di maria kun Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 ας μου εξηγησει καποιος γιατι ο αγορου εκανε 3 ματς?ο ανθρωπος εχει 2 αριστερα παπουτσια,οσο ταχυδυναμη και να εχεις δεν νοειται ρε φιλε αντρας να καταληγεις να κανεις κουταλα,ελεος ο χαρης γιατι δεν επαιξε-δεν μπορω αλλο να βλεπω τα σιχαματα να κερδιζουν 1
kirileman Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 -Ήμουν πολύ άστοχη, παιδιά; -Για τον π, όπως πάντα. 1
phanispal Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τι ερπολ είναι αυτά ρε ψοφίμια Επεξ/σία 19 Απριλίου 2018 από phanispal
KilliK Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, di maria kun είπε ας μου εξηγησει καποιος γιατι ο αγορου εκανε 3 ματς?ο ανθρωπος εχει 2 αριστερα παπουτσια,οσο ταχυδυναμη και να εχεις δεν νοειται ρε φιλε αντρας να καταληγεις να κανεις κουταλα,ελεος ο χαρης γιατι δεν επαιξε-δεν μπορω αλλο να βλεπω τα σιχαματα να κερδιζουν λογω εγωισμου φανταζομαι. πηγαν να κανουν τον μαγκα για να παρουν το επαθλο ενω παραμερισανε τον καινουργιο. την πατησανε ομως. 2
lefter Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, di maria kun είπε ας μου εξηγησει καποιος γιατι ο αγορου εκανε 3 ματς?ο ανθρωπος εχει 2 αριστερα παπουτσια,οσο ταχυδυναμη και να εχεις δεν νοειται ρε φιλε αντρας να καταληγεις να κανεις κουταλα,ελεος ο χαρης γιατι δεν επαιξε-δεν μπορω αλλο να βλεπω τα σιχαματα να κερδιζουν Εγω παλι δε μπορω να βλεπω τα αλλα σιχαματα να κερδιζουν. 2
pitogiro Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στον 7ο ουρανό λέει ο Τανιβλαχίδης Επεξ/σία 19 Απριλίου 2018 από pitogiro
pitogiro Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΣΚΟΡ ΜΑΧΗΤΕΣ 0 - 0 Γιάννης Τσίλης 0 - 1 Ηλίας Γκότσης Εύη Σαλταφερίδου 0 - 2 Φελίσια Τσαλαπάτη Σώζων Παλαίστρος-Χάρος 1 - 2 Κωνσταντίνος Τσεπάνης Κατερίνα Δαλάκα 1 - 3 Ντάρια Τουρόβνικ Στέλιος Κρητικός 2 - 3 Νικόλας Αγόρου Γιάννης Τσίλης 3 - 3 Κωνσταντίνος Τσεπάνης Κατερίνα Δαλάκα 3 - 4 Βιργινία Δικαιούλια Σώζων Παλαίστρος-Χάρος 4 - 4 Νικόλας Αγόρου Εύη Σαλταφερίδου 5 - 4 Ροδάνθη Καπαρού Στέλιος Κρητικός 6 - 4 Ηλίας Γκότσης Σώζων Παλαίστρος-Χάρος 7 - 4 Νικόλας Αγόρου Εύη Σαλταφερίδου 8 - 4 Βιργινία Δικαιούλια Γιάννης Τσίλης 8 - 5 Ηλίας Γκότσης Κατερίνα Δαλάκα 9 - 5 Φελίσια Τσαλαπάτη Στέλιος Κρητικός 9 - 6 Πάνος Θεοδώρου Γιάννης Τσίλης 10 - 6 Ηλίας Γκότσης Νάσος Παπαργυρόπουλος, Μιχάλης Μουρούτσος Απείχαν Χάρης Γιακουμάτος, Μελίνα Μεταξά 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις