26ska Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Για τον πρώτο φίλο με τη ερώτηση για το Διαφωτισμό,εγώ ξέρω τι είναι,εσύ ξέρεις τι είναι ο μεσαίωνας;Η χρυσή Αυγή δεν έχει σχέση με τον Ρουβίκωνα,τραμπουκιζει ταλαιπωρους ανθρώπους,οι οποίοι είναι διαφορετικής φυλής, ανεξαρτήτως αν είναι νόμιμοι ή όχι.Επισης έχετε βρεθεί στην ανάγκη του γιατρού με σοβαρές ασθένειες σε δημοσια νοσοκομεία; Επειδή είχα για 2 ολόκληρα χρόνια,τρεχαματα με τον πατέρα μου στον ευαγγελισμό,με καρκίνο,η εμπειρία μου και δεν μιλάω μόνο για φακελάκι ήτανε απεραγραπτα φριχτη.Ειχα σκεφτεί τότε να απευθυνθώ στο Ρουβίκωνα... 3
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Το φακελάκι των γιατρών είναι κάτι αντίστοιχο του 50 ευρώ για ένα φορμάτ. Λαθος, το ενα ειναι ελλευθερη συνδιαλλαγη μεταξυ δυο πλευρων που συναινουν, το αλλο ποινικο αδικημα.
ChimairaX Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Λαθος, το ενα ειναι ελλευθερη συνδιαλλαγη μεταξυ δυο πλευρων που συναινουν, το αλλο ποινικο αδικημα. Εννοώ ηθικά Wait a minute... Όλοι όσοι ξέρω που κάνουν ένα τέτοιο τεχνολογικό έγκλημα το κάνουν χωρίς απόδειξη. Άρα κι αυτοί διαπρέπουν ποινικό αδίκημα
De@th L0rd Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Το φακελάκι των γιατρών είναι κάτι αντίστοιχο του 50 ευρώ για ένα φορμάτ. Οι τεχνικοί υπολογιστών δεν έχουν δώσει όρκο στον Ιπποκράτη ούτε έχουν θέση στο δημόσιο. Επιπλέον δε νομίζω κανείς να χρεώνει 50 ευρώ. Το ίδιο και οι υδραυλικοί. Επίσης άλλο ανθρώπινη υγεία και ζωή κι άλλο το χρέπι που αν σου φαίνεται ακριβή η επισκευή το πετάς. Άκυρο. 4
LongTom Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Βλέπω οι ροβικώνες έχουν ταγματασφαλιτική εσάνς... Οι λογικοί κάνουν μηνύσεις και παίρνουν τον δρόμο της δικαιοσύνης και του λόμπι - πίεσης σε δεύτερη φάση. Οι αούγκανοι σπάνε κεφάλια και πάνε στην "αυτοδικία" και στις απειλές κατά της ζωής(αριστεροί-δεξιοί και λοιποί). Διαλέγετε και παίρνετε πιο σας αντιπροσωπεύει. 4
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Για τον πρώτο φίλο με τη ερώτηση για το Διαφωτισμό,εγώ ξέρω τι είναι,εσύ ξέρεις τι είναι ο μεσαίωνας;Η χρυσή Αυγή δεν έχει σχέση με τον Ρουβίκωνα,τραμπουκιζει ταλαιπωρους ανθρώπους,οι οποίοι είναι διαφορετικής φυλής, ανεξαρτήτως αν είναι νόμιμοι ή όχι.Επισης έχετε βρεθεί στην ανάγκη του γιατρού με σοβαρές ασθένειες σε δημοσια νοσοκομεία; Επειδή είχα για 2 ολόκληρα χρόνια,τρεχαματα με τον πατέρα μου στον ευαγγελισμό,με καρκίνο,η εμπειρία μου και δεν μιλάω μόνο για φακελάκι ήτανε απεραγραπτα φριχτη.Ειχα σκεφτεί τότε να απευθυνθώ στο Ρουβίκωνα... Ο Διαφωτισμος ηταν η απαντηση της πολιτισμενης Δυσης στο Μεσαιωνα. Η δικη σου περιλαμβανει ροπαλο, ασφαλως υποθετωντας οτι αλλη πλευρα δεν θα κανει το ιδιο. Παρεπιπτοντως, για τον γιατρο δεν ισχυει το ιδιο? Η πρεπει απαραιτητα να εισαι φτωχος/διαφορετικης φυλης για να εχεις δικαιωμα στην παρανομια?
Donalhioy Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 ειναι μεχρι να γινουν σε καμια 10ρια ανακληση αδειας ιατρικου επαγγελματος... επισης να χρεωνουν τις αδειες... με δωρεαν παιδεια και ιατρους να φευγουν στο εξωτερικο μπαινουμε μεσα.. θελεις να φυγεις εξωτερικο που εχει πολλα ευρα? να πληρωσεις... 1
De@th L0rd Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Για τον πρώτο φίλο με τη ερώτηση για το Διαφωτισμό,εγώ ξέρω τι είναι,εσύ ξέρεις τι είναι ο μεσαίωνας;Η χρυσή Αυγή δεν έχει σχέση με τον Ρουβίκωνα,τραμπουκιζει ταλαιπωρους ανθρώπους,οι οποίοι είναι διαφορετικής φυλής, ανεξαρτήτως αν είναι νόμιμοι ή όχι.Επισης έχετε βρεθεί στην ανάγκη του γιατρού με σοβαρές ασθένειες σε δημοσια νοσοκομεία; Επειδή είχα για 2 ολόκληρα χρόνια,τρεχαματα με τον πατέρα μου στον ευαγγελισμό,με καρκίνο,η εμπειρία μου και δεν μιλάω μόνο για φακελάκι ήτανε απεραγραπτα φριχτη.Ειχα σκεφτεί τότε να απευθυνθώ στο Ρουβίκωνα... Κάνε το τώρα, ώστε να έχουν ένα ακόμη περιστατικό. Άντε και σε μερικά χρόνια μας εύχομαι: Κάτσε να βάλω μια σε πιο αναρχικό theme (αυξάνοντας το contrast γίνεται ακόμη πιο αναρχικιά!): 3
ChimairaX Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Οι τεχνικοί υπολογιστών δεν έχουν δώσει όρκο στον Ιπποκράτη ούτε έχουν θέση στο δημόσιο. Επιπλέον δε νομίζω κανείς να χρεώνει 50 ευρώ. Το ίδιο και οι υδραυλικοί. Επίσης άλλο ανθρώπινη υγεία και ζωή κι άλλο το χρέπι που αν σου φαίνεται ακριβή η επισκευή το πετάς. Άκυρο. Μ'αρέσει που μου απαντάς κι εσύ σοβαρά 1
De@th L0rd Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 ειναι μεχρι να γινουν σε καμια 10ρια ανακληση αδειας ιατρικου επαγγελματος... επισης να χρεωνουν τις αδειες... με δωρεαν παιδεια και ιατρους να φευγουν στο εξωτερικο μπαινουμε μεσα.. θελεις να φυγεις εξωτερικο που εχει πολλα ευρα? να πληρωσεις... Μη φας, έχει γλαρόσουπα....
fredd0 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Για τον πρώτο φίλο με τη ερώτηση για το Διαφωτισμό,εγώ ξέρω τι είναι,εσύ ξέρεις τι είναι ο μεσαίωνας;Η χρυσή Αυγή δεν έχει σχέση με τον Ρουβίκωνα,τραμπουκιζει ταλαιπωρους ανθρώπους,οι οποίοι είναι διαφορετικής φυλής, ανεξαρτήτως αν είναι νόμιμοι ή όχι.Επισης έχετε βρεθεί στην ανάγκη του γιατρού με σοβαρές ασθένειες σε δημοσια νοσοκομεία; Επειδή είχα για 2 ολόκληρα χρόνια,τρεχαματα με τον πατέρα μου στον ευαγγελισμό,με καρκίνο,η εμπειρία μου και δεν μιλάω μόνο για φακελάκι ήτανε απεραγραπτα φριχτη.Ειχα σκεφτεί τότε να απευθυνθώ στο Ρουβίκωνα... ενω ο συγκεκριμενος γιατρος ηταν παρανομος γιατι ... καποιος το ειπε στον Ρουβικωνα? Δεν εχω καμια συμπαθεια στον συγκεκριμενο η οποιον γιατρο παταει στην αναγκη τον αλλο για να παρει φραγκα. Αλλα δε καταλαβαινεις το λακο που σκαβεις αμα αρχισεις να ξεχωριζεις το mob justice σε καλο και κακο? 1
26ska Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Την μήνυση, πολύ απλή την θεωρείται μερικοί.Για να κάνεις μήνυση σε γιατρό και σε νοσοκομείο,ακόμα και ιατρικό λάθος θέλεις χρήμα και τρέξιμο,δεν είναι έτσι απλά...Και οι υποθέσεις παίρνει χρόνια να εκδικαστούν.Μου άρεσει πάντως που σας πειράζει ο Ρουβίκωνας,ενώ μας έχουνε παρει το σκαλπ. 2
De@th L0rd Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 ενω ο συγκεκριμενος γιατρος ηταν παρανομος γιατι ... καποιος το ειπε στον Ρουβικωνα? Δεν εχω καμια συμπαθεια στον συγκεκριμενο η οποιον γιατρο παταει στην αναγκη τον αλλο για να παρει φραγκα. Αλλα δε καταλαβαινεις το λακο που σκαβεις αμα αρχισεις να ξεχωριζεις το mob justice σε καλο και κακο? Σπάσε την TV σου βγές από την φυλακή σου!
lary7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Κινησεις εντυπωσιασμου κανει ο Ρουβικωνας ωστε να ειναι στην δημοσιοτητα. Ουσιαστικα αξιοποιείται απο την εξουσια σαν βαλβιδα εκτόνωσης της αγανακτησης, τακτικισμος στο μεγαλειο του ( Απειροι γιατροι ανα την Ελλαδα τα περνουν, το να στριμωξεις εναν ειναι απλα εντελως ανουσιο...) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις