pontez2 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Εντάξει. Φιλανθρωπικοι λόγοι για διαφημιστικούς σκοπούς. Όποιος είναι φιλάνθρωπος δεν το διατυμπανίζει . Δεν βλεπω να το διατυμπάνισε. Τον Μαυριδη τον ειχαν θάψει πάντως μέχρι που όταν αποχωρησε ενημέρωσε για τους λόγους που μπήκε. Και μετά έκαναν ολoi κωλοτουμπες. Γενικότερα, σε τέτοιου ειδους άτομα, που δεν έχουν δωσει ποτέ δικαιώματα, που έχουν μια κάποια προσφορά και δεν ειναι τυχάρπαστοι, οφείλουμε να ειμαστε διπλά προσεχτικοι. Βέβαια το να τον πουμε Λαουριτο, ή οτι ειναι άθλιος στα αθλήματα δεν ειναι κάτι κακοπροέραιτο
ant_ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Επειδη δεν δινουν φραγκο κυνηγανε διασημους με το δικανο μπας και μπει κανεις μεσα και ολοι τους ριχνουνε ακυρο η μονη λυση φτηνη και σιγουρη βαλτε τον μεσα χθες σιχαμα απο τα λιγα
Miracle Worker Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 45 λεπτά πριν, pontez2 είπε Δεν βλεπω να το διατυμπάνισε. Τον Μαυριδη τον ειχαν θάψει πάντως μέχρι που όταν αποχωρησε ενημέρωσε για τους λόγους που μπήκε. Και μετά έκαναν ολoi κωλοτουμπες. Γενικότερα, σε τέτοιου ειδους άτομα, που δεν έχουν δωσει ποτέ δικαιώματα, που έχουν μια κάποια προσφορά και δεν ειναι τυχάρπαστοι, οφείλουμε να ειμαστε διπλά προσεχτικοι. Βέβαια το να τον πουμε Λαουριτο, ή οτι ειναι άθλιος στα αθλήματα δεν ειναι κάτι κακοπροέραιτο Για τον Μαυριδη ειχε βουιξει ο κοσμος οτι μπηκε για ιερο σκοπο, μολις φανηκε οτι δεν τον ηθελε κανεις στις αρχες. Εγω πιστευω οτι η διαρροη επαιξε τεραστιο ρολο στην παραμονη του στο παιχνιδι.
KilliK Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 21 λεπτά πριν, ant_ είπε Επειδη δεν δινουν φραγκο κυνηγανε διασημους με το δικανο μπας και μπει κανεις μεσα και ολοι τους ριχνουνε ακυρο η μονη λυση φτηνη και σιγουρη βαλτε τον μεσα χθες σιχαμα απο τα λιγα καλα μην το γελας, ισως τον δουμε του χρονου.
dimtsef Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Λοιπόν εγώ προσωπικά κόβω το servaivor και θα καθιερώσω μια ώρα βραδινό περπάτημα, το να βλέπω αυτούς να πεινάνε και να αγωνίζονται και εγώ στον καναπέ ξάπλα και να τρώω 2 ώρες διάφορα το βρίσκω πια παρακμή.. ανοίγει και ο καιρός μια χαρά θα είναι το βραδάκι αντε να βλέπω κανα survivor πανοραμα την άλλη μέρα που μεταξύ μας περισσότερα μαθαίνει κανείς στο panorama για το τι έγινε και τα παρασκήνια παρά στο κανονικό survivor ! 1 2
pontez2 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε Για τον Μαυριδη ειχε βουιξει ο κοσμος οτι μπηκε για ιερο σκοπο, μολις φανηκε οτι δεν τον ηθελε κανεις στις αρχες. Εγω πιστευω οτι η διαρροη επαιξε τεραστιο ρολο στην παραμονη του στο παιχνιδι. Ψιλοαμφιβάλλω για τη χρονικη στιγμη που αναφέρεις. Στο φόρουμ τουλάχιστον αναφέρθηκε προς το τέλος, απ όσο θυμάμαι. Εν πάσει περιπτωσει δεν έχει σημασία τι έκανε ο Μαυρίδης:P Οπως ειπωθηκε το πανοραμα ειναι καλυτερο απ το survivor
ant_ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, dimtsef είπε Λοιπόν εγώ προσωπικά κόβω το servaivor και θα καθιερώσω μια ώρα βραδινό περπάτημα, το να βλέπω αυτούς να πεινάνε και να αγωνίζονται και εγώ στον καναπέ ξάπλα και να τρώω 2 ώρες διάφορα το βρίσκω πια παρακμή.. ανοίγει και ο καιρός μια χαρά θα είναι το βραδάκι αντε να βλέπω κανα survivor πανοραμα την άλλη μέρα που μεταξύ μας περισσότερα μαθαίνει κανείς στο panorama για το τι έγινε και τα παρασκήνια παρά στο κανονικό survivor ! Αναλογα που εισαι Στην περιοχη που ειμαι το να κανεις βραδινο περπατημα μπορει να χαρακτηριστει και αυτο ενα ειδους survivor 2
costacurta Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Τα πράγματα είναι επικίνδυνα, εγώ έχω να δώσω παρόν 3 επεισόδια. Δέν μέ ψήνει ούτε επανάληψη να τα δω. Μόνο γιά ασυλία κάι συμβούλιο. Άκομα δέν μπήκε Μάης ατζουν κάνε κάτι.
mylo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 22 λεπτά πριν, costacurta είπε Τα πράγματα είναι επικίνδυνα, εγώ έχω να δώσω παρόν 3 επεισόδια. Δέν μέ ψήνει ούτε επανάληψη να τα δω. Μόνο γιά ασυλία κάι συμβούλιο. Άκομα δέν μπήκε Μάης ατζουν κάνε κάτι. Τον Μάη ούτε ο βοριδης ο σκηνοθέτης δε θα το βλέπει 3
mantzaflaris Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Τον Μαη ουτε αυτοι που παιζουνε δεν θα το βλεπουν! ...Λιγο ισως ο Τανιμανιδης αλλα και αυτο στις επαναληψεις
HALF EVIL Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Never leaving you again. Ελπίζω να το εννοεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις