Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το αστειο ειναι οτι κατι τετοιο ειναι ονειρο ζωης για καποιους και τελικα θα παει καμια ροδανθη 

Spoiler

κλαιω γοερα

• Like 1
  • Απαντ. 34,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• McNerd

2026

• redykt

1929

• xaratsi

1849

• tritonas00

1840

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, MRSA said:

off topic:

Υπέπεσε στην αντίληψή μου ότι η σελίς 1337 δεν ήτο σελίς-ορόσημο. Ντροπή μας, είμαστε και forum τεχνολογίας τρομάρα μας. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί έτσι. Είμαι στην 1345 αυτή τη στιγμή.

on topic:

Δεν έχει.

Χαρά σ'το κουράγιο σου που κάθεσαι και διαβάζεις ότι σαπίλα έχουμε ποστάρει :P

Επεξ/σία από Torasu
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, MRSA είπε

off topic:

Υπέπεσε στην αντίληψή μου ότι η σελίς 1337 δεν ήτο σελίς-ορόσημο. Ντροπή μας, είμαστε και forum τεχνολογίας τρομάρα μας. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί έτσι. Είμαι στην 1345 αυτή τη στιγμή.

on topic:

Δεν έχει.

οταν ολοκληρώσεις το διαβασμα, να ξερεις πως για να δώσεις εξετάσεις θα πρεπει να περάσεις πρώτα και το Survivor Ι

επειδή είναι πολλές οι σελίδες μπορείς να διαβάσεις μονο τα SOS

πχ γιατι ειχε βγει αμπελαλε για τον χειμπρο, με ποια αθέμιτα μέσα έμπαινε ο VSL σε όλες τις σελίδες ορόσημο, ποσες φορές πέθανε συνολικά ο tritonas, πόσες σελίδες μείον ξυπνάγαμε κάθε πρωί, ποιοι είναι οι 7;

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, guido είπε

οταν ολοκληρώσεις το διαβασμα, να ξερεις πως για να δώσεις εξετάσεις θα πρεπει να περάσεις πρώτα και το Survivor Ι

πχ γιατι ειχε βγει αμπελαλε για τον χειμπρο, με ποια αθέμιτα μέσα έμπαινε ο VSL σε όλες τις σελίδες ορόσημο, ποσες φορές πέθανε συνολικά ο tritonas, πόσες σελίδες μείον ξυπνάγαμε κάθε πρωί, ποιοι είναι οι 7;

τα υπόλοιπα ακκάουντς του timon92

Επεξ/σία από McNerd
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, guido είπε

Μηπως εχεις καταμετρησει ποσες φορες χρησιμοποιησα τη λεξη "σιχαμα";

Δημοσ.
Μόλις τώρα, g_alkis είπε

Μηπως εχεις καταμετρησει ποσες φορες χρησιμοποιησα τη λεξη "σιχαμα";

περισσότερες απο όσες πέθανε ο τριτονας

φαντάσου!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ροδάνθη : Αμα δεν τους κάτσω εγώ θα πάρουν την Φελίσια  !  αν δεν τους κάτσει η Φελίσια θα πάρουν εμένα ! :o

Υ.Γ γιατί δεν με αφήνουνε να κερδίσω ? Οεεο ? 

Επεξ/σία από ELMastas
Δημοσ.

Oτι δηλαδη σκαβουνε ολη την μερα οι αλλοι

και πειραζει μερικους που δεν κανει κατι η ροδανθη

Δημοσ.

Η Φελίσια έπρεπε να κόβει βόλτες όλη μέρα με αυτό το μαγιο. Τώρα ίσως και να είναι αργά. Ελπίζω να φύγει το cepani 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, mylo είπε

Η Φελίσια έπρεπε να κόβει βόλτες όλη μέρα με αυτό το μαγιο. Τώρα ίσως και να είναι αργά. Ελπίζω να φύγει το cepani 

ποιος σου ειπε οτι δεν το εκανε; σε ενα απο τα προηγουμενα επεισοδια την εδειξε στιγμιαια να κανει τζοκινγκ με το μαγιο της στην παραλια.

απλως βλεπουμε οτι θελει να μας δειξει ο τουρκος.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...