ELMastas Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, mantzaflaris είπε αυτος ειναι ο καγιουλης (ο κλοουν που ηταν με το καπελο χθες) Μετα απο οσα εχει κανει ισως ειναι στελεχος η κατι τετοιο του βικος! https://www.instagram.com/johnkagioulis/?hl=el αμα δει κανεις το βιογραφικο του θα κλ@σει ...Πως τα καταφερνουνε ρ @στη μου! Ελα ντε τι είναι αυτός δηλαδή μοντέρνος κλόουν η κάτι τέτοιο ? εγω όπως και οι περισσότεροι φαντάζομαι πρίν την διαφήμηση του Βίκου δεν τον είχα δει ποτέ,πως χώθηκε σε ολα αυτά τα σκηνικά άραγε... ?
mantzaflaris Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, ELMastas είπε Ελα ντε τι είναι αυτός δηλαδή μοντέρνος κλόουν η κάτι τέτοιο ? εγω όπως και οι περισσότεροι φαντάζομαι πρίν την διαφήμηση του Βίκου δεν τον είχα δει ποτέ,πως χώθηκε σε ολα αυτά τα σκηνικά άραγε... ? http://www.thepaper.gr/john-kagioulis-o-paragogos-pou-tarakouna-to-instagram/
mylo Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, mantzaflaris είπε http://www.thepaper.gr/john-kagioulis-o-paragogos-pou-tarakouna-to-instagram/ Ξυσ τα @@ σου με γκασμα
mantzaflaris Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 μπα δεν εψαχνα αυτο λεει λιγα πραγματα Τεσπα αρχισε η μπουρδα και δεν ειδα αρκετο ...Παω τωρα να βασανιστω!
ant_ Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 "To παιχνιδι ξεκιναει παλι απο την αρχη το κοντερ μηδενισε" λεει ο ουγκανος ο τανιμανιδης επειδη μετοκομισαν απλα στην αλλη παραλια οι μαχητες 1
pitogiro Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, ant_ είπε "To παιχνιδι ξεκιναει παλι απο την αρχη το κοντερ μηδενισε" λεει ο ουγκανος ο τανιμανιδης επειδη μετοκομισαν απλα στην αλλη παραλια οι μαχητες 0-0 στους 3 μήνες. Πάμε γυρνάνε τα νουμερα τηλεθέασης. Εμείς είμαστε!!!1 3
aris1986 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Και που βγήκαν νικητές νομίζεις ότι του χρόνου θα βγάλουν Σαρβαιβορ 3; Λες να πυροβολήσουν τα πόδια τους; Καλύτερα κανα τύπου big brother the wall με φτωχό σπίτι/ πλούσιο σπίτι 2 ομάδες εκεί να δεις νούμερα με ρουφιανιές που θα πέσουν.
lefter Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Toυ Αγορου του σφφυριξανε ποσο γελοιος ηταν που φωναζε και εχει ηρεμησει 1
ant_ Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Αλλαξανε και παλι τον τροπο στα ματσαρισματα για 1.039 φορα κανονισμοι απο τα λιλντ
Oscar_Mike Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 χαχαχχαχα ΔΕΑ απο τα Λιντλ, aka οταν σε γ****ι ο "νέος"!
Froskeas Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 41 λεπτά πριν, mylo είπε Ξυσ τα @@ σου με γκασμα Κσυζνταρχ1διασμεγκαζμά 1
phanispal Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, aris1986 είπε Και που βγήκαν νικητές νομίζεις ότι του χρόνου θα βγάλουν Σαρβαιβορ 3; Λες να πυροβολήσουν τα πόδια τους; Καλύτερα κανα τύπου big brother the wall με φτωχό σπίτι/ πλούσιο σπίτι 2 ομάδες εκεί να δεις νούμερα με ρουφιανιές που θα πέσουν. Νομίζω ότι στην Τουρκία παίζεται εδώ και κάποια χρόνια, βέβαια άλλος λαός. Φέτος το ελληνικό δεν έχει προσωπικότητες, ξεκάθαρα εκεί χάνει, μπορεί το επόμενο να έχει καλύτερο cast
Προτεινόμενες αναρτήσεις