Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mantzaflaris είπε

αυτος ειναι ο καγιουλης  (ο κλοουν που ηταν με το καπελο χθες) Μετα απο οσα εχει κανει ισως ειναι στελεχος η κατι τετοιο του βικος!

https://www.instagram.com/johnkagioulis/?hl=el

αμα δει κανεις το βιογραφικο του θα κλ@σει ...Πως τα καταφερνουνε ρ @στη μου!

Ελα ντε τι είναι αυτός δηλαδή μοντέρνος κλόουν η κάτι τέτοιο ? εγω όπως και οι περισσότεροι φαντάζομαι πρίν την διαφήμηση του Βίκου δεν τον είχα δει ποτέ,πως χώθηκε σε ολα αυτά τα σκηνικά άραγε... ? :huh:

• Απαντ. 34,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• McNerd

2026

• redykt

1929

• xaratsi

1849

• tritonas00

1840

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Ελα ντε τι είναι αυτός δηλαδή μοντέρνος κλόουν η κάτι τέτοιο ? εγω όπως και οι περισσότεροι φαντάζομαι πρίν την διαφήμηση του Βίκου δεν τον είχα δει ποτέ,πως χώθηκε σε ολα αυτά τα σκηνικά άραγε... ? :huh:

http://www.thepaper.gr/john-kagioulis-o-paragogos-pou-tarakouna-to-instagram/

Δημοσ.

"To παιχνιδι ξεκιναει παλι απο την αρχη

το κοντερ μηδενισε"

λεει ο ουγκανος ο τανιμανιδης επειδη μετοκομισαν απλα στην αλλη παραλια οι μαχητες

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ant_ είπε

"To παιχνιδι ξεκιναει παλι απο την αρχη

το κοντερ μηδενισε"

λεει ο ουγκανος ο τανιμανιδης επειδη μετοκομισαν απλα στην αλλη παραλια οι μαχητες

0-0 στους 3 μήνες. Πάμε γυρνάνε τα νουμερα τηλεθέασης. Εμείς είμαστε!!!1

• Like 3
Δημοσ.

Και που βγήκαν νικητές νομίζεις ότι του χρόνου θα βγάλουν Σαρβαιβορ 3; Λες να πυροβολήσουν τα πόδια τους; Καλύτερα κανα τύπου big brother the wall με φτωχό σπίτι/ πλούσιο σπίτι 2 ομάδες εκεί να δεις νούμερα με ρουφιανιές που θα πέσουν.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Και που βγήκαν νικητές νομίζεις ότι του χρόνου θα βγάλουν Σαρβαιβορ 3; Λες να πυροβολήσουν τα πόδια τους; Καλύτερα κανα τύπου big brother the wall με φτωχό σπίτι/ πλούσιο σπίτι 2 ομάδες εκεί να δεις νούμερα με ρουφιανιές που θα πέσουν.

Νομίζω ότι στην Τουρκία παίζεται εδώ και κάποια χρόνια, βέβαια άλλος λαός.

Φέτος το ελληνικό δεν έχει προσωπικότητες, ξεκάθαρα εκεί χάνει, μπορεί το επόμενο να έχει καλύτερο cast

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...