Suzumebachi Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, guido είπε ναι. αλλα τόσο μοδα που εχει γινει πλέον σε αυτους τους swaggers, yolo και δεν ξερω και γω τι ειναι ολα αυτα τα SNIK που μιξαρουνε κονιακ τζιν, οι μισοι παιζει να χτυπανε οτι να ναι χωρις να ξερουν καν και τι. πχ ωραια νεκροκεφάλα αυτη χωστη Ευτυχως δε χτυπησα αυτο που σκεφτομουν απο Bleach...διοτι δεν ανηκω σαυτους!
McNerd Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε Κάνει παρέα με τον Ομο, ναφ σαιντ. O φραουλίτσας λέτε να κάνει παρέα με Ομο γιατί όταν του είπαν "έχει κάνει διαφήμιση Ομο" κατάλαβε... κάτι δικά του; 1
KilliK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 55 λεπτά πριν, ELMastas είπε Είδα και άλλες φωτό κατα τύχη σήμερα στο περίπτερο σε μια φυλλάδα εκεί που έλεγε για τον συγκεκριμένο .. α δεν ειμαι ο μονος που βλεπω τον χοντρο; τελειως αφασια εινια.
KilliK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 οι καινουργιοι θα παιξουν την Κυριακη, η απλως θα τους παρουσιασουν;
Miracle Worker Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, mantzaflaris είπε «Πήγα ως εκεί, συζήτησα με την παραγωγή κάποια κομμάτια, αλλά δεν θέλανε να υπάρξει σύγκριση του παλιού με το καινούριο Survivor. Μου έκαναν ωστόσο τη χάρη να βάλουν το μαγιό μου σε ερώτηση στο κουίζ, που τους το πρότεινα εγώ ο ίδιος και έτσι πήρα μεγάλη χαρά και ήταν σαν να έπαιξα», είπε χαρακτηριστικά. Οχι ρε φιλε. Αυτο ειναι σαν να σου ζηταει σεχ η Μιλα Κουνις και να λες δε θελω να υπαρξει συγκριση με την κοπελα μου. Παρανοια.
ant_ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Περυσι δεν νομιζω να ειχε βγει κανεις και να ειπε τετοιο πραγμα Ξένια Rec «Αν γυρνούσα πίσω το χρόνο δεν θα ξαναπήγαινα στο Survivor» Υπήρξε κάποια στιγμή που σκέφτηκε να αποχωρήσει οικειοθελώς; «Το είχα σκεφτεί πολλές φορές, αλλά με είχαν αποτρέψει από την παραγωγή, γιατί μου είχαν πει πως δεν θα έκανε καλό ούτε σε μένα ούτε και στο συγκρότημα. Τώρα που έχω ηρεμήσει και σκέφτομαι τα όσα έζησα στο Survivor, αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, εκείνη τη μέρα που πήγα να υπογράψω το συμβόλαιο, δεν θα ξαναπήγαινα». φετος οι μισοι φυγανε οικοιοθελως και οι αλλοι μισοι λενε οτι κανανε λαθος που πηγανε και δεν θα το ξακακανανε η στραβος ειναι ο γυαλος η ο σκαι-ατζουν στραβα αρμενιζει.. 1
xaratsi Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Στρίμωξε την στην γωνιά Τορεττα αλλιώς τρως Χ Ούτε βήμα πίσω
TriLoBiTe Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, xaratsi είπε Στρίμωξε την στην γωνιά Τορεττα αλλιώς τρως Χ Ούτε βήμα πίσω Δε τη βλέπω να έχει τη διάθεση.. Πολύ γούτσου γούτσου η δουλειά 1
redykt Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 στο πανοραμα ειναι μια τυπισα που θυμιζει τη ξενια απο τους REC ρεε 1
phanispal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ούτε τα βρέφη τέτοια εναλλαγή συναισθημάτων. Μιλάμε για διαταραγμένη προσωπικότητα. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από phanispal 1
aris1986 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 9 κιλά έχασε πρότυπο θα γίνει για όλα τα ανορεξικα..! Δίαιτα του Σαρβάϊβορ θα κάνουν..!
mylo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, KilliK είπε α δεν ειμαι ο μονος που βλεπω τον χοντρο; τελειως αφασια εινια. 😀 Αυτή στη τορετα είναι η Ξένια ρεκ; no way... Ούτε καν για αδελφή της σε μοιάζει Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από mylo 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις