ant_ Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δεν υπηρχε ενας εκει να πει στον ουγκανο τον τανιμανιδη "ποια ενωση ρε σουργελο απλα θα μετακομισει η μια καλυβα στην αλλη παραλια" 3
phanispal Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 34 λεπτά πριν, pontez2 είπε Αλλά τι περιμένεις απο κόσμο που του φταίει ο Μουχρουτσος και κρατάει με νυχια και δοντια την άλλη μέσα να λιάζεται. Προφανώς βλέπουμε άλλο παιχνίδι, δεν εξηγείται διαφορετικά, ή καλύτερα να μην το εξηγήσω διαφορετικά.
pontez2 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 8 λεπτά πριν, guido είπε Αν εννοείς τη Ροδάνθη, διάβασε μου λίγο την τελευταία γραμμή να δω κάτι Ο Χριστός, σας αρέσει η Ροδάνθη? 15 χρονων ειστε μωρέ Η αλλη ειναι γυναικάρα να ουμ. Φελισια! Η Αιντζογλου μπροστά στη Ροδάνθη φαντάζει θεά λέμε!!! Μόλις τώρα, phanispal είπε Προφανώς βλέπουμε άλλο παιχνίδι, δεν εξηγείται διαφορετικά, ή καλύτερα να μην το εξηγήσω διαφορετικά. Ε τι να εξηγησεις τωρα? Οτι γουστάρετε την Ροδάνθη να λιάζετε? Νταξ, γουστα ειναι αυτά. Πάω πάσο! Εδω σας άρεσε η χοντρή λέμε
mylo Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, pontez2 είπε Ο Χριστός, σας αρέσει η Ροδάνθη? 15 χρονων ειστε μωρέ Η αλλη ειναι γυναικάρα να ουμ. Φελισια! Η Αιντζογλου μπροστά στη Ροδάνθη φαντάζει θεά λέμε!!! Ελαφάκι φορ εβερ
xaratsi Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Ρε σεις τι επαθλο εσκασε ξαφνικα;! Θα ειχα σκοτωθει personally
pontez2 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Που ειναι το πάρτυ της ένωσης πέρσι με τα μαγιο να δουμε λιγο Ελισαβετ. ΜΑ ΤΗ ΡΟΔΑΝΘΗ???????????
kirileman Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Σας γλεντάει ρε η Ελισάβετ#2!!! Επεξ/σία 19 Απριλίου 2018 από kirileman
McNerd Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, pontez2 είπε Οταν έχεις σιχάματα, αυτά κάθονται επειδη ειναι βυζματα. απο την ορθογραφια συμπεραινω οτι αποκλειεται να αναφερεσαι στη βρωμανθη 1
ELMastas Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάντος αν συνεχίσει έτσι σκάβει τον λάκο του ο Χάρος γιατί το παράκανε χθές με αυτή την ιστορία μπορούσε να τα πει με 2 λόγια όλα και το έκανε σήριαλ .. και στήν ομάδα του αλλά και στόν κόσμο γίνεται αντιπαθητικός γιατί όπως και να το κάνουμε οι περισσότεροι τηλεθεατές θα υποστηρίξουν τα "καλά παιδιά" και οχι αυτούς που συνέχεια φαίνεται να κατηγορούνε και δημιουργούνε θέματα με τους άλλου παίκτες. Αρχίσανε Επαθλούκλες βλέπω ..... εξοικονομήσανε χρήματα απο τα νοίκια απο το 2ο νησί τώρα που θα τους βάλουν σε Ενα .. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2018 από ELMastas 1
pontez2 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) αααχ...εξαιρετικές στιγμές εχθές. Ο Μουχριτσος, πολυτιμότερος παιχτης. Θα απολαμβάνει το σπανάκι του παρέα με Δαλάκα. Ειδατε χαμόγελα; Xάρος κάνει οτι μπορει να γινει αντιπαθητικός άρα ειναι ο επόμενος προς αποχώρηση Τέτοια ευχαριστηση σε σουρβαιβο ειχα να βιωσω απο τοτε που ο Μισθο έτρωγε σε εσωτερικη πισινα με Βασάλο και Πρίαμο και ο Κλεφτοκοτάς που έβγαλαν νικητή αυτοι που θέλουν τη Ροδάνθη στο παιχνίδι, κρυωνε στο κοτέτσι του Εξαιρετικη ευχαριστηση θα ειναι οταν θα έχουμε τετράδα Μελινας, Κρητικου, Δαλάκας και Παπανάσο (ο Αγορου θα αποχωρει κλαίγοντας διοτι ενω μιμηθηκε Αγγελόπουλο, δεν έγινε νικητης). Αλλά επειδη στο σουρβαιβο δε πάνε ολα οπως θέλουμε, 4άδα βλέπω Αγόρου, Μελίνα, Hλία, Ροδάνθη Επεξ/σία 19 Απριλίου 2018 από pontez2
MRSA Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 off topic: Υπέπεσε στην αντίληψή μου ότι η σελίς 1337 δεν ήτο σελίς-ορόσημο. Ντροπή μας, είμαστε και forum τεχνολογίας τρομάρα μας. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί έτσι. Είμαι στην 1345 αυτή τη στιγμή. on topic: Δεν έχει. 1 1
McNerd Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, xaratsi είπε Ρε σεις τι επαθλο εσκασε ξαφνικα;! Θα ειχα σκοτωθει personally Ουάω. Μια απορία μόνο, πότε θα προλάβουν να αιτηθούν και να πάρουν ταξιδιωτική βίζα ένα μάτσο έλληνες, η ουκρανή, ο αλβανός; Ξέφραγο αμπέλι είναι αἱ ΗΠΑ; 1
xaratsi Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δεν κολλανε σε τετοιες λεπτομεριες τα τζετ του ΛαχμΑτζουνη Γιατι περσι Κουβα;
g_alkis Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Σπυροπουλου: "αν με ψηφιζαν συνεχεια οι συμπαικτες μου σαν τη ροδανθη, θα εφευγα μονη μου" Οταν σε κραταει με συμβολαιο ο ατζουν
ant_ Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δεν χρειαζεται βιζα για αμερικη κανεις μια αιτηση esta και σε λιγη ωρα εκτυπωνεις το χαρτι μονος σου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις