)! Δηλαδη για να καταλάβω, στα galaxy s8 του public υπάρχει burn in ή οχι?? γιατι εγώ το βλέπω ξεκάθαρα και με ανησυχεί!
Mi_ka Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 γενικα εγω απο φοβο δεν πηρα lg ολεντ 55 αλλα ips 65 γιατι λεω ενταξει μια στο τοσο δυομιση χιλιαρικα μην τα κλαιω αλλα φιλος μου που το εκανε ιχνος αλλοιωσης δεν εχει εμφανιστει είναι λαχείο: https://www.avforums.com/threads/2017-oled-yellow-red-tint.2119862/ αλλουνού του έκατσε με την πρώτη, άλλος άλλαξε 5 μέχρι να βρει κάποια TV χωρίς κιτρινίλες (εκεί τις σκατζάρουν εύκολα)
Psaris Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Προηγουμενως δεν υπηρχε τιποτα και έβγαζα πράγματα απο το μυαλό μου και τωρα ξαφνικα δεν αποτελουμε ειδικό ειδος(?)! Δηλαδη για να καταλάβω, στα galaxy s8 του public υπάρχει burn in ή οχι?? γιατι εγώ το βλέπω ξεκάθαρα και με ανησυχεί! λογικο δεν ειναι στο public να εχουν burn in? πρεπει να ειναι πόσες ωρες ON....
greed Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 λογικο δεν ειναι στο public να εχουν burn in? πρεπει να ειναι πόσες ωρες ON.... Λογικο ειναι. Οπως λογικο ειναι πως μιλαμε για οθονες με συντομη ημερομηνια ληξης.. Ο καθενας αποφασιζει και παιρνει.
Mi_ka Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 εν έτει 2017 τέτοια βρεφικά θέματα για τόσο ακριβές συσκευές είναι μη λογικά - οι εταιρίες δείχνουν ότι δεν μας σέβονται - απορώ τι θέματα θα έχει το Χ, όχι ότι θα το έπαιρνα ακόμα και αν το σήκωνε η τσέπη μου...
Haldol Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μία OLED δε μπορεί να λύσει οριστικά και δια παντός το πρόβλημα του burn-in. Είναι limitation της τεχνολογίας, όπως ήταν και στις τηλεοράσεις plasma. Σε εκείνες με τα χρόνια το θέμα έγινε ιδιαίτερα ασήμαντο, μιας και βελτιώθηκε η τεχνολογία. Το ίδιο θα γίνει και με τις OLED κάποτε. Προσωπικά μετά από 3-5 χρόνια κυριαχίας των OLED στην αγορά θα περίμενα ότι θα 'χει σχεδόν εξαλειφθεί το πρόβλημα. Απ' ότι φαίνεται έχουμε δρόμο ακόμα, αν και εφόσον νέες, high-end συσκευές βγάζουν burn-in σε 1-2 'βδομάδες.
Mi_ka Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 και οι εταιρίες μούγκα προ της πωλήσεως, κάτι που για μένα συνιστά ασέβεια προς τον καταναλωτή ακόμα και αν το γράφουν στα ψιλά-ψιλά γράμματα 1
Ntinaras Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Μία OLED δε μπορεί να λύσει οριστικά και δια παντός το πρόβλημα του burn-in. Είναι limitation της τεχνολογίας, όπως ήταν και στις τηλεοράσεις plasma. Σε εκείνες με τα χρόνια το θέμα έγινε ιδιαίτερα ασήμαντο, μιας και βελτιώθηκε η τεχνολογία. Το ίδιο θα γίνει και με τις OLED κάποτε. Προσωπικά μετά από 3-5 χρόνια κυριαχίας των OLED στην αγορά θα περίμενα ότι θα 'χει σχεδόν εξαλειφθεί το πρόβλημα. Απ' ότι φαίνεται έχουμε δρόμο ακόμα, αν και εφόσον νέες, high-end συσκευές βγάζουν burn-in σε 1-2 'βδομάδες. εχω 6 χρονια σχεδον plasma tv , και τετοιο burn in δεν αφηνει ουτε αμα τη ξεχασω 5 ωρες στο desktop
DJTaurus Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Που να φτάσουν 2 χρόνια εγγύησης με αυτό το φιάσκο που θέλει να λέγεται Smartphone. Κοιτάχτε τι έκαναν οι αθεόφοβοι:Google just can’t catch a break: Pixel 2 fails quality control, ships anyway Google’s Pixel 2 XL also appears to suffer from poor audio recording quality
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα