TriLoBiTe Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Froskeas είπε ο μορφέας χτύπησε την πόρτα ( του άνοιξα, μπηκε, καλονοτσες) Αντε γεια και συ
KilliK Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) καλα, ο ΣΚΑΙ εχει κατακλεψει τα παντα απο soundtracks και αμφιβαλλω να πληρωνει copyright. νομιζα το εκανε ο Τουρκος στο Survivor αλλα τα ιδια γινονται και στο Ιστοριες. αυτη τη στιγμη παιζει το Hellraiser OST ενω μιλανε για τους Εντοργαν, ενω λιγο πιο πριν απο ενα παιχνιδι. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από KilliK
Torasu Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 2 minutes ago, KilliK said: καλα, ο ΣΚΑΙ εχει κατακλεψει τα παντα απο soundtracks και αμφιβαλλω να πληρωνει copyright. νομιζα το εκανε ο Τουρκος στο Survivor αλλα τα ιδια γινονται και στο Ιστοριες. αυτη τη στιγμη παιζει το Hellraiser OST ενω μιλανε για τους Εντοργαν, ενω λιγο πιο πριν απο ενα παιχνιδι. Αν θυμάμαι καλά και survival σιρκιτζ έπαιζαν και soundtracks από Two Steps From Hell. 1
xaratsi Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Πάει πάλι για mvp Ροδανθη πρωτίστως κ μετα Χαλουμινα 2η atm (αν χασουν) Γελάνε στο Ισλαμαμπάντ... Απ' τους αλλους Τσιλιμουγγος-Φαρμακη. Περιμένω να δω πως θα το χειριστούν κ με ποιους θα παίξουν μετά.
pontez2 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ακρως αντικειμενικα και ας υπάρχουν σιχάματα στη λιστα. Ωραιότερες συμμετέχουσες: 1. Kολιδά (με διαφορά και χωρις καμια διαπραγμάτευση) 10 με τονο 2. Καλέργη 9,5 3. Γιούφτρα - Μπουλντόζα (η λάρα της γιούφτρας ειναι αξεπέραστη και οσο σιχαμα και αν ηταν αντικειμενικά ειναι τοπ). Η μπουλντόζα έχει κορμάρα, ειναι Γυναίκα με Γ κεφαλαίο και γενικά έχει ωραίο πρόσωπο. 9άρια 4. Δαλάκα- Μπορει να μην έχει ΤΟ γυναικείο κορμί όπως οι παραπάνω, έχει ομως ένα υπέροχο πρόσωπο. 8,5αρια 5. Ελισάβετ Δ. - Τα σχόλια περιτέυουν. Μοντέλα 8αρι 6. Λάουρα. Ναι, ειναι πολύ ωραία γυναίκα με κανονικό γυναικείο κορμί. 7,5άρι 7. Φαρμάκη. Ισχύει το ιδιο με την απο πάνω, αλλά δε τις θεωρω ισάξιες. 7,4άρι 8. Τουρνοβικ-Εσκενάζι Δεν έχουν ΤΟ τρομερό πρόσωπο, αλλά έχουν κορμάρα. Το στριγκάκι ανεβάζει λίγο την Τουρνο 7 Τις υπόλοιπες δε τις θεωρώ άνω του 7 για να ασχοληθω αλλά μιας και ειπώθηκε, αν ειχα να διαλέξω ανάμεσα στην Ροδάνθη και την Αιντζογλου θα διάλεγα τη δευτερη. update: Δεν λέω οτι θα μου κακοπεφτε η Χατζίδου και άλλες εκει μέσα, απλά θεωρω οτι σε σχέση με τις παραπάνω ειναι κατώτερες. Γουστα ειναι αυτά. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από pontez2 2
xaratsi Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Η λίστα σου θα είχε το 7 στο 1 ασυζητητί μια δεκαετία πριν 2
chill Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, xaratsi είπε Η λίστα σου θα είχε το 7 στο 1 ασυζητητί μια δεκαετία πριν Τότε υπήρχαν λεφτά για πάστωμα!!! Προσωπικά γυναίκες με ψεύτικα στήθη τις απεχθάνομαι είτε τώρα είτε δέκα χρόνια πριν. Ομοίως και τις γυναίκες με λερωμένο δέρμα (τατουάζ). 1
phanispal Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Τόσα χρόνια έχουν περάσει, τόσες μεταμορφώσεις έχετε δει, και μερικοί ακόμα μυαλό δε βάλατε. Δείξτε φάτσες πριν και μετά να γελάσουμε. Ακόμα και σιχαμένη Πασχάλη, φτιαγμένη την έλεγες ωραία. Θυμηθείτε πώς ήταν μετά από καιρό μέσα στο παιχνίδι. Φάτσα Καλλέργης χωρίς πάστωμα, όπως ξυπνάει το πρωί, ούτε για 4. Και της βάζεις 9,5. Λελ. Δείτε Oldγα πώς είναι στην πραγματικότητα και όχι στο Θέμο και στα περιοδικά. Ή τέλος πάντων, όταν βαθμολογείτε, διευκρινήστε ότι βαθμολογείτε το ψεύτικο που βλέπετε, που δεν ισχύει. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από phanispal
cumulus Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 http://papatza.com/bomba-survivor2-αυτοί-οι-2-είχανε-άνθρωπο-να-τους-φέρ/#
pontez2 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, phanispal είπε Φάτσα Καλλέργης χωρίς πάστωμα, όπως ξυπνάει το πρωί, ούτε για 4. Και της βάζεις 9,5. Λελ. Την Καλέργη την έχω δει σε παραλία, χωρις πάστωμα, χωρις τιποτα και πήγα να πάθω εγκεφαλικο. Το 9.5 ειναι λιγο. Απλά η Κολιδά είναι εκτός συναγωνισμού. Και εδω κρινουμε βάση αυτου που έχουμε δει στο survivor, οχι με παστώματα. Αλλιώς η Λάουρα θα ηταν στο Νο1. Γενικά νομίζω οτι στο survivor μπορουμε να κρινουμε αντικειμενικά. Άρα το ποστ σου ειναι εντελώς άστοχο. Σαφως δε κρινουμε τις παστωμένες αλλά τις ταλαιπωρημένες κοπέλες. Και η ταλαιπωρημένη Καλέργη ηταν για 9,5 Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από pontez2
panosp1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Καπου πήρε το μάτι μου για τα 'εξτρα' φαγητά που καβατζώνουνε και μου ήρθε φλασία ότι ενώ όλοι είναι εμφανώς αδυνατισμένοι η Μελίνα είναι σαν να μην έχει χάσει ουτε κιλό. Είναι ιδέα μου ;
pontez2 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Έχει βοηξει ο τοπος πως κάτι παιχτηκε με Μελινα και τη κοπανουσε να φερνει φαγητο απ έξω. Θα έχουμε τιποτε ανακοινωσεις οπου ναναι Ποια ειναι η αληθωρη;
Vassilis_24 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, xaratsi είπε Πάει πάλι για mvp Ροδανθη πρωτίστως κ μετα Χαλουμινα 2η atm (αν χασουν) Γελάνε στο Ισλαμαμπάντ... Απ' τους αλλους Τσιλιμουγγος-Φαρμακη. Περιμένω να δω πως θα το χειριστούν κ με ποιους θα παίξουν μετά. Eγώ θέλω να δω Ροδάνθη εναντίον Τούρκων και Ρουμάνων, θ'αποκτήσει επιτέλους λίγο ενδιαφέρον το παιχνίδι... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις