Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Εντάξει. Φιλανθρωπικοι λόγοι για διαφημιστικούς σκοπούς. 

Όποιος είναι φιλάνθρωπος δεν το διατυμπανίζει .

Δεν βλεπω να το διατυμπάνισε.

Τον Μαυριδη τον ειχαν θάψει πάντως μέχρι που όταν αποχωρησε ενημέρωσε για τους λόγους που μπήκε. Και μετά έκαναν ολoi κωλοτουμπες.

Γενικότερα, σε τέτοιου ειδους άτομα, που δεν έχουν δωσει ποτέ δικαιώματα, που έχουν μια κάποια προσφορά και δεν ειναι τυχάρπαστοι, οφείλουμε να ειμαστε διπλά προσεχτικοι.

Βέβαια το να τον πουμε Λαουριτο, ή οτι ειναι άθλιος στα αθλήματα δεν ειναι κάτι κακοπροέραιτο :P

Δημοσ.

Επειδη δεν δινουν φραγκο κυνηγανε διασημους με το δικανο μπας και μπει κανεις μεσα και ολοι τους ριχνουνε ακυρο

η μονη λυση φτηνη και σιγουρη

ab1ef1_1.jpg

βαλτε τον μεσα χθες

σιχαμα απο τα λιγα

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Δεν βλεπω να το διατυμπάνισε.

Τον Μαυριδη τον ειχαν θάψει πάντως μέχρι που όταν αποχωρησε ενημέρωσε για τους λόγους που μπήκε. Και μετά έκαναν ολoi κωλοτουμπες.

Γενικότερα, σε τέτοιου ειδους άτομα, που δεν έχουν δωσει ποτέ δικαιώματα, που έχουν μια κάποια προσφορά και δεν ειναι τυχάρπαστοι, οφείλουμε να ειμαστε διπλά προσεχτικοι.

Βέβαια το να τον πουμε Λαουριτο, ή οτι ειναι άθλιος στα αθλήματα δεν ειναι κάτι κακοπροέραιτο :P

Για τον Μαυριδη ειχε βουιξει ο κοσμος οτι μπηκε για ιερο σκοπο, μολις φανηκε οτι δεν τον ηθελε κανεις στις αρχες. Εγω πιστευω οτι η διαρροη επαιξε τεραστιο ρολο στην παραμονη του στο παιχνιδι.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, ant_ είπε

Επειδη δεν δινουν φραγκο κυνηγανε διασημους με το δικανο μπας και μπει κανεις μεσα και ολοι τους ριχνουνε ακυρο

η μονη λυση φτηνη και σιγουρη

ab1ef1_1.jpg

βαλτε τον μεσα χθες

σιχαμα απο τα λιγα

καλα μην το γελας, ισως τον δουμε του χρονου.

Δημοσ.

Λοιπόν εγώ προσωπικά κόβω το servaivor και θα καθιερώσω μια ώρα βραδινό περπάτημα, το να βλέπω αυτούς να πεινάνε και να αγωνίζονται και εγώ στον καναπέ ξάπλα και να τρώω 2 ώρες διάφορα το βρίσκω πια παρακμή.. ανοίγει και ο καιρός μια χαρά θα είναι το βραδάκι αντε να βλέπω κανα survivor πανοραμα την άλλη μέρα που μεταξύ μας περισσότερα μαθαίνει κανείς στο panorama για το τι έγινε και τα παρασκήνια παρά στο κανονικό survivor !

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε

Για τον Μαυριδη ειχε βουιξει ο κοσμος οτι μπηκε για ιερο σκοπο, μολις φανηκε οτι δεν τον ηθελε κανεις στις αρχες. Εγω πιστευω οτι η διαρροη επαιξε τεραστιο ρολο στην παραμονη του στο παιχνιδι.

Ψιλοαμφιβάλλω για τη χρονικη στιγμη που αναφέρεις. Στο φόρουμ τουλάχιστον αναφέρθηκε προς το τέλος, απ όσο θυμάμαι.

Εν πάσει περιπτωσει δεν έχει σημασία τι έκανε ο Μαυρίδης:P  Οπως ειπωθηκε το πανοραμα ειναι καλυτερο απ το survivor :P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimtsef είπε

Λοιπόν εγώ προσωπικά κόβω το servaivor και θα καθιερώσω μια ώρα βραδινό περπάτημα, το να βλέπω αυτούς να πεινάνε και να αγωνίζονται και εγώ στον καναπέ ξάπλα και να τρώω 2 ώρες διάφορα το βρίσκω πια παρακμή.. ανοίγει και ο καιρός μια χαρά θα είναι το βραδάκι αντε να βλέπω κανα survivor πανοραμα την άλλη μέρα που μεταξύ μας περισσότερα μαθαίνει κανείς στο panorama για το τι έγινε και τα παρασκήνια παρά στο κανονικό survivor !

Αναλογα που εισαι

Στην περιοχη που ειμαι  το να  κανεις βραδινο περπατημα μπορει να χαρακτηριστει και αυτο ενα ειδους survivor  :rolleyes:

• Like 2
Δημοσ.

Τα πράγματα είναι επικίνδυνα, εγώ έχω να δώσω παρόν 3 επεισόδια. Δέν μέ ψήνει ούτε επανάληψη να τα δω. Μόνο γιά ασυλία κάι συμβούλιο.

Άκομα δέν μπήκε Μάης ατζουν κάνε κάτι. 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, costacurta είπε

Τα πράγματα είναι επικίνδυνα, εγώ έχω να δώσω παρόν 3 επεισόδια. Δέν μέ ψήνει ούτε επανάληψη να τα δω. Μόνο γιά ασυλία κάι συμβούλιο.

Άκομα δέν μπήκε Μάης ατζουν κάνε κάτι. 

Τον Μάη ούτε ο βοριδης ο σκηνοθέτης δε θα το βλέπει 

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...