karamaniotis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, έχω θέμα με τη σύνδεση 2 υπολογιστών. Η σύνδεση έχει ως εξής: ένας σταθερός και ένα λαπτοπ είναι συνδεδεμένα στο ίδιο ρούτερ. Και τα δύο έχουν ίντερνετ κανονικά αλλά στην επιλογή δίκτυο στην εξερεύνηση των windows, ο σταθερός βλέπει το λαπτοπ αλλά το λάπτοπ δεν βλέπει τον σταθερό. Ο σταθερός δεν μπορεί να ανοίξει τον κοινόχρηστο σκληρό του λαπτοπ αλλά μπορεί να ανοίξει τους άλλους κοινόχρηστους φακέλους. Να πω επίσης ότι τρέχουν windows 10 και το δίκτυο και των δύο είναι ιδιωτικό με αυτόματες ip. Καμιά βοήθεια;
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Εδώ->Πίνακας Ελέγχου\Δίκτυο και Internet\Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης\Ρυθμίσεις κοινής χρήσης για προχωρημένους, μήπως δεν έχεις κάνει τις κατάλληλες ρυθμίσεις?? προφανώς τα έχεις στην ίδια ομάδα εργασίας κτλ.
Left13S Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Εχεις βαλει τον σταθερο σου να ειναι ανιχνευσιμος;
karamaniotis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 τα έχω όλα ενεργοποιημένα στις ρυθμίσεις κοινής χρήσης για προχωρημένους.. ναι είναι ανιχνεύσιμος..
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μηπως έχουνε κάποια πρόσθετη προστασία{πρόγραμμα } απο εσένα και δε το βλέπει?
karamaniotis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δεν έχω βάλει κανένα πρόγραμμα ασφαλείας. Επίσης κάνω ping και το ένα βλέπει το άλλο κανονικά!
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δοκίμασε και α Site: υτά αφού είσαι σίγουρος ότι τα παραπάνω είναι όπως πρέπει.. από το router δε νομίζω να έχεις θέμα αφού με ping το βλέπει.
karamaniotis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Σκέφτομαι να το κάνω με προσθήκη θέσης δικτύου.. αλλά θα κοιτάξω και αυτό που μου έστειλες
karamaniotis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Οκ παίδες το πρόβλημα λύθηκε. Ευχαριστώ πολύ..
karamaniotis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Το πρόβλημα ήταν ότι δεν είχε μπει στα δικαιώματα κοινής χρήσης από την καρτέλα της ασφάλειας το everyone. Επίσης άλλαξα και τις ρυθμίσεις κοινής χρήσεως για προχωρημένους ώστε να μην θέλει κωδικό για σύνδεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα