funbreaker Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Ταξιδεύω πολύ συχνά με τουλάχιστον 4 πτήσεις τον μήνα. Στο τελευταίο μου ταξίδι μου έσπασαν την βαλίτσα. Αυτό συνέβει για 2η φορά. Και τις 2 φορές δεν το παρατήρησα όταν την παρέλαβα και το είδα στο σπίτι. Αυτή την φορά έστειλα αίτημα για αποζημίωση και ελπίζω να μην μου πούνε πως έπρεπε να το παρατηρήσω στο αεροδρόμιο. Τέλος πάντων, ο σκοπός αυτού του νήματος είναι προτάσεις για νέα βαλίτσα. Δεν έχω ιδέα από μάρκες και ποιότητες. Αξίζει καταρχάς να πάρω κάτι καλό και ποιοτικό; Θα κρατήσει ή θα σπάσει κι αυτό και θα κλαίω τα λεφτά μου; Αν ναι, τί προτείνετε;
navigator0 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Κάτι ποιοτικό κρατάει σχεδόν για πάντα!Π. Χ. Samsonite, αλλά είναι ακριβές αρκετά. Κάποιος από εδώ θα ξέρει και κάτι πιο οικονομικό φαντάζομαι.
Jiakometi Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Θα την έχεις για πάντα .... https://www.amazon.de/Zero-Halliburton-Air-4-Rollen-Kabinentrolley/dp/B007A1377U/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1509047041&sr=8-6&keywords=zero+halliburton
navigator0 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Για πάντα μέχρι να την κλέψουν με την τιμή που έχει
oasisAthens Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Καταρχήν ας ξεκινήσουμε με ποιο εύρος τιμής θεωρείς λογικό για την απόκτηση μιας βαλιτσας και τι μέγεθος βαλιτσας σε ενδιαφέρει.
j0hnn1e Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Samsonite. Έχω δυο, στην μια δυστυχώς μου έσπασαν το ροδάκι στο αεροδρόμιο και αναγκάστηκα να την αντικαταστήσω μετά απο 20 χρόνια, η 2η ακόμα καλά κρατεί μετά απο 15ετία + Είναι σκυλιά, δεν καταλαβαίνουν τίποτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 +1 για Samsonite. Αν κουβαλας εξοπλισμο η Pelican Cases εχει ενα ruged μοντελο τυπου βαλιτσας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα