Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Προτεινω να διαβασετε το εργο του Φερνάντο Πεσσόα « ο Αναρχικός Τραπεζίτης» Θα αντιληφθειτε την τραγικοτητα των οσων διαβαζω εδωμεσα....Ενδιαφέρον ακούγεται. Πες μου αν είναι κάτι σαν "δίκαιη ανάπτυξη" ή "έντιμη διαπραγματευση" για να μην μπαίνω σε έξοδα.
forgotten Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Ενδιαφέρον ακούγεται. Πες μου αν είναι κάτι σαν "δίκαιη ανάπτυξη" ή "έντιμη διαπραγματευση" για να μην μπαίνω σε έξοδα. εχει περιληψεις στο διαδικτυο ...
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Λες μια αναρχικη συλογικοτητα,να γινει κομμα,ενω ειναι κατα των εκλογων και να διεκδικισει την εισοδο του στη βουλη?Μαλιστα.Όλη η αριστερά ξεκίνησε λέγοντας λίγο πολύ τα ίδια (όταν ήταν εκτός κοινοβουλίου) , και τώρα είναι μέσα (λέγοντας αλλά). Υπάρχει κόμμα που και σήμερα είναι κατά του συντάγματος γενικότερα και μια χαρά στη βουλή είναι. Ελλάδα, η χώρα των (επαναλαμβανομενων) θαυματων.
26ska Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Οποιος ειναι εξω απο το χορο,πολλα τραγουδια λεει...οταν θα ερθετε αντιμετωποι με το σκληρο προσωπο του κρατους,ειτε παιρνοντας σας το σπιτι,επειδη χρωστας ενα ποσο σε δανειο και δεν μπορεις να το αποπληρωσεις,οταν σας διωξουνε τη γυναικα σας απο τη δουλεια επειδη εμεινε εγκυος,οταν θα αντιμετωπισετε τη τριτοκοσμικη κατασταση στα δημοσια νοσοκομεια,να σας πειραζει ο ρουβικωνας και οχι η απαθεια μας που φτασαμε μεχρι εδω και εχουμε κι αλλο ακομα...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Αν γυρίσει σε πολιτικό/κομματικό σχολιασμό, ξέρετε τι θα γίνει ε... 2
26ska Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Όλη η αριστερά ξεκίνησε λέγοντας λίγο πολύ τα ίδια (όταν ήταν εκτός κοινοβουλίου) , και τώρα είναι μέσα (λέγοντας αλλά). Υπάρχει κόμμα που και σήμερα είναι κατά του συντάγματος γενικότερα και μια χαρά στη βουλή είναι. Ελλάδα, η χώρα των (επαναλαμβανομενων) θαυματων. Ξερεις τι ειναι η αναρχια???Προφανως και οχι,τι σχεση εχει ο συριζα με την αναρχια? Αν γυρίσει σε πολιτικό/κομματικό σχολιασμό, ξέρετε τι θα γίνει ε... Δεν επιτρεπεται απο τους κανονες του forum?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δεν επιτρεπεται απο τους κανονες του forum? Ρητορική?
dimpa16 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Αν γυρίσει σε πολιτικό/κομματικό σχολιασμό, ξέρετε τι θα γίνει ε... Η αλήθεια είναι οτι δεν περίμενα να κρατήσει τόσο πολύ. Μια χαρά το πάνε τα παιδιά και ακούγονται αρκετές σοβαρές απόψεις (θα υπάρξουν και οι παρεκλήσεις, αλλά... γενικά καλά το πάνε).
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Οποιος ειναι εξω απο το χορο,πολλα τραγουδια λεει...οταν θα ερθετε αντιμετωποι με το σκληρο προσωπο του κρατους,ειτε παιρνοντας σας το σπιτι,επειδη χρωστας ενα ποσο σε δανειο και δεν μπορεις να το αποπληρωσεις,οταν σας διωξουνε τη γυναικα σας απο τη δουλεια επειδη εμεινε εγκυος,οταν θα αντιμετωπισετε τη τριτοκοσμικη κατασταση στα δημοσια νοσοκομεια,να σας πειραζει ο ρουβικωνας και οχι η απαθεια μας που φτασαμε μεχρι εδω και εχουμε κι αλλο ακομα...Την κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία την βιωσα πρώτο χέρι οταν ο πατέρας μου μετα μισό αιώνα εισφορών ουσιαστικά δεν μπορούσε να λάβει την θεραπεία που χρειαζόταν. Αυτή την πλήρωνα εγω επι χρόνια σε ιδιωτικό θεραπευτηριο, επωμιζομενος σοβαρό κόστος χρηματικό και προσωπικό. Σιδερολοστο δεν έπιασα πάντως.
vision Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 ο σώζων εαυτόν σωθήτω! Δεν υπάρχει κάτι άλλο στην Ελλάδα τουλάχιστον, εδώ και χρόνια, ούτε θα υπάρξει. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Τα υπόλοιπα είναι για να έχουμε να λέμε.
26ska Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Αν δεν είχες φίλε να την πλήρωνες σε ιδιωτικό,τι θα έκανες; Μόνος σου τα λες.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δεν λύνεται το πρόβλημα στο ΕΣΥ με μπουνιές. Μόνος μου τα λέω, μόνος μου τα ακούω
green gordon Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Ο γιατρος που χρηματιζεται παρανομα ειναι ακριβως το ιδιο τραμπουκος με αυτους τους τυπους που το παιζουν πολιτοφυλακη. Και ο μεν και οι δε να ειστε σιγουροι πως ζουν παρασιτικα εις βαρος μας. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Ο Ρουβικωνας στο γιατρό γιατί πήγε, για απεριτίφ? Λες να περιμένουμε να βγει το ρόπαλο ή να το σταματήσουμε τώρα? Είμαι κουρεμένος/ξυρισμενος, μην μου έρθει κανένα στυλιαρι στο κεφάλι απο το πουθενά. Απλά λέω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις