Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάτι Χάρου γυαλίζει... Έτοιμος να αμολήσει τον Κέρβερο.

Επεξ/σία από Torasu
  • Like 1
  • Απαντ. 34,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• McNerd

2026

• redykt

1929

• xaratsi

1849

• tritonas00

1840

Δημοσ.

Μόνο και μόνο για να δω facepalm Εύης, ψοφάω να δω Χάρο να μένει, αλλά κι εγώ πιστεύω ότι είχε κακό τηλεοπτικό χρόνο αυτές τις μέρες.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Μελίνα έχει πάρει 5 κιλά με το να βγαίνει συνέχεια η πολυτιμότερη και να χλαπακιάζει bonus φαγητό.

Επεξ/σία από pitogiro
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pitogiro είπε

Η Μελίνα έχει πάρει 5 κιλά με το να βγαίνει συνέχεια η πολυτιμότερη και να χλαπακιάζει bonus φαγητό.

Τρωει και Πανο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Froskeas είπε

Ελα θα πάει μακρυά η βαλίτσα απόπσες? Ο κ.Μορφέας άρχισε πεισματικώς να μου χτυπάει την πόρτα

ελα ρε συ πεσε για υπνο ...θα λενε συνεχεια χαζομαρες! και ποσοι μενουν για τον τακο;

Δημοσ.

Έχουν λιγοστέψει τόσο οι άσημοι, που ακούμε μέχρι και Τσίλη στο συμβούλιο. Που καταντήσαμε...

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, phanispal είπε

Υπερσιχάθηκα Εύη, κανονίστε να ψηφίσετε αυτό που πρέπει κι αφήστε το lefter να λέει τα δικά του

Εχει βγει το αποτελεσμα. Ασε να λεω τα δικα μου

Δημοσ.

Ακόμα να καταλάβουν τι άλλαξε και πλέον κερδίζουν οι μαχητές.

Πρώτον, έφαγαν επιτέλους στο πάρτι της ένωσης και δεύτερον άλλαξαν οι κανονισμοί και στα τρίτα ματσαρίσματα μπορούν να μην παίζουν Ροδάνθη και Τσομπάνης, ούτε ένας δεν το'χει πάρει χαμπάρι από δαύτους;

• Like 4
Δημοσ.

Λαρουτσο ηρθε η ωρα σου......

Το σχολιο που ειδα οτι εχει ηρεμησει, λογικο εφοσον εχουν μεινει 3 και ο κουκος. Συνεχιζει ομως το ιδιο σιχαμα οπως οταν πρωτομπηκε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...