KilliK Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 μπα, απο τους τελευταιους θα φυγει ο τυπος. και τον βλεπω να παιρνει παλι ασυλια.
guido Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 γενικά δεν φεύγει, γεμίζει τηλεοπτικό χρόνο τον ρωτάς αν πεινάει και θα σου απαντάει 5 λεπτά. "έβαλα το προσωπείο του χορτάτου γιατί αν και το σώμα πεινάει, η ενότητα της ομάδας γεμίζει το είναι μου" και λοιπές χαζομάρες
xaratsi Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 11 λεπτά πριν, pontez2 είπε Αμφιβαλλω αν θα τον προτεινουν ποτέ... Θα δείξει.. Έρχεται ένωση και υπάρχουν και εκκρεμότητες (ποιος θα φύγει σήμερα + νέοι παίκτες) άρα κάνα μήνα με ενάμιση.. Τελοσπάντων όλα αλλάζουν αν τι θέλει ο μοντερ σε δευτερόλεπτα βλ. ΟΜΟ που ως χτες κατηγορούσε Ηλία Μελίνα και τελικά μπούμερανγκ όλα σε 20 second
McNerd Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 10 λεπτά πριν, KilliK είπε μπα, απο τους τελευταιους θα φυγει ο τυπος. και τον βλεπω να παιρνει παλι ασυλια. ε ναι, η ασυλία τον σώζει, αλλά δε νομίζω ότι πρόκειται να ξαναγίνει συμπαθής σε κανέναν 2 λεπτά πριν, xaratsi είπε Θα δείξει.. Έρχεται ένωση και υπάρχουν και εκκρεμότητες (ποιος θα φύγει σήμερα + νέοι παίκτες) άρα κάνα μήνα με ενάμιση.. Τελοσπάντων όλα αλλάζουν αν τι θέλει ο μοντερ σε δευτερόλεπτα βλ. ΟΜΟ που ως χτες κατηγορούσε Ηλία Μελίνα και τελικά μπούμερανγκ όλα σε 20 second σοβαρέψου
ant_ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 o μουρουτσος ειναι εμετικος 1)Προσβαλει συνεχως την σπυροτουβλου(οκ κ εγω αλλα δεν ειμαι στο παιχνιδι) λεγοντας συνεχως οτι ειναι η ποιο αδυναμη παιχτρια.Κατι που ειναι προφανες αλλα δεν χρειαζεται να το λεει συνεχεια.Ειναι σαν να λες σε καποιον "εισαι κοντος εισαι κοντος" το ξερει ρε χαλβα οτι ειναι κοντος δεν χρειαζεται να του το χτυπας ανα 5 λεπτα αραγε αν το κανανε περυσι με την δικια του την λαουριτα που ηταν οτι ποιο αχρηστο περασε απο ολα τα survivor του κοσμου πως θα του φαινοτανε? 2)Τα λεει αυτα ενω ο ιδιος στο παιχνιδι ειναι ενα αχρηστο σαρκιο.Αντε να ητανε καποιος που εκανε συνεχως νικες και να τα λεγε θα λεγες παει και ερχεται αλλα να μιλαει το αρχιπαλτο? 3)Ψευτικος και στημενος σε οσα λεει.Καθολου αυθορμητος οτι λεει ειναι σαν να το εχει γραψει και μαθει απο πριν και περιμενει την καμερα για να το πει.Δεν μου φαινεται απιθανο αν κατι δεν του βγει οπως το εχει γραψει να λεει "κατ παμε αλλη μια ληψη να τα ξαναπω" 6
McNerd Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 11 λεπτά πριν, ant_ είπε o μουρουτσος ειναι εμετικος ... καλά τα λες. 11 λεπτά πριν, ant_ είπε την δικια του την λαουριτα που ηταν οτι ποιο αχρηστο περασε απο ολα τα survivor του κοσμου ...μετά την κυρία Αλεξάνδρα στο σαρβάι του 2003
xaratsi Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Τρέιλερ θα παίξει ή κόλλησε το upload απ τον δορυφόρο; Τορεττα θα φέρει Ρενια Ξεκ ή ακόμη κρυφτούλι;
pitogiro Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Μία σούμα με τις αποχωρήσεις μέχρι τώρα ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ Από ψηφοφορία Από παίχτη με ασυλία επίδοσης Από παίχτη με ατομική ασυλία Επ. 04 (24/1/2018) συμβούλιο Ελένη Χατζίδου Γιάννης Δρυμωνάκος Αλέξανδρος Παρθένης Δ Επ. 08 (31/1/2018) συμβούλιο Αγγελική Κοκκαλίτσα Νίκος Θωμάς Ροδάνθη Καπαρού Μ Επ. 12 (07/2/2018) συμβούλιο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Ελένη Χατζίδου (2) Κατερίνα Χαλικιά Δ Επ. 16 (14/2/2018) συμβούλιο Ροδάνθη Καπαρού (2) Μαρίνα Πήχου Ντάρια Τουρόβνικ Μ Επ. 20 (21/2/2018) συμβούλιο Νικόλας Αγόρου Θοδωρής Θεοδωρόπουλος Νίκος Θωμάς (2) Μ Επ. 24 (28/2/2018) οικ. αποχώρηση Ζωή Ανδρονικίδου Μ Επ. 25 (01/3/2018) συμβούλιο Ελένη Χατζίδου (2) Γιάννης Δρυμωνάκος (2) Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (2) Δ Επ. 29 (07/3/2018) οικ. αποχώρηση Μαρία Σαμαρίνου Δ Επ. 30 (08/3/2018) συμβούλιο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (3) Γιάννης Τσίλης Ξένια Δ Επ. 35 (15/3/2018) συμβούλιο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (4) Νάσος Παπαργυρόπουλος Γιάννης Δρυμωνάκος (3) Δ Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από pitogiro 3
