Προς το περιεχόμενο

Xiaomi M1 A1 Review


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θα έπαιρνα αυτό το τηλέφωνο όχι επειδή είναι της Xiaomi, αλλά επειδή έχει stock Android. Το μόνο που περιμένω είναι να έχει καλύτερη υποστήριξη στο xda-developers.

 

Προς το παρόν, το μόνο που υπάρχει αυτήν την στιγμή γι αυτό είναι η beta έκδοση του TWRP. Λογικό αφού είναι καινούρια η συσκευή...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε τιμη που ειναι ουσιαστικα υψηλοτερη απο τα ~240€ τελικη τιμη με μεταφορικα και ελληνικο ΦΠΑ 24% απο amazon του moto G5S Plus και με χειροτερες καμερες, το μονο που ουσιαστικα εχει νοα επιδειξει ειναι ο μεγαλυτερος αποθηκευτικος χωρος στα 64GB.

 

Κατα τα αλλα, το moto G5S plus στα 240€ παραμενει καλυτερο vfm απο το xiaomi.

Και οτι το ενα θα υποστηριζεται για σχεδον 3 χρονια και το Motorola μετα το επομενο major update, θα το φαει η μαρμαγκα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άλλο ένα xiaomi funboy που βιάστηκε να δώσει 899€ για να πάρει ένα samsung με ίδια σπεκς με το αγαπημένο του xiaomi αλλά ντρεπόταν τότε να κυκλοφορήσει στην καφετέρια με κάτι άλλο εκτός apple samsung
===== φιλε να ξερεις υπαρχουν και κινητα με 250 ευρω που δεν ειναι σιαομι και δεν βασιζονται στα παραμυθια και στους δρακους οπως τα σιαομι που ειναι χωρις ουσιαστικα εγγηυση με χαλια καμερες χαλια touchscreen και παραμυθοσπεκς τωρα εσυ αν εδωσες 300 ευρω για σιαομι μαλλον εσυ πρεπει να αρχιζεις να ντρεπεσαι...
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χωρίς παρεξήγηση αλλά πιστεύετε ότι δεν τρώμε από αλλου SAR... το τηλ που είναι εντός ορίων ΕΕ σας πείραξε? Σε γενικές γραμμές είναι σούπερ!

Εννοείτε ότι τρώμε, αλλά δεν το θέλω σε επαφή με το κεφάλι μου γιατί άλλη ισχύ έχει έτσι :) Αλλά αυτό είναι βέβαια κάτι που το αποφασίζει ο καθένας γιατί στο δικό του κεφάλι θα το βάζει. Με Head:1.75W/Kg Body:0.760W/Kg και όρια πχ σε USA σε 1.6 δεν το λες λίγο. Ενώ έχει δείξει ότι μπορεί να το κάνει γιατί το Μi6 έχει Head: 0.409 W/kg. Αλλά το κάνει στα πιο ακριβά συνήθως..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Ενώ έχει δείξει ότι μπορεί να το κάνει γιατί το Μi6 έχει Head: 0.409 W/kg. Αλλά το κάνει στα πιο ακριβά συνήθως..

Και χωρίς Β20 band...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και οτι το ενα θα υποστηριζεται για σχεδον 3 χρονια και το Motorola μετα το επομενο major update, θα το φαει η μαρμαγκα.

Ναι, το xiaomi θα παρει ενα παραπανω update, θα εχει δηλαδή ενα χρόνο παραπάνω υποστήριξη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι σιαομακιδες πιστευουν τα παραμυθια τεχνικων χαρακτιριστικων... αυτοι ειναι που πιστεψανε και τον τσιπρα και ψηφισανε συριζα και τους εφτασε σε σημειο ο τσιπρας να ειναι χωρις λεφτα και να αγοραζουνε σιαομι...και να πιστευουν κιολας οτι εχουν "κινηταρα"α ρε τσιπρα κερατα axxxaaxxaxaxxaxaxa :) :)

 

Οπως νομίζεις. Αν εσύ θες να ακριβοπληρώνεις οποιοδήποτε κινητό για να το δείχνεις στην καφετέρια, επιλογή σου και δικάιωμα σου. Εδω και πολλά χρόνια έχω καταφέρει να αποβάλω τέτοια σύνδρομα και πλεον ασχολούμαι μονο με την ισορροπία αξιοπιστίας, αντοχής και κέρδους στην τσέπη μου. Αρνουμαι πεισματικά να αγοράσω κάτι υπερεκτιμιμένο μονο και μονο επειδή έχει συγκεκριμένη ονομασία. Προτιμώ να αγοράσω κάτι αλλο και με τα κερδισμένα χρήματα να κάνω κατι αλλο χρήσιμο. Η αυτοεκτίμηση μου δεν κρέμεται απο κάποιο ταμπελάκι, ειτε αυτό ειναι κινητό, ή ρουχο, 

 

Οταν αγόρασα απο χρόνια το redmi 1s, επαθα ενα μικρό σοκ για το πόσο marketing θύμα ήμουν απο άλλες εταιρείες. Απο τοτε δεν εχω μετανοιώσει ουτε στιγμή και όλες οι επομενες συσκευές μου ειναι xiaomi. Πρόσεξε οτι δε λεω ΘΑ ειναι, γιατί μπορεί αυριο να βγει μια αλλη εταιρεία που θα καλύψει τις αναγκες μου, οποτε αντε γεια. 

 

Με δυο λογια, αν εσένα σου αρεσει κάτι, επιλογή σου, αλλά αν βαεις κατω και δοκιμάσεις τις ναυαρχίδες των εταιρειών, θα κλάψεις για το πόσα χρήματα πέταξες σε ενα ταμπελάκι. Αν τώρα συγκρίνεις το sam s8 με το redmi note 4, συγκρίνεις μήλα με αβοκάντο. Λάθος συγκριση και αποτελέσματα. 

 

Χωρίς να μπω σε πολιτικά (απαγορευεται απο τους κανονες του forum), η κατάσταση που φτάσαμε σήμερα οφείλεται οτι ήμασταν θύματα του μαρκετινγκ δεκαετίες πίσω. Τοτε ήταν must να πάρεις δάνειο για να αγοράσεις mercedes ή golf γιατί αν αγόραζες toyota ντρεπόσουν να το λες/κυκλοφορείς. Σήμερα πολλοί τρέχου να αγοράσουν s7 ή iphone και βάζουν καρτονουμερα και σου κάνουν αναπάντητες να τους πάρεις. Εκεί δεν ντρέπονται;

 

Ολα τα παραπάνω αυτοαναιρουνται ΑΝ κάποιος εχει/βγαζει απειρα χρήματα και δεν εχει τι να τα κάνει, οποτε δικαίωμα του να αυτο-επιδικνύεται ή αυτο-επιβεβαιώνεται με ακριβές αγορες. Αυτοι ειναι ελάχιστοι.

Επεξ/σία από isay
  • Like 9
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...