Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, redykt είπε

και για να μην ξεχνιομαστε

--------

0500

--------

Τι είναι αυτό το 0500 αλήθεια;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Anorymous είπε

Στα  κοκκαλα  των παιδιων μου λεει θημισε πολιστα ο κρητικος.

Οσο για την ξενια μεγαλο αρχισιχαμα τελικα αν συνεχισει ετσι θα ξεπερασει και την βαλαβανη

Δε θα προλάβει. Η επομενη ειναι αν δε κερδίσει κάποια ασυλία. 

Η Δαλάκα θα καταλάβει σιγά σιγά πως πρέπει να τα χει καλά με τους άντρες της παρέας.

Και μη ξεχνάμε οτι συντομα θα έχουμε και νέους παιχτες.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, KilliK είπε

ποσο μου την σπαει οταν ορκιζονται στα παιδια τους ακομη και για ασημαντα θεματα. 

Και μένα το ίδιο, είναι απολύτως απαράδεκτο.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, mantzaflaris είπε

Ακομα δεν εχει πανοραμικα πλανα απο τις παραλιες παρα μονο κατι φευγαλεα και εστιασμενα πλανα  που ετσι δεν σε βαζουν στο κλιμα με τιποτα... Για πολλες σφαλιαρες η σκηνοθεσια φετος!!!

Και τα τρέιλερ γτπ. Πέρσι τη παραμικρή μανούρα την παρουσίαζαν ως τον Γ παγκόσμιο πόλεμο, φέτος γίνονται πραγματάκια αλλά πουθενά στο τρέιλερ 

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
11 ώρες πριν, redykt είπε

και για να μην ξεχνιομαστε

--------

0500

--------

Μιλάς με γρίφους γέροντα.

Εμείς χθες ζήσαμε στιγμες μεγάλες.

_________

10

Δημοσ.

Ο Νικητης περυσι (Ντανος) ηταν αληθινος,μη κλικαδωρος και κάλως στα αγωνισματα εφετος ολοι η αντρες πανω κατω συμπαθητικοι ειναι αλλα αδιαφοροι (νεροβραστοι)

Περυσι ηξερες στα μεσα του παιχνιδιου οτι ο Ντανος θα ειναι τελικο φετος δεν ξεχωριζει κανεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεχωρίζει. Ο πολυπροβεβλημένος απο την παραγωγή φραουλίτσος (κάνει μπαμ οτι τον θέλει ο Ατζουν στον τελικό) και ο Κρητικός.

Στις γυναίκες η Κύπρια και η Δαλάκα διότι θα ειναι πολύ δυνατές αθλητικά ως το τέλος και ειναι πολύ σκληρές.

Αθλητικά πάντα, ο Ντάνος και ο Μάριος ειναι σαφώς ανωτεροι απο φραουλιτσο και Κρητικο, τους οποιους τους θεωρω επιπεδο μισθοφόρου και πολύ λέω. Ειναι πεσμένα τα αγορια φέτος.

Αντιθετα στις κοπέλες, αν εξαιρέσει κανεις τη Κολιδά που ηταν μακράν η καλύτερη πέρσι, το Κυπριακό κομμάντο και η Δαλάκα ειναι στο ίδιο επίπεδο περίπου. 

Επεξ/σία από pontez2
Δημοσ.

Χμμ, δε θα ήμουν τόσο απόλυτος. Και ο Πέβερλης δείχνει δυνατός, και το κυριότερο, δείχνει συμπαθής στους περισσότερους.

Δημοσ.

Kαι επισημα χλαπατσας

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος ζητάει στη Βουλή να ψηφίζουν τον ανιψιό του, στο Survivor

«Τον παρακολουθεί. Μου λέει, “Είδες εχθές; Κέρδισε ο Χαρούλης. Είδες εχθές; Έφαγε ο Χαρούλης. Τόσες μέρες χάνουν, δεν θα φάει τίποτα”.Τον στηρίζει παντού! Πηγαίνει στη Βουλή και λέει ''ψηφίστε τον Χάρη''. Ακόμα και στην κλινική που έρχεται το απόγευμα, λέει στους παππούδες “Τον είδατε τον ανιψιό μου;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, DVaderLa είπε

Τι είναι αυτό το 0500 αλήθεια;

ένα μπλουζάκι που φοράνε. τώρα δεν έχω ιδέα αν είναι brand ή κάτι άλλο.

• Thanks 1
Δημοσ.

Χάθηκε η ευκαιρία να μάθουν οι θαμώνες του Κόκο-Μπόνγκο την Χατζίδου :(:(:(

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, G.TH. είπε

Χάθηκε η ευκαιρία να μάθουν οι θαμώνες του Κόκο-Μπόνγκο την Χατζίδου :(:(:(

Γλύτωσαν δλδ.

Ένα αδέσποτο λιγότερο στον Άγιο Δομίνικο 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε

Πραγματικά αν είναι από κάποιο brand, καλύτερα που δεν έχουμε καταλάβει από ποιό, γιατί ούτε €1 από πάγκο της λαϊκής δεν αξίζει.

Under Armour ειναι.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...