phanispal Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Πόντεζ, η τούβλου δε φεύγει που να χτυπιέσαι σα χταπόδι. Νομίζεις ότι βλέπεις εκπομπή με σοβαρά αγωνίσματα και θεωρείς ότι πρέπει να φεύγουν οι πιο αδύναμοι. Πλανάσαι πλάνην οικτράν. Δεν έχεις καταλάβει τι βλέπεις από πέρσι. Κλαουρίτσο τελείωσες. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από phanispal
guido Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ant_ είπε o μουρουτσος ειναι εμετικος 1)Προσβαλει συνεχως την σπυροτουβλου(οκ κ εγω αλλα δεν ειμαι στο παιχνιδι) λεγοντας συνεχως οτι ειναι η ποιο αδυναμη παιχτρια.Κατι που ειναι προφανες αλλα δεν χρειαζεται να το λεει συνεχεια.Ειναι σαν να λες σε καποιον "εισαι κοντος εισαι κοντος" το ξερει ρε χαλβα οτι ειναι κοντος δεν χρειαζεται να του το χτυπας ανα 5 λεπτα αραγε αν το κανανε περυσι με την δικια του την λαουριτα που ηταν οτι ποιο αχρηστο περασε απο ολα τα survivor του κοσμου πως θα του φαινοτανε? 2)Τα λεει αυτα ενω ο ιδιος στο παιχνιδι ειναι ενα αχρηστο σαρκιο.Αντε να ητανε καποιος που εκανε συνεχως νικες και να τα λεγε θα λεγες παει και ερχεται αλλα να μιλαει το αρχιπαλτο? 3)Ψευτικος και στημενος σε οσα λεει.Καθολου αυθορμητος οτι λεει ειναι σαν να το εχει γραψει και μαθει απο πριν και περιμενει την καμερα για να το πει.Δεν μου φαινεται απιθανο αν κατι δεν του βγει οπως το εχει γραψει να λεει "κατ παμε αλλη μια ληψη να τα ξαναπω" Ακριβώς αυτά. Όλα. Να προσθέσω απλά το ότι χθες δεν έμεινε μονο στο 'εισαι κοντή, είσαι κοντη' Της ζήτησε να το δηλώσει και η ίδια πως είναι κοντή. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από guido 1
mylo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, pontez2 είπε Εντομεταξυ ο Μουρουτσος το προφανές λέει, αλλά όταν πέφτεις πάνω στην Ελληνίδα νοικοκυρά, τι περιμένεις? Να υποστηρίξει κάποιον που έχει απλά ένα χρυσο μεταλιάκι σε Ολυμπιακους αγωνες, ή μια βασιλισσα των πρωινάδικων?1,5 μηνα εκει και δεν έχει χάσει κιλό. Τι να λέμε. Ο άλλος έχει αποσκελετωθει. Κάτσε Σπυροπουλου μαζι με τη Ροδάνθη να λιαστειτε. Ωραια ειναι. Ολο και κανα σάντουιτς δινει η παραγωγη Πέρσι έδινε ψάρια Σημασία δεν έχει τι λες αλλά και πως το λες, επίσης θυμήσου τι έλεγε πέρσι για την Λάουρα όταν όλοι την λέγαμε άχρηστη... Στη τελική ήξερε όταν πήγαινε εκεί πως δεν θα είναι όλοι οι παίκτες φυσεκια αλλά θα υπάρχουν και παλτά που ο κόσμος τα θέλει εντός παιχνιδιού. Σήμερα νομίζω πως θα φύγει ο Δρυμωνάκος και εξηγούμαι, την Τουβλου την θέλει η παραγωγή μέσα και θα την κρατήσει όπως την βλαχαβανη πέρσι. Ο παπανασος βγαίνει πρώτη φορά υποψήφιος οπότε σε σχέση με τον άλλο που πόσες φορές πια να τον ψηφίσει κανείς, θα μείνει. 1
AtiX Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση? Τι πίνουν εκεί στο πανόραμα... χθες Φίνου, σήμερα Τριαντάφυλλο, παλιότερα Βουτσά... πάνε καλά???
ant_ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Εγω πιστευω οτι το πιθανοτερο ειναι να φυγει η σπυροτουβλου αν και υπερ της ειναι τα καραγκιοζιλικια του μορουτσου που την θυματοποιησε και οτι βγαλανε τις προηγουμενες μερες σε ολα τα σαιτ "αυτη ειναι η πανεμορφη συντροφος του δρυμωνακου" κλπ οποτε εχασε ενα μερος του κοσμου που τον ψηφιζε γενικα σε ολο το παιχνιδι φετος και περυσι μονο 1-2 ψηφοφοριες ειχαν αποτελεσμα που ηταν καπως περιεργο ολα τα αλλα αυτο που ελεγε η "κοινη γνωμη" και εβγαζαν και οι online ψηφοφοριες αυτο γινοταν και στο πραγματικο αποτελεσμα
HALF EVIL Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, mantzaflaris είπε Τι αθώα κοριτσάκια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις