Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Έχουν βγει συνολικά συγκριτικά σχετικά με το προηγούμενο survivor ως προς την τηλεθέαση? Έχω την εντύπωση πως δεν "του βγήκε" αυτή τη φορά του ΣΚΑΙ.

Την προηγούμενη φορά, έχω την εντύπωση πως δεν είχε και "αντίπαλο" όμως.

• Απαντ. 34,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• McNerd

2026

• redykt

1929

• xaratsi

1849

• tritonas00

1840

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billdanos είπε

Έχουν βγει συνολικά συγκριτικά σχετικά με το προηγούμενο survivor ως προς την τηλεθέαση? Έχω την εντύπωση πως δεν "του βγήκε" αυτή τη φορά του ΣΚΑΙ.

Αν σκεφτεις οτι ο ΜΟ πέρσι ηταν 80άρια και φέτος ειναι 30άρια, σιγουρα υπάρχει διαφορά. 

Αλλά ειναι και αυτο. Πέρσι έπαιζε χωρις ανταγωνισμο. Λες και το έκανα επιτηδες ολα τα κανάλια. Φέτος υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμος και κακά τα ψέμματα, έχουν γινει πολλά λάθη απ τη παραγωγή, ειδικά στην επιλογη παιχτων. 

Ο κόσμος δέθηκε με τους περσινους. Ακομα και ο Χανταμπάκης μας λειπει :P:P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, billdanos είπε

(Προσέξτε είναι ερώτηση παγίδα..,στα 5 ναι κλειδώνει..:D,έχουμε ρίξει τους τζίρους..)

Όχι εγώ έχω διαβάσει ότι φέτος άγγιξε και το 90% κάποιες φορές πολύ καλά πάει πάντα έτσι..B)

Επεξ/σία από scarface5323
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Αν σκεφτεις οτι ο ΜΟ πέρσι ηταν 80άρια και φέτος ειναι 30άρια, σιγουρα υπάρχει διαφορά. 

Αλλά ειναι και αυτο. Πέρσι έπαιζε χωρις ανταγωνισμο. Λες και το έκανα επιτηδες ολα τα κανάλια. Φέτος υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμος και κακά τα ψέμματα, έχουν γινει πολλά λάθη απ τη παραγωγή, ειδικά στην επιλογη παιχτων. 

Φέτος οι "Διάσημοι" είναι οι περισσότεροι χλιαροί αθληταράδες. Δεν έχει κάτι να δεθείς. Και τα μανεκέν των μαχητών επίσης κανένα ενδιαφέρον. Δώστε ΤΣΑΝΓΚ στο λαό!!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την Μελίνα και τον Ηλία τους γαζωσανε χθες τα δυο φιλαρακια. Οι υπόλοιποι βέβαια μουγκα, κρατανε πισινή.  Στο 9-9 εξάλλου όλοι κάνουν πίσω και αφήνουν αυτούς τους δύο να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά.  

Η Μελίνα σίγουρα είναι εξυπνη-πονηρη , αλλα δεν ξερω, την παω, δεν μου βγαζει αρνητικη διαθεση. 

Ο μονδελος προσωπικά μου φαίνεται ο πιο άχρηστος,  υποκριτής, γλυφτης. Αγωνιστικα κάτω του μετριου, πατάει στον ανεκδιήγητο Αγορου (επιπέδου δημοτικου)  για να επιβιώσει. 

Οι δηλώσεις αυτής της Νταριας ρε παιδιά,  κάνουν τις δηλώσεις ποδοσφαιριστών να μοιάζουν με διαλεξεις Αξελού. 

Πληροφορίες λεν ε ότι η Φαρμάκη διπλασίασε την δόση του Zoloft. :P

Επεξ/σία από HALF EVIL
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Και πέρσι απέναντι μάστερ σεφ έπαιζε το σταρ, τα χορευτικά του ο αντ1 και συριαλ ο alfa. Οπότε ανταγωνισμός υπήρχε. Η πτώση στη τηλεθέαση οφείλεται στο λάθος κάστινγκ, στα ίδια ακριβώς αγωνίσματα και στο ότι βλέπουμε λιγότερο διαβίωση και επιπλέον αγωνίσματα λες και είναι Ολυμπιάδα κλπ. 

Δημοσ.

10 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Την Μελίνα και τον Ηλία τους γαζωσανε χθες τα δυο φιλαρακια. Οι υπόλοιποι βέβαια μουγκα, κρατανε πισινή.  Στο 9-9 εξάλλου όλοι κάνουν πίσω και αφήνουν αυτούς τους δύο να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά.  

Η Μελίνα σίγουρα είναι εξυπνη-πονηρη , αλλα δεν ξερω, την παω, δεν μου βγαζει αρνητικη διαθεση. 

Ο μονδελος προσωπικά μου φαίνεται ο πιο άχρηστος,  υποκριτής, γλυφτης. Αγωνιστικα κάτω του μετριου, πατάει στον ανεκδιήγητο Αγορου (επιπέδου δημοτικου)  για να επιβιώσει. 

Οι δηλώσεις αυτής της Νταριας ρε παιδιά,  κάνουν τις δηλώσεις ποδοσφαιριστών να μοιάζουν με διαλεξεις Αξελού. 

Πληροφορίες λεν ε ότι η Φαρμάκη διπλασίασε την δόση του Zoloft. :P

O τσοπάνης περίεργη φάση με τις σχέσεις του στην ομάδα. Και που μίλησε, δεν κατάλαβε κανείς τίποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και να τονίσουμε και πάλι τα τραγικά λάθη του Τούρκου στο περσινο survivor που τον ακολουθουν φέτος. Ο Μουρουτσος ξεκαθάρισε χθες πως έχει ζητήσει (και έχουν συμφωνησει ολοι) να μη μένουν μονοι για συζητηση με μια κοπέλα διοτι διάφοροι λένε τα δικά τους εκει έξω.

Αυτο ειναι κάτι που το προκάλεσε πολυ έντονα η παραγωγή πέρσι. Γελάμε ακομα με τα τρέιλερ που έδιχναν σε αργη κινηση ματιές Αγγελόπουλου με Βαλαβάνη, ενω στη πραγματικότητα δεν υπήρχε τιποτα.

Αυτά θα υποστουν τωρα.

@mylo το τατουαζ ειναι πολυ δυνατή παραγωγή. Πέρσι υπηρχαν ημέρες που ολα τα κανάλια έπαιζαν ενημερωτικές εκπομπές ή τουρκικες βλακίες. Κατα τα άλλα εχεις δικιο, τα ειπαμε και πριν.

Επεξ/σία από pontez2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, g_alkis είπε

O τσοπάνης περίεργη φάση με τις σχέσεις του στην ομάδα. Και που μίλησε, δεν κατάλαβε κανείς τίποτα.

Μηπως το κανει παραπλανητικα;:P, λεω τώρα. 

Δημοσ.

Ο Τσεπανης μπορεί άνετα να κατέβει για δήμαρχος, ότι και να τον ρωτήσεις απαντάει άλλα ντ άλλα για να τα χει καλά με όλους

• Like 1
Δημοσ.

οποτε μιλαει σε συνεντευξεις με φρικαρει δεν ξερω αν το εχετε παθει και εσεις, λες και ακουω τον Ντανο! τι διαολο προβες εκανε την φωνη του??

Δημοσ.
4 ώρες πριν, pontez2 είπε

Kαλα μην τα παραλεμε ποτε δεν εκανε 80αρια    40% εκανε στα ντουζενια του 

και το φετινο ειναι στο 30% και κατι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...