Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κρητικός, ο αγροφύλακας της καρύδας.

Ρε παιδιά, καρύδες υπάρχουν άπειρες ,  απλώς τα κοπρόσκυλα βαριούνται ακόμα και να κουνηθούν να πάνε να μαζέψουν καμμία. Η παραγωγή τους τις φέρνει έτοιμες στο πιάτο.  

Δηλ. αν κάποιος πάει και ανοίξει μια να την φάει αποτελεί έγκλημα :blink:,  έλεος. Υπάρχουν άλλες 100 . 

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.

Το μεγαλο λαθος του ελληνικου Survivor ειναι το πως ειναι δομημενα τα αγωνισματα, βλεπουμε συνεχεια πανομοιοτυπους στιβους μαχης στους οποιους εχουν σαφες προβαδισμα οι μαχητες. Εχουμε βαρεθει να βλεπουμε ερπειν και βαρελακια. Στο αμερικανικο υπαρχουν αγωνισματα που απαιτουν συνδυασμο πολλων skills, πολυ δυσκολα παζελ  και οχι τα γελοια που βαζουν σε μας και πολλα αγωνισματα αντοχης και μυαλου ,οχι μονο ταχυτητας και στοχου.

Επισης η ελληνοτουρκικη παραγωγη μενει κολλημενη σε ενα φορματ 2 ομαδων διασημων-μαχητων, ενω στο αμερικανικο με το που θα φαινοταν η υπεροχη μιας ομαδας θα ειχαν αλλαξει οι ομαδες χωρις δευτερη σκεψη και θα ειχαμε πολλες εκπληξεις, κρυμμενα ειδωλα ασυλιας κτλ. Δεν ειναι ολα θεμα μπατζετ

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Δηλαδή ΟΚ, ομάδα, κανόνες και τα συναφή, αλλά πού το πρόβλημα αν κάποιου του τη βαρέσει να φάει κάτι εκτός προγράμματος;

Δηλαδή πιο σημαντικό θεωρώ το ότι μπορεί να ξύπνησε τη δαλάκω (γελοίο αλλά anyway) από τα χτυπήματα, παρά το ότι σηκώθηκε να ψάξει να φάει κάτι μόνος του.

Θέλω να φάω μυρμήγκια ρε φίλε, φουλ πρωτεΐνη, θα μου την πεις επειδή δε σας ρώτησα αν με αφήνετε;

Επεξ/σία από phanispal
  • Like 3
Δημοσ.

Ρε φίλε για γέλια και για κλάματα είναι το θέαμα και όλο το κονσεπτ, που να άντεχαν τα διάσημα κοπρόσκυλα σε survivor τύπου Αμερικής. 

1 ώρα πριν, HALF EVIL είπε

Ρε φίλε για γέλια και για κλάματα είναι το θέαμα και όλο το κονσεπτ, που να άντεχαν τα διάσημα κοπρόσκυλα σε survivor τύπου Αμερικής. 

Σκέψου μόνο την miss Τουρισμός (Ροδάνθη) , δηλ. το όλο πράγμα είναι παρωδία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, phanispal είπε

Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Δηλαδή ΟΚ, ομάδα, κανόνες και τα συναφή, αλλά πού το πρόβλημα αν κάποιου του τη βαρέσει να φάει κάτι εκτός προγράμματος;

Δηλαδή πιο σημαντικό θεωρώ το ότι μπορεί να ξύπνησε τη δαλάκω (γελοίο αλλά anyway) από τα χτυπήματα, παρά το ότι σηκώθηκε να ψάξει να φάει κάτι μόνος του.

Θέλω να φάω μυρμήγκια ρε φίλε, φουλ πρωτεΐνη, θα μου την πεις επειδή δε σας ρώτησα αν με αφήνετε;

η μπορει να κοιταζε την κωλαρα της ενω αυτη κοιμοταν και εκεινος ετρωγε τις καρυδες του. :ph34r:

7 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

ναι, ενω οι μαχητες θα αντεχαν, ειδικα η Ροδανθη. :rolleyes:

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

Συνήθως πάντως, όταν γίνεται συζήτηση για καρύδες στο σουρβάιβορ, είναι συνθηματικό ότι έχει πέσει μανδραπήδα και κλοπή φαγητού...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νταξ αυτό είναι άλλο θέμα, έχω δει Naked and afraid και γελάω με τις κακουχίες του Survivor, που τρώνε και είναι με τα κινητά, τσιγάρα κ.λπ.. 

Η πείνα πότε δεν τους ακουμπάει (π.χ. όταν αναφέρονται στους δικούς τους) και πότε είναι εξοντωτική. Για κλωτσιές.

Απλά μετά τα περσινά (π.χ. απειλές κατά οικογένειας χανταβλάκη) είναι πολύ προσεκτικοί. Το θέμα βέβαια είναι ότι δεν τη γλιτώνουν ό,τι και να κάνουν.

Επεξ/σία από phanispal
Δημοσ.

Info εβδομαδας, Costa Cepani full σιχαμα ζηταει κινητα απο παραγωγη να μπει FB και συνεχεια ρωταει πως βγαινει προς τα εξω και αν βγαζει καλη εικονα στον κοσμο...

Δημοσ.
2 minutes ago, thermo-sifounas said:

Info εβδομαδας, Costa Cepani full σιχαμα ζηταει κινητα απο παραγωγη να μπει FB και συνεχεια ρωταει πως βγαινει προς τα εξω και αν βγαζει καλη εικονα στον κοσμο...

χαχαχα συνέχισε να τον δίνεις στεγνά.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, thermo-sifounas είπε

Την κάλλιστη. :P

1 ώρα πριν, KilliK είπε

η μπορει να κοιταζε την κωλαρα της ενω αυτη κοιμοταν και εκεινος ετρωγε τις καρυδες του. :ph34r:

ναι, ενω οι μαχητες θα αντεχαν, ειδικα η Ροδανθη. :rolleyes:

Οχι μωρε για όλλους ισχυει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο 2ο νέο ατομικό ο Μουρούτσος δεν έπαιξε ενώ στο πρώτο ήταν καλά και έκανε και θεαματική βουτιά μέσα απο τον στόχο να πιάσει τα μπόλας ! Αφού δεν φάνηκε να κτυπάει στήν διαδρομή η απο την βουτιά το έπαθε,η μας τα δείχνουν ανάποδα η το πιο πιθανό να έκατσε έξω για συμπαράσταση στόν Παπα Νάσο που ήταν ψυχολογικά "διαταραγμένος" και γιαυτό έμεινε έξω,ώστε να κάνει μια επισκόπιση των πραγμάτων και να ετοιμάσει και την βαθυστόχαστη ποιητική σκέψη του για το συμβούλιο ....

2490.jpg

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 3
Δημοσ.

Καλά, λουρούτσος ούτε για φτύσιμο, δεν καταλαβαίνω γιατί μπήκε στην κατασκήνωση, και παράλληλα προσπαθεί να προστατεύσει με νύχια και με δόντια την οικογένειά του.

Μαγαζί θέλει να ανοίξει, ή καίγεται για το μηνιάτικο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...