DVaderLa Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Έχουν βγει συνολικά συγκριτικά σχετικά με το προηγούμενο survivor ως προς την τηλεθέαση? Έχω την εντύπωση πως δεν "του βγήκε" αυτή τη φορά του ΣΚΑΙ. Την προηγούμενη φορά, έχω την εντύπωση πως δεν είχε και "αντίπαλο" όμως.
pontez2 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, billdanos είπε Έχουν βγει συνολικά συγκριτικά σχετικά με το προηγούμενο survivor ως προς την τηλεθέαση? Έχω την εντύπωση πως δεν "του βγήκε" αυτή τη φορά του ΣΚΑΙ. Αν σκεφτεις οτι ο ΜΟ πέρσι ηταν 80άρια και φέτος ειναι 30άρια, σιγουρα υπάρχει διαφορά. Αλλά ειναι και αυτο. Πέρσι έπαιζε χωρις ανταγωνισμο. Λες και το έκανα επιτηδες ολα τα κανάλια. Φέτος υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμος και κακά τα ψέμματα, έχουν γινει πολλά λάθη απ τη παραγωγή, ειδικά στην επιλογη παιχτων. Ο κόσμος δέθηκε με τους περσινους. Ακομα και ο Χανταμπάκης μας λειπει
scarface5323 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, billdanos είπε Έχουν βγει συνολικά συγκριτικά σχετικά με το προηγούμενο survivor ως προς την τηλεθέαση? Έχω την εντύπωση πως δεν "του βγήκε" αυτή τη φορά του ΣΚΑΙ. (Προσέξτε είναι ερώτηση παγίδα..,στα 5 ναι κλειδώνει..,έχουμε ρίξει τους τζίρους..) Όχι εγώ έχω διαβάσει ότι φέτος άγγιξε και το 90% κάποιες φορές πολύ καλά πάει πάντα έτσι.. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από scarface5323
DVaderLa Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 9 λεπτά πριν, pontez2 είπε Αν σκεφτεις οτι ο ΜΟ πέρσι ηταν 80άρια και φέτος ειναι 30άρια, σιγουρα υπάρχει διαφορά. Αλλά ειναι και αυτο. Πέρσι έπαιζε χωρις ανταγωνισμο. Λες και το έκανα επιτηδες ολα τα κανάλια. Φέτος υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμος και κακά τα ψέμματα, έχουν γινει πολλά λάθη απ τη παραγωγή, ειδικά στην επιλογη παιχτων. Ο κόσμος δέθηκε με τους περσινους. Ακομα και ο Χανταμπάκης μας λειπει Φέτος οι "Διάσημοι" είναι οι περισσότεροι χλιαροί αθληταράδες. Δεν έχει κάτι να δεθείς. Και τα μανεκέν των μαχητών επίσης κανένα ενδιαφέρον. Δώστε ΤΣΑΝΓΚ στο λαό!!! 1
HALF EVIL Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Την Μελίνα και τον Ηλία τους γαζωσανε χθες τα δυο φιλαρακια. Οι υπόλοιποι βέβαια μουγκα, κρατανε πισινή. Στο 9-9 εξάλλου όλοι κάνουν πίσω και αφήνουν αυτούς τους δύο να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά. Η Μελίνα σίγουρα είναι εξυπνη-πονηρη , αλλα δεν ξερω, την παω, δεν μου βγαζει αρνητικη διαθεση. Ο μονδελος προσωπικά μου φαίνεται ο πιο άχρηστος, υποκριτής, γλυφτης. Αγωνιστικα κάτω του μετριου, πατάει στον ανεκδιήγητο Αγορου (επιπέδου δημοτικου) για να επιβιώσει. Οι δηλώσεις αυτής της Νταριας ρε παιδιά, κάνουν τις δηλώσεις ποδοσφαιριστών να μοιάζουν με διαλεξεις Αξελού. Πληροφορίες λεν ε ότι η Φαρμάκη διπλασίασε την δόση του Zoloft. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από HALF EVIL
kirileman Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Κοιμόμουν και άκουγα μπαμ-μπουμ στον ύπνο μου. Έφυγε το ουκρανικό μπονσάι;
mylo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 20 λεπτά πριν, pontez2 είπε Αν σκεφτεις οτι ο ΜΟ πέρσι ηταν 80άρια και φέτος ειναι 30άρια, σιγουρα υπάρχει διαφορά. Αλλά ειναι και αυτο. Πέρσι έπαιζε χωρις ανταγωνισμο. Λες και το έκανα επιτηδες ολα τα κανάλια. Φέτος υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμος και κακά τα ψέμματα, έχουν γινει πολλά λάθη απ τη παραγωγή, ειδικά στην επιλογη παιχτων. Ο κόσμος δέθηκε με τους περσινους. Ακομα και ο Χανταμπάκης μας λειπει Και πέρσι απέναντι μάστερ σεφ έπαιζε το σταρ, τα χορευτικά του ο αντ1 και συριαλ ο alfa. Οπότε ανταγωνισμός υπήρχε. Η πτώση στη τηλεθέαση οφείλεται στο λάθος κάστινγκ, στα ίδια ακριβώς αγωνίσματα και στο ότι βλέπουμε λιγότερο διαβίωση και επιπλέον αγωνίσματα λες και είναι Ολυμπιάδα κλπ.
g_alkis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 10 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Την Μελίνα και τον Ηλία τους γαζωσανε χθες τα δυο φιλαρακια. Οι υπόλοιποι βέβαια μουγκα, κρατανε πισινή. Στο 9-9 εξάλλου όλοι κάνουν πίσω και αφήνουν αυτούς τους δύο να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά. Η Μελίνα σίγουρα είναι εξυπνη-πονηρη , αλλα δεν ξερω, την παω, δεν μου βγαζει αρνητικη διαθεση. Ο μονδελος προσωπικά μου φαίνεται ο πιο άχρηστος, υποκριτής, γλυφτης. Αγωνιστικα κάτω του μετριου, πατάει στον ανεκδιήγητο Αγορου (επιπέδου δημοτικου) για να επιβιώσει. Οι δηλώσεις αυτής της Νταριας ρε παιδιά, κάνουν τις δηλώσεις ποδοσφαιριστών να μοιάζουν με διαλεξεις Αξελού. Πληροφορίες λεν ε ότι η Φαρμάκη διπλασίασε την δόση του Zoloft. O τσοπάνης περίεργη φάση με τις σχέσεις του στην ομάδα. Και που μίλησε, δεν κατάλαβε κανείς τίποτα.
pontez2 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Και να τονίσουμε και πάλι τα τραγικά λάθη του Τούρκου στο περσινο survivor που τον ακολουθουν φέτος. Ο Μουρουτσος ξεκαθάρισε χθες πως έχει ζητήσει (και έχουν συμφωνησει ολοι) να μη μένουν μονοι για συζητηση με μια κοπέλα διοτι διάφοροι λένε τα δικά τους εκει έξω. Αυτο ειναι κάτι που το προκάλεσε πολυ έντονα η παραγωγή πέρσι. Γελάμε ακομα με τα τρέιλερ που έδιχναν σε αργη κινηση ματιές Αγγελόπουλου με Βαλαβάνη, ενω στη πραγματικότητα δεν υπήρχε τιποτα. Αυτά θα υποστουν τωρα. @mylo το τατουαζ ειναι πολυ δυνατή παραγωγή. Πέρσι υπηρχαν ημέρες που ολα τα κανάλια έπαιζαν ενημερωτικές εκπομπές ή τουρκικες βλακίες. Κατα τα άλλα εχεις δικιο, τα ειπαμε και πριν. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από pontez2
HALF EVIL Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, g_alkis είπε O τσοπάνης περίεργη φάση με τις σχέσεις του στην ομάδα. Και που μίλησε, δεν κατάλαβε κανείς τίποτα. Μηπως το κανει παραπλανητικα;, λεω τώρα.
gnsX Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Ο Τσεπανης μπορεί άνετα να κατέβει για δήμαρχος, ότι και να τον ρωτήσεις απαντάει άλλα ντ άλλα για να τα χει καλά με όλους 1
dimtsef Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 οποτε μιλαει σε συνεντευξεις με φρικαρει δεν ξερω αν το εχετε παθει και εσεις, λες και ακουω τον Ντανο! τι διαολο προβες εκανε την φωνη του??
ant_ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, pontez2 είπε Αν σκεφτεις οτι ο ΜΟ πέρσι ηταν 80άρια και φέτος ειναι 30άρια, σιγουρα υπάρχει διαφορά. Αλλά ειναι και αυτο. Πέρσι έπαιζε χωρις ανταγωνισμο. Λες και το έκανα επιτηδες ολα τα κανάλια. Φέτος υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμος και κακά τα ψέμματα, έχουν γινει πολλά λάθη απ τη παραγωγή, ειδικά στην επιλογη παιχτων. Ο κόσμος δέθηκε με τους περσινους. Ακομα και ο Χανταμπάκης μας λειπει Kαλα μην τα παραλεμε ποτε δεν εκανε 80αρια 40% εκανε στα ντουζενια του και το φετινο ειναι στο 30% και κατι
pontez2 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Tι να σου πω...ένα απλο google να κάνεις σου βγάζεις δεκάδες τέτοια http://www.protothema.gr/life-style/article/673967/rekor-tiletheasis-me-813-gia-to-hthesino-epeisodio-tou-survivor-/ Και δε νομιζω οτι ειναι λάθος. Οντως πέρσι ολος ο κοσμος μιλαγε για survivor. Πλέον ελάχιστοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις