Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Εδώ και λίγο καιρό το τηλέφωνο μου με προειδοποιουσε ότι έχει γεμάτη μνήμη και με προέτρεπε να αγοράσω μνήμη. Έτσι και Εγώ αγόρασα πιστεύοντας ότι θα βελτιωθεί η κατάσταση. Γενικότερα κάποιες φορές έκλεινε μόνο του και ενεργοποιουνταν ξανά ενώ διαγράφονταν όλες κι φωτογραφίες μου και επανακτωνταν μονες τους σιγά σιγά. Ξαφνικά χθες αποφάσισα να διαγράψω εφαρμογές όπως messenger Facebook που πιάνουν πολύ χώρο μήπως και το τηλέφωνο πηγαίνει πιο γρήγορα γιατί σερνόταν. Δεν έχω κάνει ενημέρωση λογισμικού γιατί απαιτουνταν μνήμη 1.5 gb που δεν περισευε. Ξαφνικά χθες νέκρωσε. Ούτε φορτίζει ουτε τίποτα. Κάθε φορά που το συνδέω σε μπριζα ανοίγει δείχνει το λογότυπο και τέλος ξανακλείνει. Γενικά και χωρίς τροφοδοσία ανοίγει αλλά μέχρι εκεί. Δεν δείχνει καν να φορτίζει Ούτε με παραπέμπει σε iTunes όπως άλλες φορές που ίσως το είχα μπλοκάρει. Τι συμβαίνει;

Δημοσ.

Αν "μνήμη" εννοείς χώρο στο iCloud και το μήνυμα που σου έβγαζε αφορούσε σ' αυτό, το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις τώρα είναι άσχετο. Αν το μήνυμα ήταν για τον χώρο στη συσκευή, ίσως να έχει κάποια σχέση αν και αμφιβάλλω. Μάλλον κάποιο hardware πρόβλημα είναι, μπορεί απλώς να χάλασε το σύστημα τροφοδοσίας-φόρτισης. Με άλλο καλώδιο δοκίμασες; Με άλλον φορτιστή; 

Δημοσ.

Μου έλεγε για την μνήμη ότι είναι γεμάτη απλά. Πριν σβήσει ήταν φορτισμένο 100%. Τώρα και που το βάζω στην μπριζα δεν δείχνει ότι φορτίζει μόνο δείχνει το λογότυπο ότι ανοίγει και πάλι κλείνει

Δημοσ.

εχεις δυο ξεχωριστα προβληματα μην τα συνδεεις,

-προφανως εχεις πολλες φωτο-βιντεο η και τραγουδια γτ με κατι αλλο δεν γεμιζει το iphone.....οταν το συνδεεις στο ρευμα και εισαι σε wifi και παει να κανει icloud backup σου λεει οτι δεν υπαρχει χωρος?..ή αν πας να τραβηξεις μια φωτο ας πουμε σου λεει οτι δεν εχεις χωρο? αυτα οσον αφορα τη χωριτηκοτητα σου,

-τωρα για το αλλο θεμα εχεις το φορτιστη 100% αυθεντικο?..αν οχι δοκιμασε με εναν αυθεντικο, αν ναι πας για αλλαγη ή μπαταριας ή θυρα φορτισης

αν εισαι αθηνα στειλε πμ να βοηθησω!

Δημοσ.

Δεν είχε χώρο ούτε το τηλέφωνο ούτε το icloud για αυτό αγόρασα μνήμη εκεί. Ναι μου έδειχνε αυτό το μήνυμα και αναγκαστικά διεγραφα αλλα για να βγάλω και άλλες φωτογραφίες. Ωστόσο πριν κλείσει είχα διαγράψει τουλάχιστον 0.5 gb εφαρμογές. Ωστόσο ο φορτιστής μου είναι γνήσιος και πριν σβήσει είχε 100% μπαταρία.

Δημοσ.

εχω ακουσει παρομοιω προβλημα σε ενα ipad το οποιο για να φτιαχτει πρεπει να βγαλουν την μνημη(τον αποθ/κο χωρο) απο το motherboard..δεν ξερω κατα ποσο αληθευει αυτο..
δοκιμασε να κανεις recovery-factory εαν μπορεις..

Δημοσ.

Δοκιμασε να το βαλεις dfu mode και να το κανει επαναφορα.Απο την στιγμη που λες οτι σου δειχνει αππλε λογκο και προσπαθει να bootαρει τοτε ισως αυτο ειναι μια λυση.Να ελπιζεις να εινα software θεμα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...